![]() |
![]() |
![]() |
Претставување на нови членови |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 23456 12> |
Author | |
FoSsiL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
![]() ![]() |
Ама има една многу важна работа...
Јас би додал... Вистинскo/реално светло... Edited by FoSsiL - 24-Apr-2013 at 18:20 |
|
Македонија - Земја на чудата!
|
|
![]() |
|
kultuzin ![]() Senior Member ![]() Joined: 07-Nov-2010 Online Status: Offline Posts: 3811 |
![]() ![]() |
Добро дојде на форумот Ѓорѓи. Болдот ми се допадна многу и мислам дека е важно за секој од нас да се трудиме Македонија да ја претставиме во позитивно светло. Јас тоа се трудам со години и досега успеав да привлечам неколку странци да дојдат и да остават некое евро во Македонија и повеќето од нив се презадоволни, а некој од нив веќе неколку пати ја посетуваат Македонија. Поздрав и благодарам за досегашните фотографии. |
|
![]() |
|
Џоле ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 23-Apr-2013 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 15368 |
![]() ![]() |
Фала ви на сите... Ќе се потрудам повремено да ве снабдувам со свежи слики од градилиштата низ градов.
|
|
За сè има вторпат
|
|
![]() |
|
FoSsiL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
![]() ![]() |
Јас чекам следната Средба да го запознаам во живо...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
daci92 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 10-Dec-2012 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1937 |
![]() ![]() |
Добредојде и од мене и браво за сликите ,досега јас бев еден од членовите што правеше највеќе слики покрај администрацијата но еве ти рака за твојот труд и браво од мене
![]() |
|
![]() |
|
Andrej_LJ ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 20-Oct-2008 Location: Ljubljana Online Status: Offline Posts: 2954 |
![]() ![]() |
И јас претпоставував!
Браво Џоле, супер впечатоци имам од тебе! ![]() |
|
"Тaм, където глупостта е образец, разумът е безумие." Гьоте
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Претпоставував
![]() Ајде, Добредојде ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Џоле ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 23-Apr-2013 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 15368 |
![]() ![]() |
Фала дечки...
@FoSsil - Skopje/Скопје |
|
За сè има вторпат
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Здраво и од мене...
Како ти е корисничкото име на SSC? |
|
|
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Поздрав Џоле, растури со сликите
![]() |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Добредојде и од мене
![]() |
|
![]() |
|
kire85 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27-Nov-2007 Location: Düsseldorf Online Status: Offline Posts: 400 |
![]() ![]() |
Одличен старт на форумов by the way....топ ти се сликите!!
Добредојде! ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Ајде, да се претставам и јас. Се викам Ѓорѓи, и живеам во Скопје Север. Веќе неколку години ви го следам форумов, но денес се решив да се вклучам бидејќи често се возам со велосипед низ Скопје и ги фотографирам објектите во изградба. Исто така, од јануари сум активен и на форумот skyscrapercity, каде што се трудам да ја претставам Македонија и Скопје во поубаво светло.
|
|
За сè има вторпат
|
|
![]() |
|
daci92 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 10-Dec-2012 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1937 |
![]() ![]() |
хехе па во Лисиче израснав така да повеќе би рекол Лисичанец од Општина Аеродром ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Аеродромче
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
и јас исто така иако не сум доволно стручен да дискутирам за нешто од оваа бранша.
|
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Поздрав
![]() Покрај добра дружба, се надевам ќе има и плодни дискусии ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Здраво дечки ,јас не сум ја забележал темава претходно за да се претставам.
Јас сум Далибор и веќе долго време го следам и сајтот и форумот и пред некое време се решив да се зачленам. Иначе сум од Скопје(Лисиче/Реонски Центар Аеродром) и тука живеам иако имам живеено и во странство. По професија(ако може да се каже без диплома дека ми е професија) сум информатичар (насоки- Мрежи,Хардвер и Веб) и сум студент ![]() Но потекнувам од градежно семејство и имам некаква љубов кон архитектура и градежништо а богами и искуство ![]() Се надевам дека добро ќе се дружиме. Поздрав, Далибор. |
|
![]() |
|
JimmyN ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 25-Dec-2012 Location: Germany Online Status: Offline Posts: 131 |
![]() ![]() |
здраво
да може и на кирилица, ми беше мака да го сменам. нема проблем, можда примете дека ставив едно видео од црквата во мајнц во истата секција. http://www.build.mk/forum/forum_posts.asp?TID=1618 слики од Мајнц и Висбаден (Wiesbaden; тука живеам) ке постирам исто. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Здраво и од мене.. Една молба... Ако би можел да пишуваш на кирилица би било одлично... се надевам дека не би ти претставувало проблем... ако неможеш... здравје еее... бај д веј... дај нешто и од Мајнц да видиме... постои секција за слики на форумот... лесно ќе ја најдеш... па ако не ти е тешко можеш да ни го претставиш Мајнц ... би било убаво Edited by FoSsiL - 25-Dec-2012 at 19:55 |
|
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 23456 12> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |