![]() |
![]() |
![]() |
Телеком арена (арена Филип II Македонски) |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 2526272829 209> |
Author | ||
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
|
|
||
Architects create dreams...politicians create nightmares
|
||
![]() |
||
Pametnjakovic ![]() Newbie ![]() Joined: 27-Feb-2011 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
|
5-6.000 имаше, колку сакате вие? 15.000? МАК. ПРВЕНСТВО Е!
|
||
СКОПЈЕ ОБЕДИНЕТО ЗА - ВАРДАР!
|
||
![]() |
||
alexsend ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 11-May-2011 Location: Скопје, Центар Online Status: Offline Posts: 2086 |
![]() ![]() |
|
Мислам дека се 100 денари, но на полувреме ги пуштаат луѓето за без пари
|
||
Јас Скопје никогаш не сум го замислувал вака.
|
||
![]() |
||
Petar ![]() Senior Member ![]() Joined: 09-Nov-2011 Online Status: Offline Posts: 269 |
![]() ![]() |
|
Stvarno.. zosto e tolku prazen stadionot?
Go nemam gledano Vardar so godini ama ako sum vo Skopje stvarno bi sakal da odam na edna utakmica... PS. Kolku se kartite? Edited by Petar - 13-Aug-2012 at 19:05 |
||
![]() |
||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
deko ![]() Groupie ![]() Joined: 06-Mar-2012 Location: makedonija Online Status: Offline Posts: 86 |
![]() ![]() |
|
E sega ovde e prashanjeto shto moze skopjani da gi natera da otidat na utakmica,ocigledno evtina karta ne e lekot.Mozebi gratis sendvic ili patuvanje za dve osobi na mesecina.
|
||
![]() |
||
N23 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Feb-2011 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2159 |
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() http://www.ccs.mk/gallery-images.html |
||
23ka.wordpress.com
|
||
![]() |
||
N23 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Feb-2011 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2159 |
![]() ![]() |
|
![]() http://www.mkd.mk/50943/sport/vardar-so-mnogu-maka-ja-pocna-odbranata-na-krunata-vo-najkrvavoto-kolo-vo-istorijata/ |
||
23ka.wordpress.com
|
||
![]() |
||
deko ![]() Groupie ![]() Joined: 06-Mar-2012 Location: makedonija Online Status: Offline Posts: 86 |
![]() ![]() |
|
Nemame nekoj forumdjija koj bil vcera na Vardar da objavi nekoja slika?
|
||
![]() |
||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
|
Ако си дошол на форумов да не подучиш како да се однесуваме, културно ќе добиеш бан. Ако имаш нешто да кажеш на темите повели. Освен што им го изгуби времето на посетителите со твоите неколку поста досега не донесе никаква вредност во дискусиите, се надевам дека тоа ќе се промени. |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Да беше поставено само слика како изгледал Градски кога почнал да се гради пред 30 години и слика каков е денес, без никаков текст, немаше да биде пропаганда. Е во тоа се разликува што е пропаганда, а што не. |
||
23ka.wordpress.com
|
||
![]() |
||
Pametnjakovic ![]() Newbie ![]() Joined: 27-Feb-2011 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
|
Па барем вештачка трева да ставеа под трибините место да посадат, па да заличи на нешто колку толку, и тркалцата од скалите на запад, исток, и југ мораат со нешто да се покријат како на северна.
|
||
СКОПЈЕ ОБЕДИНЕТО ЗА - ВАРДАР!
|
||
![]() |
||
Ideal ![]() Newbiе ![]() Joined: 11-Aug-2012 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
|
Од тебе доаѓа најголемата пропаганда по мое мислење на овој форум. Коментираш по сите постови гледам без факти... Секое мислење ти е вон стручен коментар туку поврзано со историја и со ступидни примери кои воопшто не држат вода. Те замолувам да прекинеш со фашистичкото однесување. Да не барам коментар исто од тебе кај што коментираш за осветленоста на трибините, и како тоа било нестручно... |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Mene voopshto ne mi se dopagja kombinacijata na boite,kako i nekoi drugi raboti kako na pr. prostorot izmedju atletskata pateka i tribinite shto e so treva,medjutoa cela sreka shto se toa raboti shto mozat da se koregiraat vo idnina.Sepak ovoj stadion ima dobra perspektiva vo momentov,a za ponatamu shto ke se slucuva ke pokaze vremeto.
|
||
![]() |
||
gjoko ![]() Senior Member ![]() Joined: 18-Jun-2011 Location: kicevo Online Status: Offline Posts: 6554 |
![]() ![]() |
|
нормално дека штом столчината се во црвено-жолта комбинација,црвена патека најмогу одговара,но не ваква дреч.со плавата ми изгледа како новогодишна елка-све ми боје добро стоје
|
||
![]() |
||
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
|
@ radem
Дефинитивно бр.2 @ gjoko За нијансите може да се збори, но сепак генералната поента се врти околу главната боја - сина или црвена. Со оглед на тоа какви столчиња се поставени на трибините, според мене било која црвена или боја блиска до црвена, е неспоредливо подобра отколку било која нијанса на сина. |
||
![]() |
||
alexsend ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 11-May-2011 Location: Скопје, Центар Online Status: Offline Posts: 2086 |
![]() ![]() |
|
Се согласувам со gjoko
![]() |
||
Јас Скопје никогаш не сум го замислувал вака.
|
||
![]() |
||
gjoko ![]() Senior Member ![]() Joined: 18-Jun-2011 Location: kicevo Online Status: Offline Posts: 6554 |
![]() ![]() |
|
ни тоа ни другото,туку бојата што ја има и на олимпијадата,некоја тула боја што делува дискретно,а не нападно
Edited by gjoko - 12-Aug-2012 at 18:25 |
||
![]() |
||
radem1 ![]() Newbiе ![]() Joined: 06-Feb-2011 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
|
Ova
![]() Ili ova ? ![]() |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
|
инаку го коментирам ова од друг аспект, сепак стадион не се прави со естетски цели, тоа треба да биде спортски комплекс, комплетно опремен со сите потребни простории, да биде запазена безбедноста на објектот и движењето на толпите, да има соодветен пристап и паркинг и т.н. патеката не ми е битно и шарена да ја направат, битно е само да биде средена, одржувана и функционална, тоа е се... дури и да збориме за некакви естетски стандарди, најбитно е да се запази како ќе изгледа екстериерот, кој највеќе го презентира објектот и кој секој ден ќе го одминуваме... а на трибини не верувам дека повеќе од два пати годишно ќе седнам... |
||
Architects create dreams...politicians create nightmares
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 2526272829 209> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |