![]() |
![]() |
![]() |
Телеком арена (арена Филип II Македонски) |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 2930313233 209> |
Author | |
Б.Ѓ.Т ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 15-Nov-2008 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 311 |
![]() ![]() |
Мислам дека блоковите што се поставуваат одозгора се женски
![]() |
|
![]() |
|
Dragan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2009 Location: Tetovo Online Status: Offline Posts: 1172 |
![]() ![]() |
decki utre ako mozete da izvzdite nekoi dobri fotki, a i plus ke mozete da go prosledite derbi natprevarot pomegu vardar vs rabotnicki
|
|
![]() |
|
Cibi ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-May-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 167 |
![]() ![]() |
da da morate fotki da napravite.da vidime do kade e izgradbata, najubavi fotki se pravat od juzna.
|
|
![]() |
|
Dragan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2009 Location: Tetovo Online Status: Offline Posts: 1172 |
![]() ![]() |
najubavi fotki se pravat od juzna.
Se soglasuvam so Cibi |
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
Доколку некој може да оди во ред. Но доколку луѓето немаат време тоа е - ќе ги скинеме сликите од мак фудбал. Циби колку што гледам ти си од Скопје, така да можеби ти би сакал да направиш слики? Само гледај од јужна, таму се прават најдобрите!
|
|
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
|
vardar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Mar-2008 Online Status: Offline Posts: 1106 |
![]() ![]() |
Слики од macedonianfootball.com
Иначе Вардар - Работнички 2 - 1
![]() ![]() 1.
![]() 2.
![]() 3.
![]() 4.
![]() 5.
![]() 6.
![]() ....И две слики од западна
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
a dali koga oficijalno ce zavrsi izgradbata.
|
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Рокот е јуни 2009, спомнато е многупати поназад во нишкава. Дали ќе биде испочитуван тоа е друго и порелативно прашање.
|
|
![]() |
|
гитардемон ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 5424 |
![]() ![]() |
Дали е ова некоја најмодерна оптичка илузија или навистина е прилично пониска новата трибина од нејзината сосетка отспротива? Мене ми cе гледа некако пониска, штом од ова ниво се гледа покривот и над него:
![]() Edited by гитардемон - 09-Mar-2009 at 00:33 |
|
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Де бе гитаро, па тоа дали се гледа покривот не зависи само од нивото, туку и од аголот, близината, леќата/објективот, подесувањата...
Дали е пониска за некое метро-две не знам, ама не би очекувал да е позначајно пониска. Јужна на највисокиот дел има ~50 редови, па тоа можеш да го земеш за репер доколку ептен ти боде очи работава ![]() Edited by Cloverstack - 09-Mar-2009 at 00:47 |
|
![]() |
|
UrbanFreak ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-Oct-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1732 |
![]() ![]() |
Јас пред некој ден поминував на кеј покрај градилиштето и од терен не се добива впечаток дека е пониска, особено ако се погледне објектот од страна под агол, каде што не смета „Кинескиот ѕид“. |
|
![]() |
|
гитардемон ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 5424 |
![]() ![]() |
Добро бе не реков дека од око се мери, се разбирам и јас од фотографија колку толку, татко ми е фотограф, него ајде да го продолжам постот, по аголот од кој е сликано, по ширината на објективот, по релативната близина, ми изгледа пониска трибината ![]() |
|
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
sakam da prasam, juznata tribina rekoa deka ce i se pravi rekonstrukcija, ako nekoj znae sto ce se opfati pod taa rekonstrukcija |
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Еве една слика од вчера....
![]() |
|
![]() |
|
mitatos ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1739 |
![]() ![]() |
Ja odamna navedov deka e poniska, no nekoi od vas tvrdeja deka ke bide ista
![]() |
|
"Најлошиот град од градовите е тој што нема ред,мир и сигурност за своите граѓани" (Али ибн Еби Талиб)
|
|
![]() |
|
blejdsk ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 05-Feb-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 320 |
![]() ![]() |
е добро де , рекоа дека негде 1 м ке биде пониска , ако успее некој да примети разлика со голо око ја го частам Пиво ))
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
sakam da prasam, juznata tribina rekoa deka ce i se pravi rekonstrukcija, ako nekoj znae sto ce se opfati pod taa rekonstrukcija ce odgovori li nekoj???
|
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Dragan поназад во рендерите можеш да процениш. Знам дека само фасадно од надвор ќе има некои промени. Треба да се затвори комплетно стадионот, соблекувални, простор итн.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
@ гитардемон и митатос
Не знам од каде сте толку убедени дека е до толку пониска што дури и од око можете да процените. Еве јас сум спремен да се кладам во по едно пиво и со двајцата доколку дојдеме до сигурен податок за висините дека од 3m во никој случај не е пониска (ако воопшто е мерливо пониска). ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
и јас незнам што се возбудија сите ![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 2930313233 209> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |