![]() |
![]() |
![]() |
Плоштад Филип Втори (Карпошово востание) |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 2122232425 41> |
Author | ||||
BOJAN ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Sep-2008 Location: SKOPJE Online Status: Offline Posts: 3438 |
![]() ![]() |
|||
Не знам само што сакаат да покажат - џабе ви е се` ние ќе продолжиме и со поставување на нужници како споменици? Инаетење за кого? За трошење на пари што јас и ги плаќам на државата? Мислат дека се посилни или пак се попаметни? Само барем да се свесни колку голем и неконтролиран револт создаваат.
|
||||
![]() |
||||
xnx ![]() Senior Member ![]() Joined: 05-Apr-2009 Online Status: Offline Posts: 1943 |
![]() ![]() |
|||
inaku, na voinot na konj ima ubav mozaik na dnoto. od 100 pati koga sum pominal od tamu, samo 2-3 pati fontanata bila mirna, okolu nejze sedele luge i sum mozel da se doblizam i da go vidam. ostatokot od vremeto e pusten sintisajzer na repeate i shikaat mlazovi na site strani, i od samiot vetar okolu fontanata e sekogas poplava i luge begaat sto podaleku koga pominuvaat za da ostanat suvi. ostatokot begaat bidejki muzikata im odi na nervi, normalno. plostadot e mesto za odmor! odsega ke se odmaram samo na skenderbeg
|
||||
![]() |
||||
gjoko ![]() Senior Member ![]() Joined: 18-Jun-2011 Location: kicevo Online Status: Offline Posts: 6554 |
![]() ![]() |
|||
музиката лесно се решава со еден пар `цвицангли`
|
||||
![]() |
||||
ovaj_stariov ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-May-2008 Location: Prilep Online Status: Offline Posts: 1321 |
![]() ![]() |
|||
И да не заборавиме,сето тоа ќе биде во најразлични бои.
|
||||
build.mk, гради форумска историја
|
||||
![]() |
||||
xnx ![]() Senior Member ![]() Joined: 05-Apr-2009 Online Status: Offline Posts: 1943 |
![]() ![]() |
|||
Се тестираше и музиката?????????
i tuka li ke ima kulturno-muzicko tormozenje nalik tematski park vo kina? |
||||
![]() |
||||
ovaj_stariov ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-May-2008 Location: Prilep Online Status: Offline Posts: 1321 |
![]() ![]() |
|||
http://novatv.mk/index.php?navig=8&cat=2&vest=2695 |
||||
build.mk, гради форумска историја
|
||||
![]() |
||||
gjoko ![]() Senior Member ![]() Joined: 18-Jun-2011 Location: kicevo Online Status: Offline Posts: 6554 |
![]() ![]() |
|||
баш штета што победи Андреј,инаку ќе се поставеа и вакви коњчина некаде кај телекомот
![]() |
||||
![]() |
||||
Danndy ![]() Senior Member ![]() Joined: 03-Sep-2010 Online Status: Offline Posts: 410 |
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Traveling.
|
||||
![]() |
||||
гитардемон ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 5424 |
![]() ![]() |
|||
Абе види им ги рачињата (не шепите)!
|
||||
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
||||
![]() |
||||
kultuzin ![]() Senior Member ![]() Joined: 07-Nov-2010 Online Status: Offline Posts: 3811 |
![]() ![]() |
|||
Мене ми се менува мислењето во зависност од кој агол се фотографирани лавовите, еве овој агол ми се допаѓа: Додека некој други ми се ептен тапа, затоа ќе почекам да ги видам скулптурите во живо па потоа ќе коментирам. Патем навистина имало лавови јас денес се избрзав и ја ставив веста за лавовите во НОВИНАРШТИНА мислев дека и во двете фонтани ќе се постават коњи. Edited by kultuzin - 08-Apr-2013 at 19:08 |
||||
![]() |
||||
гитардемон ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 5424 |
![]() ![]() |
|||
Лавовите? :O :O Добро, нема еден скулптор што знае да изработи лав?
|
||||
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
||||
![]() |
||||
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() сликано со мобилен |
||||
![]() |
||||
JimmyN ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 25-Dec-2012 Location: Germany Online Status: Offline Posts: 131 |
![]() ![]() |
|||
hahaha
|
||||
If you don`t have a clue,...use the internet!
|
||||
![]() |
||||
![]() ![]() |
|||
mene ako kazam na sto mi lici odma ke me baniraat od forumov
![]() Edited by xnx - 04-Apr-2013 at 10:15 |
||||
![]() |
||||
fichot ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-Feb-2010 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2602 |
![]() ![]() |
|||
Ако е афион добро ќе беше да има засеци на него и од нив да течеше опиум, да го поднесеме лудилово тро полесно. ![]() |
||||
![]() |
||||
HugoGoulding ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 05-Feb-2011 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1304 |
![]() ![]() |
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
HugoGoulding ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 05-Feb-2011 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1304 |
![]() ![]() |
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
mitatos ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1739 |
![]() ![]() |
|||
Нема гајле слободно корегирај ,средувај ,што сакаш прави ,инаку од мобилен се сликани башка ме изненадија сликите за разлика од тоа што се сликани од мобилен.
|
||||
"Најлошиот град од градовите е тој што нема ред,мир и сигурност за своите граѓани" (Али ибн Еби Талиб)
|
||||
![]() |
||||
![]() ![]() |
|||
браво за колекцијата слики.се надевам нема да се лутиш,сакав само да пробам последнава слика да ја освежам малку(вежбам малку со сликите),да видам како испадна во споредба со оригиналот
![]() |
||||
![]() |
||||
mitatos ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1739 |
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() ![]() |
||||
"Најлошиот град од градовите е тој што нема ред,мир и сигурност за своите граѓани" (Али ибн Еби Талиб)
|
||||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 2122232425 41> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |