» Вести» Проекти» Мапа» Компании» Блог» Тагови» Форум

Таг: Бриколаж


 

31.12.2012
Најпопуларните објави во 2012

Потсетување на темите кои најмногу го прилвекоа вашето внимание во изминатата година. Следуваат десетте објави во категоријата вести кои беа најчитани од посетителите на build.mk …


» Повеќе

28.03.2012
Отворен првиот „Бриколаж“ во Македонија

Познатиот француски трговски ланец „Mr.Bricolage” кој е специјализиран за „направи сам“ производи, денес свечено го пушти во употреба својот прв хипермаркет во земјава, во кој вложи 1,5 милиони евра. Објектот се наоѓа на просторот на стариот кванташки …

» Повеќе

14.03.2012
Цените на становите паѓале во 2011 година, тренд што ќе продолжи и годинава

Просечната цена на 1 метар квадратен станбена површина во Скопје во текот на 2011 година се намалила за 8,1% во споредба со 2010 година, додека во останатите населени места од Македонија намалувањето изнесува 6,5%, покажуваат податоците на …

» Повеќе

03.04.2011
Ќе се гради првиот Бриколаж хипермаркет во Македонија

На просторот на стариот кванташки пазар во Скопје, на аголот помеѓу булеварот Војводина и улицата Перо Наков, во тек се подготвителни работи за изградба на првиот хипермаркет на францускиот ланец „Бриколаж“ (Mr. Bricolage) во земјава. „Бриколаж“ е специјализиран …

» Повеќе

13.04.2010
Бриколаж се спрема за влез на македонскиот пазар

Минатата година во бугарски медиуми беше објавено дека големиот француски ланец на специјализирани хипермаркети Бриколаж (Mr. Bricolage) во Македонија ќе влезе во 2010, преку бугарската Доверие Брико АД. Бугарската компанија ги поседува франшизите …

» Повеќе

 

Не постојат блогови заведени под овој таг.

Не постојат компании заведени под овој таг.

 

Автопатот Демир Капија – Смоквица се гради со инoвaтивните системи на Doka

Зошто Doka беше вклучена во изградбата на автопатот Демир Капија – Смоквица? Трасата минува низ исклучително тежок предел, почнувајќи од Челевечка клисура кон планинскиот предел во правец на Миравци, со карпести врвови со висина и до 900 метри. Комплексната делница содржи пет …RobоtMK ви го претставува Autodesk® RobotTM Structural Analysis

Autodesk® RobotTM Structural Analysis е софтвер што овозможува решенија за анализа на многу типови конструкции, вклучувајќи згради, мостови, инженерски и специјални конструкции, карактеристични за одредена земја и му обезбедува на конструктивниот инженер алатки за пресметување.

» Повеќе