![]() |
![]() |
![]() |
Spring Residence |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12345 7> |
Author | |
stef4o ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 20-Oct-2015 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 21563 |
![]() ![]() |
Денешни
Комплексов покрај тоа што претрпе големи измени во однос на рендерот ја има надминато и висината според планот е предвидено П+8+Пк а на терен е П+9+Пк(веројатно на становите на последниот кат се водат како галерија/дуплекси). ![]() ![]() а тука треба да изградат помала ламела со 2 стана на кат со катност П+6+Пк ![]() |
|
Carpe diem
|
|
![]() |
|
stef4o ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 20-Oct-2015 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 21563 |
![]() ![]() |
Не знам на што поточно мислиш,кај проектов Спринг Резиденс треба да изградат уште една ламела што се гледа дека е стигната до приземје(веќе долго време е така веројатно ќе ја градат кога ќе финишираат со првиот дел). Ако мислиш на другите куќи што се гледаат пред зградата тие се откупени од Колбико Инженеринг но не знам кога им е во план да издигнат седумкатница. |
|
Carpe diem
|
|
![]() |
|
Théoden ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 31-May-2018 Location: Р. Македонија Online Status: Offline Posts: 580 |
![]() ![]() |
Што ќе се случува со соседната парцела, има новости?
|
|
![]() |
|
<Fresno> ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 13-Jun-2010 Online Status: Offline Posts: 1161 |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Денешни,завршена е источната фасада
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Carpe diem
|
|
![]() |
|
Џоле ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 23-Apr-2013 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 15368 |
![]() ![]() |
Првин беше ова:
![]() ...па ова: ![]() ...а го добивме ова: ![]() ![]() |
|
За сè има вторпат
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Денешни,завршен е и дел од западната фасада
![]() ![]() ![]() |
|
Carpe diem
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() https://reklama5.mk/ |
|
Carpe diem
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Денешна од западната страна
![]() |
|
Carpe diem
|
|
![]() |
|
<Fresno> ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 13-Jun-2010 Online Status: Offline Posts: 1161 |
![]() ![]() |
Не ми е јасно како баш на HMA проективе највеќе ги унаказуваат. Има и добра страна, ќе знаеме се што е од HMA да се заобиколува.
|
|
![]() |
|
Spamalot ![]() Newbiе ![]() Joined: 18-Jan-2022 Online Status: Offline Posts: 3 |
![]() ![]() |
lol ![]() Edited by Spamalot - 14-Jun-2022 at 14:41 |
|
![]() |
|
team17 ![]() Newbie ![]() Joined: 23-Mar-2015 Online Status: Offline Posts: 31 |
![]() ![]() |
Преубаво, дури поубаво од Голден Гарден
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Денешни,еден дел од источната фасада е комплетиран
![]() ![]() ![]() |
|
Carpe diem
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Ќе биде П+6+Пк, а цена на сите станови е 1600.
|
|
![]() |
|
builder-ot ![]() Senior Member ![]() Joined: 21-Feb-2022 Online Status: Offline Posts: 112 |
![]() ![]() |
Стан од 85 м2 со ниша кујна тотално исто поставена како кај гарсоњера од 34м2..
|
|
< 2nd world >
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Twin 3. Само 2 стана по кат има 63 и 85 м2.
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Денешни,споредено со фотките од 3 март нема баш некој поголем прогрес,можеби нешто повеќе се работи во внатрешноста.Имаат некои рокови до септември да е готово но би требало турбо да тераат летово за да се стигне.
![]() ![]() ![]() со новата ламела 3-та што ја почнаа пролетва исто така стагнира односно е стигната до приземје ![]() |
|
Carpe diem
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Огласници,контакт телефони од инфо таблата,посета на самото градилиште. |
|
![]() |
|
builder-ot ![]() Senior Member ![]() Joined: 21-Feb-2022 Online Status: Offline Posts: 112 |
![]() ![]() |
Како можам да го најдам инвеститорот за понуда на станови?
Благодарам. |
|
< 2nd world >
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Тука(на местото кај стрелката) веќе се гради нова ламела со катност П+6+Пк од истиот инвеститор но мислам дека ја нема на рендерите веројатно е некое дополнување на проектот. Деновиве има често бетонирање веројатно темели ![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12345 7> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |