![]() |
![]() |
![]() |
Помали спортски сали |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 121314 |
Author | |
ProMKD ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 25-Feb-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 244 |
![]() ![]() |
Ми се допаѓа: Изведувач - Фабрика КАРПОШ
![]() и ние самите да ги користиме своите капацитети малце! а за името да не збориме...независна македонија..одлично |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
По двомесечен прекин, продолжи изградбата на салата во ОУ „Н.Г. - Дуња“ Изградбата на спортската сала во дворот на основното училиште
„Невена Георгиева - Дуња“ во Кисела Вода, конечно, продолжи откако два
месеца тапкаше во место. Работниците се вратија на градилиштето кое го
напуштија по инцидентот во кој група граѓани уништија дел од градежните
машини. Поради прекинот со работата, дворот на училиштето личеше на
необезбедено градилиште со раскопани темели, отворени дупки, купишта
земја, метални прачки и друг градежен материјал. Сега, објектот е
заграден со високи лимени огради, па децата кои се движат во училишниот
двор не ги демне опасност од евентуални незгоди. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Ова е во дворот на основното коло "Невена Георгиева Дуња". Е сега незнам што ќе биде со старата сала која што можеби од надвор вака изглеа добро, ама за нигде е. Ја мислам дека треба да се бутне старата и тука да има едно отворено игралиште, како што досега тоа беше на местотото на градилиштето. Сепак најбољи е ново школо ѕидано. Ова е од оние времени објекти подарок од Франција после земјотресот.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Темава ја отворив за 35-те спортски сали што ги гради владата.
Еве овде една слика од салата "Независна Македонија" во Кисела Вода. Работата малце се укочи, имаше некои кочничари се бунеа, нејќеле сала, ама сега глеам се работи, ама споро иде. Камен темелникот беше на 8 септември лани, на празникот. Сепочна да се работи дури пред месец дена. ![]() Ај кога ќе имам време и тој рендерот тамо во далечина ќе го сликнам, па ќе го постирам. |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 121314 |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |