![]() |
![]() |
![]() |
А1 Арена (Спортски центар „Борис Трајковски“) |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 2021222324 33> |
Author | |
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pavce ![]() Newbiе ![]() Joined: 24-Apr-2008 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Стварное супер!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Edited by lslcrew - 23-May-2008 at 00:58 |
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Јас за жал не бев, ама еве брат ми ме услужи па да постирам една колекција:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ќе следат и клипчиња! |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Ама уште не сте ја ставиле у готови!!!
![]() |
|
![]() |
|
mitatos ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1739 |
![]() ![]() |
ova dosega e najgolema sala od vakov vid vo mk ili ne ?
|
|
"Најлошиот град од градовите е тој што нема ред,мир и сигурност за своите граѓани" (Али ибн Еби Талиб)
|
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
![]() ![]() Супер колекција, скоро како да сум ја видел у живо ![]() |
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
1.
![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. Информативна табла ![]() 5. ![]() 6. На столчето сите добија подарок CD „Македонија засекогаш“ и онакви балони на надувување што ги маваш еден од друг и плескаат... не можам да опишам ![]() 7. Кога влегов во салата првиот впечаток ми беше дека вакво нешто немам видено до сега. Но не можев да се одлучам дали салата е голема или мала... ![]() 8. Семафорчево(ако можете да го видите) е најбескорисната работа во цела сала. ![]() 9. Претпоставувам беа ставени за акустика некаква, но подоцна ги тргнаа. ![]() 10. Пред да почнат Harlem Globetrotters, Војо Цветановски и неговата школа за пантомима подготвиле некакво шоу, што искрено мене не ми се допадна, некако многу аматерски. ![]() 11. Не можев да стигнам да го фатам огнометот додека беше навистина голем, ова веќе беше додека се гасеше. Ама изгледаше добро ![]() ![]() 12. ![]() 13. Дечкиве приредија неверојатно добро шоу, и имаат одлична смисла за хумор. Тврдам дека бевме најлошата публика што они во живот ја виделе. Луѓето не разбраа пола од тоа што го кажуваа и немаа поим за што се работи. ![]() 14. ![]() 15. Погледот од овде е неверојатно добар ![]() 16. ![]() 18. ![]() 19. Седиштата од ВИП ложата. ![]() 20. ![]() 21. Монтажните трибини. ![]() 22. ![]() 23. ![]() 24. WC-то. Чисто и средено сега за сега ![]() 25. Поглед од салата кон паркингот ![]() 26. Плех музика ![]() ![]() ![]() 27. Навечер вака осветлена салата е стварно за мерак ![]() 28. ![]() Не успеав да дојдам до помалата сала, слики од таму друг пат. Се на се, имаше слаба организација и никаква публика без ентузијазам, што на првата пауза се преполови. Дечкиве приредија неверојатно добро шоу и од се срце се трудеа да ја анимираат публиката, па дури и научиле некои фрази на македонски, ама џабе кога никој не го разбира хуморот. Извинете за слабиот квалитет на сликите бидејќи се правени со мобилен. |
|
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
Ден-два?! Праќаме слики и одма во готови ![]() Ај јас сега идам, ова почнува од 18:00. Поздрав |
|
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Ај да видиме што материјали ќе ни донесат Ла Линеа и блед од вечерашново отварање. Да поуживаме во моментов и за ден два го пакувам во готови проекти ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Пуштена во употреба спортската сала “Борис Трајковски“
Денеска напладне и официјално беше пуштена во употреба новата спортска сала “Борис Трајковски“ каде црвената лента ја пресече премиерот на Македонија Никола Груевски во придружба со сопругата на починатиот претседател Борис Трајковски, Вилма Трајковска. Пред пресечувањето на црвената лента пред присутните се обрати
директорот за стопанисување на спортската сала, Борис Змејковски кој
порача дека “овој комплекс нема да биде само спортски комплекс , оваа
сала ќе се користи и за културни настани“. Премиерот Никола Груевски изјави дека “оваа спортска сала е завршена во рекордно кратко време преку пожртвувана, посветена и чесна работа без запирање. Ми претставува огромна чест и задоволство да ја отворам спортската сала Борис Трајковски. Оваа сала заслужи да го носи името на починатиот претседател Борис Трајковски и сигурен сум дека успесите на спортистите од Македонија ќе ги нижат на спортски план во оваа сала, ќе бидат еквалиленти на успесите кој ги оствари Борис на политички план, успеси кои ќе ги обединат пред државното знаме сите граѓани на Македонија. Македонија е земја каде се раѓаат талентирани спортисти, со инвестирањето во спортски во спортските објекти и во спортот во целина создаваме услови на позабелижителни успеси на спортски план“. На свеченото отворање присуствуваа верските лидери, градоначалникот Костовски, дел од амбасадорите во Република Македонија и неколку естрадни уметници. Автор на веста: Нетпрес http://netpress.com.mk/vest.asp?id=30599&kategorija=1 Pbanks, официјално лентата е пресечена, така да шибај го ова во готови!!! п.с. сега ги пуштам и сликите од отворањето, исто така од нетпресс!!! |
|
![]() |
|
dejan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Australia Online Status: Offline Posts: 672 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Еве уште две фотки
1 ![]() 2 ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Момци мора да признаам дека со телескопскиве трбини и не изгледа толку мала. Ако изоставам кичот со боите (кој е сепак лесно решлив а на крајот на краиштата и не е толку битен) главна мана која би ја спомнал е тоа дека не ги изградија сите четири трибини. Се прашувам дали постои можност за таква интервенција од после. Да ја баталат малата сала и да доградат трибина. Така сигурно капацитетот ќе надмине 10.000 и плус ќе изгледа многу подобро.
Како и да е толку бев разочаран во внатрешноста што сега сликава ми изгледа одлично ![]() ![]() Edited by pbanks - 22-May-2008 at 13:50 |
|
![]() |
|
гитардемон ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 5424 |
![]() ![]() |
vo dnevnik pojaka e statijata-vika:
kje ima total 10.000 sedishta od koi 6.000 fiksni a 2.000 montazhni ![]() ![]()
od: http://dnevnik.com.mk/?ItemID=E55068C904FF264FB330F3F6581111E4 Edited by гитардемон - 22-May-2008 at 12:28 |
|
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|
![]() |
|
vardar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Mar-2008 Online Status: Offline Posts: 1106 |
![]() ![]() |
Ај ваљда ќе имаме убави слики од отварањето и да ја ставиме оваа нишка во готови проекти....
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Во првиот пост на нишкава пастирав еден информативен текст кој ми го прати Ла Линеа
![]() |
|
![]() |
|
blejdsk ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 05-Feb-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 320 |
![]() ![]() |
AAA ,,ja ke napraam nekoe dobro klipce ,,,
mora .....LELELELE epten mi se ide ,,, |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Супер дечки обавезно изнасликајте се
![]() @vardar не верувам дека нашава сала е плагијат, сличноста е огромна но како што кажа некој погоре сепак се работи за објекти каде што нема простор за проемногу креативност/уникатност. |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 2021222324 33> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |