![]() |
![]() |
![]() |
Business Centre Skopje |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Author | ||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
|
Зградава конечно со кираџија. Мисијата на ЕУ се сели од Палата Македонија, ја земале цела зграда
![]() Edited by pbanks - 05-Nov-2008 at 00:20 |
||
![]() |
||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
|
веројатно се некои деловни апартмани а не станови предвидени за просечни четворочлени семејства
![]() |
||
![]() |
||
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
|
а? една типка што живее позади ме убедуваше дека имало апартмани, ама ја не и верував... а како е ова напишано излегува дека и од напред застаклениот дел се апартмани ![]() Edited by Cloverstack - 22-Nov-2007 at 13:35 |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Добар избор
![]()
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |