![]() |
![]() |
![]() |
Телеком арена (арена Филип II Македонски) |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 161162163164165 209> |
Author | |
zvonko ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 14-Jul-2009 Location: skopie Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
ne morash da me razberesh sho te prasham sakam da mi kaesh osven golemite tribini ke ima li drugi otstrani oti neli ke ima kozirka koj ke pokriva celiot stadion i tam kade nema tribini kako ke mine taa kozirka ![]() |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
какви очекуваше?
|
|
![]() |
|
vardar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Mar-2008 Online Status: Offline Posts: 1106 |
![]() ![]() |
....што мислите за столчињата? .... ја очекував нешто поразлично ... шознам?
|
|
![]() |
|
vardar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Mar-2008 Online Status: Offline Posts: 1106 |
![]() ![]() |
od macedonianfootball.com avtor: redwarrior
1
![]() 2
![]() 3
![]() 4
![]() 5
![]() Edited by vardar - 15-Jul-2009 at 10:41 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() Edited by vardar - 15-Jul-2009 at 10:34 |
|
![]() |
|
MKballer ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 25-Nov-2007 Location: Detroit Online Status: Offline Posts: 93 |
![]() ![]() |
wow nice slika mitatos!
|
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Митат ај ако некогаш ти биде уз пат пробај да направиш некоја фотка од тука (42° 0'35.48"N 21°25'33.25"E). Доста висока кота е, а немаме фотка од тука. Или па од нешто подоле (42° 0'35.09"N 21°25'26.76"E).
п.с. Знам дека често си на кале па некогаш ако случајоно проаѓаш од тука... |
|
![]() |
|
mitatos ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1739 |
![]() ![]() |
Eve eden poinakov agol ne e koj znae sto ama ... me mrzese da pesacam
![]() ![]() |
|
"Најлошиот град од градовите е тој што нема ред,мир и сигурност за своите граѓани" (Али ибн Еби Талиб)
|
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Се гледаат црвените столчиња во горен лев ќош...
![]() Edited by lslcrew - 14-Jul-2009 at 22:29 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Zvonko добредошол! Извини, за каков висок ѕид прашуваш?! Мислам дека од рендерите од пордходните страни е доволно јасно каков ќе биде изгледот на стадионот.
|
|
![]() |
|
zvonko ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 14-Jul-2009 Location: skopie Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
a sakam da znam deli ke ima zadni tribini ili tamo ke se naprai visok zid
inako mislam deka ke imame eden ot nai ubavite stadioni na balkanot i treba da se gordeem so ova ![]() |
|
![]() |
|
Vladimir P ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Apr-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 3304 |
![]() ![]() |
Јунаци на висините
![]() 2009-07-13 Edited by Vladimir P - 13-Jul-2009 at 23:45 |
|
Клуб на љубители на железниците во Македонија, Macedonian Railways Fan Club
https://www.facebook.com/767277056651521/ |
|
![]() |
|
FoSsiL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
![]() ![]() |
а навечер |
|
![]() |
|
theG ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 13-Jul-2009 Location: Skopje e Moj Gr Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Зависи кој дел од денот. Ова е кликнато накај 1 часот.
Мислам дека по попладневните часови помалку редови "ќе го јадат". Еве уште една фотка. Малку е "испокршена" ме набрзинка сликнав и неможев да ја склопам ко што треба али се гледа до каде идат работиве... ![]() |
|
X
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
TheG добредошол!
![]() Инаку еве веќе се познава сенката до каде е. Неодамна дебатиравме кој редови од трбината "ќе го јадат" од сонцето, па еве сега се приметува. Edited by lslcrew - 13-Jul-2009 at 16:17 |
|
![]() |
|
theG ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 13-Jul-2009 Location: Skopje e Moj Gr Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
![]() |
|
X
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() Здраво на сите. Го читав вашиот форум онака пред се од интерес. Не сум архитект или слично но сепак ги сакам промените што се случуваат во нашиот град, не само во него туку во цела МКД. Фоткава е од денес. |
|
X
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Valdimir мислиш дека од тука треба да има и некаков пристап за автомобили. Колку што ми е познато патниот пристап е со уличка низ трибината од страна, а не од позади, па вероватно ако има гаражи и за нив би требало од тука да се влага.
Пристапот за гледачите да биде комплетен ќе ни треба уште два пешачки моста и да го ставиме во функција на паркинг оној просотр под кале, а и воедно да му обезбедиме на стадионов прситап преку една од главните артерии на радот, а не преку сокаци кои глумат паркинзи кога има нешто на стадион. А за кинескиов ѕид! ![]() |
|
![]() |
|
Vladimir P ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Apr-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 3304 |
![]() ![]() |
![]() Но се гледа од сликите и „подруми-гаражи“ испод кота 0 ?? |
|
Клуб на љубители на железниците во Македонија, Macedonian Railways Fan Club
https://www.facebook.com/767277056651521/ |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
![]()
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 161162163164165 209> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |