![]() |
![]() |
![]() |
Palma Mall - Тетово |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Author | |
gjoko ![]() Senior Member ![]() Joined: 18-Jun-2011 Location: kicevo Online Status: Offline Posts: 6554 |
![]() ![]() |
ФОТО: Како ќе изгледа најголемиот трговски центар во Западна Македонија?
Среда, 31 Октомври 2012 14:46 Најголемиот трговски центар во Западна Македонија ќе биде лоциран во Тетово. ![]() Модерно, просторно и со понуда за сечиј вкус. Вака ќе изгледа тетовскиот „Палма мол“ ![]() Се простира на површина од 32.000 метри квадратни, на 4 нивоа со подземен паркинг од 250 места со вентилирачки систем и 24 часовен мониторниг со камери и редари. Со постоечките 250 паркинг места од отворен тип, вкупниот капацитет за паркинг на Палма Мол е 500 места и истиот ќе биде бесплатен. ![]() Центарот ќе има околу 80 продавници со најразлични содржини како кафетерии, ресторани, содржини за деца и возрасни, реномирани светски брендови за облека, па се до Рамстор маркет, продавница за роба за широка потрошувачка и слично. Отворањето е најавено за следната година. ![]() ![]() ![]() ![]() http://kurir.mk/makedonija/vesti/90232-FOTO-Kako-ke-izgleda-najgolemiot-trgovski-centar-vo-Zapadna-Makedonija |
|
![]() |
|
Dragan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2009 Location: Tetovo Online Status: Offline Posts: 1172 |
![]() ![]() |
Па тоа е доградба на постоечкиот рамстор, баш сега кога проаѓав тука веќе се поставени столобвите на рамстр во должина
|
|
![]() |
|
M@RKO ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 13-Dec-2010 Location: Tetovo Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Почнато е ова со градење или не? не сум прошол на тоа место одамна
![]() Внатре мене не ми се допаѓа како е направено ,премногу е слично како и кај другите трговски што се во Скопје |
|
![]() |
|
FT ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 22-Jun-2010 Location: Kocani Online Status: Offline Posts: 574 |
![]() ![]() |
Ми фалат столбови.Каво е ова градење со стакло во 21 век?
|
|
![]() |
|
alexsend ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 11-May-2011 Location: Скопје, Центар Online Status: Offline Posts: 2086 |
![]() ![]() |
И јас го поддржувам ова, подобро да се гради и во други градови отколку само да се гуши Скопје.
Ако не се лажам ова е едвај втор вака по модерен трговски во некој друг град во Македонија после Глобал во Струмица (јес да вопшто не ми се свиѓа внатре), така? Edited by alexsend - 06-May-2012 at 20:22 |
|
![]() |
|
my Macedonia ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Oct-2008 Location: 🇲🇰🇨🇭 Online Status: Offline Posts: 4094 |
![]() ![]() |
Ми се допаѓа
![]() |
|
![]() |
|
build.mk ![]() Senior Member ![]() Joined: 13-May-2010 Online Status: Offline Posts: 216 |
![]() ![]() |
http://www.build.mk/?p=14792 |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |