![]() |
![]() |
![]() |
Трговски објекти (општо) |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 910111213 28> |
Author | ||
Џоле ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 23-Apr-2013 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 15368 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
За сè има вторпат
|
||
![]() |
||
jyvation ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 11-May-2013 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 4191 |
![]() ![]() |
|
МОТОЦЕНТАР ПРИЛЕП - ЦЕНТАР ЗА ГУМИ И ЛЕСНИ ТОВАРНИ ВОЗИЛА
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Џоле ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 23-Apr-2013 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 15368 |
![]() ![]() |
|
НОВ ДОН МАРКЕТ ОТВОРЕН ВО ОХРИД
И последниот маркет кој до сега работеше под брендот ДАМПИНГ, се ребрендира во ДОН. Денес свечено е отворен реновираниот и проширен ДОН МАРКЕТ на улицата Јане Сандански. Новиот објект е со поголема квадратура, посебно дизајниран ентериер, најниски цени и најголема понуда на производи. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://ohrid1.com/12854/foto-nov-don-market-otvoren-vo-ohrid |
||
За сè има вторпат
|
||
![]() |
||
jyvation ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 11-May-2013 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 4191 |
![]() ![]() |
|
Жито Маркет со нов супермаркет во Скопје
Жито го отвори својот нов маркет во населбата Тафталиџе, кој е лоциран на улицата Будимпештанска број 7 на површина од 240 метри квадатни. Во маркетот работат 11 лица кои на своите потрошувачи ќе им овозможат врвна услуга и широк асортиман на производи по прифатливи цени. ![]() „Жито маркети со секој новоотворен објект продолжува да ја применува својата веќе докажана политика – понуда и услуга во согласност со барањата и со потребите на современите потрошувачи. Големо задоволство ми преставува тоа што и жителите на Тафталиџе ќе имаат шанса да се уверат во вредностите на нашата компанија, како што се квалитетот, ниските цени и услужливоста“, изјави Далибор Ѓошевски, генералниот извршен директор на Жито Маркети. На денот на отворањето за сите присутни беа подготвени голем број подароци, промоции, попусти, продажни акции и гратис производи. Уште веднаш купувачите можеа да ја искористат лојалната картичка „Навика да добивам повеќе“ и бенефициите што ги овозможува при купувањето. http://www.mkd.mk/makedonija/ekonomija/zhito-market-so-nov-supermarket-vo-skopje#3 |
||
![]() |
||
kiriOK ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 11-Apr-2012 Location: Tamworth,UK Online Status: Offline Posts: 1023 |
![]() ![]() |
|
Маллов е ко една просечна продавница ![]() Edited by Џоле - 16-Nov-2014 at 18:20 |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
![]() |
||
За сè има вторпат
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
![]() Еве ги и рендерите.. ![]() ![]() ![]() Edited by jyvation - 15-Nov-2014 at 23:42 |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
VeMall - Veles
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edited by jyvation - 15-Nov-2014 at 23:37 |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
За сè има вторпат
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Ќе се гради голем трговско угостителски комплекс близу ГП „Богородица“
Локалните власти од Гевгелија продадоа градежна парцела во близина на граничниот премин „Богородица“ со површина од над 16 илјади метри квадратни. ![]() Ќе се градат хотелски комплекс и големи трговски центри. Урбанистичкиот план предвидува објект со приземје и 10 ката и бруто развиена површина од 72 илјади метри квадратни. Земјиштето е продадено за 375 илјади евра. Инвеститорот на големиот комплекс во близина на грчката граница ќе биде дополнително обелоденет. http://www.kanal5.com.mk/vesti_detail.asp?ID=53174 |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Жито Маркети отворија нов дисконт во скопската населба Драчево
Малопродажниот ланец Жито Маркети денеска го отвори својот најнов продажен објект во скопската населба Драчево. ![]() Маркетот со концепт на дисконт е со вкупна продажна површина од околу 200 метри квадратни, лоциран е на улицата Иван Хаџиниколов 20 (поранешната улица Ратко Митровиќ), има сопствен паркинг, а ќе функционира со две наплатни каси. ,,На жителите на Драчево, им нудиме концепт на малопродажен објект со пониски цени. Отвораме дисконт продавница што соодветствува со барањата и потребите на современиот потрошувач. Жито Маркети со секој новоотворен објект останува доследен и ја применува својата веќе докажана политика – понуда и услуга во согласност со високите стандарди на компанијата како и исполнување на барањата на купувачите“, изјави Далибор Ѓошевски, генерален директор на Жито Маркети. На денот на отворање, за купувачите беа достапни голем број промоции, дегустации, продажни акции, подароци и гратис производи. Работно време на маркетот ќе биде седум дена во неделата, од понеделник до сабота од 07.00 часот до 21.00 часот, додека во недела и во празнични денови, маркетот ќе работи од 08.00 до 14.00 часот. Овој објект на Жито Маркети во скопската населба Драчево ќе овозможи осум нови вработувања. http://lider.mk/2014/10/29/zito-marketi-otvorija-nov-diskont-vi-skopskata-naselba-dracevo/ |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Можно е на некој начин да се поврзани.На страната на Тинекс ништо нема за овој маркет. |
||
![]() |
||
N23 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Feb-2011 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2159 |
![]() ![]() |
|
Ве-мол Велес (кај видоа овде мол...)
|
||
23ka.wordpress.com
|
||
![]() |
||
martind ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 29-Jun-2011 Online Status: Offline Posts: 332 |
![]() ![]() |
|
![]() http://www.tinex.com.mk/mk/Products/ExtraProducts/4-ekstra-proizvodi Еве, мене поради ова ме асоцира дека маркетот е во некакви релации со Тинекс. Е сега или стварно е на Тинекс или пак станува збор за кршење на интелектуални права или пак тоа е само една обична реклама.. |
||
![]() |
||
one1 ![]() Senior Member ![]() БАНИРАН Joined: 13-Mar-2013 Online Status: Offline Posts: 416 |
![]() ![]() |
|
Не ги дискриминирај Ромите со говор на омраза. Инаку локацијата воопшто не е утната. Баш оваа улица Ацо Шопов е новиот урбан дел на Скопје што допрва треба и ќе се урбанизира.
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Нема врска ова со Тинекс иако чаршиски муабети беа дека ова е всушност маркет на Тинекс.Барем јас неможам да поврзам ништо со него.
Иначе маркетов е отворен веќе еден месец и освен циганиве што се околу не гледам некој да доаѓа тука и да пазари.Тотално утната локација. Edited by jyvation - 10-Oct-2014 at 18:12 |
||
![]() |
||
martind ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 29-Jun-2011 Online Status: Offline Posts: 332 |
![]() ![]() |
|
Extra е генеричка марка во сопственост на Тинекс. Мене ова ми личи како да Тинекс воведува нов бренд на маркети (како што се: Tinex Discount, Super Tinex, Tinex Supermarket) и доколку е така, тогаш мене ми изгледа дека ќе биде еден вид на хард-маркети нешто како Лидл.
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Некој (нов?) супермаркет - Екстра маркет на ул. Скупи (во близина на зградата на телевизија Канал 5)
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
За сè има вторпат
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
|
по мој личен вкус, мене многу ми се допаѓаат објекти кои имаат континуирани линии онаму каде што природно не треба да ги има... технички ме наведуваат да мислам дека структурата се состои во таа линија (таков објект на пример е Лумикс)
и објекти кои имаат правоаголни геометриски форми, а нежни и заоблени рабови |
||
Architects create dreams...politicians create nightmares
|
||
![]() |
||
BOJAN ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Sep-2008 Location: SKOPJE Online Status: Offline Posts: 3438 |
![]() ![]() |
|
Мене ми се допаѓа на изглед. Одмерен и едноставен стил, зрачи со целовитост во неговата непосредна околина, барем од фотките. Негативност би било само тоа што белата боја е тешка за одржување, особено кај нас. |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 910111213 28> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |