![]() |
![]() |
![]() |
Возен парк (ЈСП - двокатни автобуси) |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 3940414243 90> |
Author | |
Mobile ![]() Groupie ![]() Joined: 19-Mar-2011 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
абе мене ми се симпатични дека се опуштени, неформални, не гледам ништо лошо, најмалку па во врска со автобусите... се изнасмеав..
![]() |
|
![]() |
|
Dexter26 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Nov-2010 Online Status: Offline Posts: 2035 |
![]() ![]() |
Па нели ви реков дека од се срце ви препорачувам да го гледате клипот.
![]() @Cloverstack Да те надополнам, Cloverstack. Зоран Ставрески не е само вицепремиер за финансии, туку исто така е и министер за финансии на Република Македонија. ![]() Edited by Dexter26 - 16-Apr-2011 at 01:39 |
|
![]() |
|
N23 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Feb-2011 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2159 |
![]() ![]() |
Хаха
![]() Коце рулз! А Зоки е феномен, се гледа дека се сите луѓе од народот. ![]() Не знам дали сте приметиле, малку офф-топик, али овој истиов новинар го праќаат скоро увек на владини промоции. Затоа увек и има најинтересни стории. П.С. И мене ме зачуди зошто не функционира електронската ознака на автобусите. Ај можда од утре на боље. |
|
![]() |
|
Mobile ![]() Groupie ![]() Joined: 19-Mar-2011 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
пожалосна македонија беше со старите автобуси... а во случајов не гледам ништо за жалење..
|
|
![]() |
|
spaceman091 ![]() Senior Member ![]() Joined: 26-Dec-2009 Online Status: Offline Posts: 516 |
![]() ![]() |
mozele da mu dadat naslovna na klipov "zalna makedonija"
|
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
WOW, завршетокот на клипот. Не смее да остане нетранскрибиран муабетот помеѓу вицепремиерот Зоран Ставрески и градоначалникот Коце Трајановски, едноставно не смее
![]() Градоначалникот: Еее Зоки. Вицепремиерот: Ааа Коце. Овде као возач Коце. Градоначалникот: А? Вицепремиерот: Ко да возиме... Ајде луѓе, брррм. И после се чудиме за изборот на автобуси... ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
хахаха
зоки види 2 месеца ги сечеме гранкиве -браво бе Коце ![]() |
|
![]() |
|
Dexter26 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Nov-2010 Online Status: Offline Posts: 2035 |
![]() ![]() |
И повторно Алфа ТВ со дефинитивно најдобро покривање на настанот:
http://www.vesti.alfa.mk/default.aspx?mId=36&egId=6&eventId=36035 Од се срце ви препорачувам да го гледате клипот, закон работа. ![]() Аман, па нели ќе се користеа електронски билети, а не овие стариве хартиени реликвии ? И зошто не се вклучени дисплеите кои треба да прикажуваат на која конкретна линија автобусот сообраќа ? Edited by Dexter26 - 16-Apr-2011 at 00:58 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
ПРЕУБАВ Е ! А тек кога ќе стигнат и другите...
![]() |
|
![]() |
|
ovaj_stariov ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-May-2008 Location: Prilep Online Status: Offline Posts: 1321 |
![]() ![]() |
Na slikete vaka ne izgleda loso,mislam deka e pokvalitetno sraboten od ukrainskite,so poveke vnimanie na detajlite,mozi vo zivo da kazuva drugo.
Edited by ovaj_stariov - 16-Apr-2011 at 01:10 |
|
build.mk, гради форумска историја
|
|
![]() |
|
build.mk ![]() Senior Member ![]() Joined: 13-May-2010 Online Status: Offline Posts: 216 |
![]() ![]() |
1
![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() 9 ![]() 10 ![]() 11 ![]() 12 ![]() 13 ![]() 14 ![]() 15 ![]() 16 ![]() 17 ![]() 18 ![]() 19 ![]() 20 ![]() 21 ![]() |
|
![]() |
|
Рок-Барок ![]() Senior Member ![]() ![]() БАНИРАН Joined: 29-Aug-2010 Location: Куманово Online Status: Offline Posts: 118 |
![]() ![]() |
На изглед се бонбона.. сигурен сум дека во живо се уште поубави..
![]() |
|
![]() |
|
FoSsiL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Македонија - Земја на чудата!
|
|
![]() |
|
bojanbole ![]() Groupie ![]() Joined: 27-Mar-2011 Location: Macedonia Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
fino ke bese ratkapnite da se crveni, kako na ukrainskite, ama i ovie mi se gledaat hromirani, taka da ok se
dali imaa stranicna signalicazija, pa i pozadi dali ima tabla? |
|
![]() |
|
toasumjas ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 25-Jun-2010 Location: Skopje/ljubljan Online Status: Offline Posts: 434 |
![]() ![]() |
Таман си го фатил со се триумфална ко на визуелизацијата на СК2014
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mirakuliks ![]() Senior Member ![]() Joined: 06-Feb-2010 Location: New York Online Status: Offline Posts: 831 |
![]() ![]() |
dobro bre do koga so pandelkive.......ko skopje da e soba na nekoe malo devojche
Ajde sega se nadevam deka nekoj shto se vozi so 15 kje udri edna reportazha od vnatreshnosta na avtobusot. (na primer nekoj srednoshkolec od aerodrom shto uchi vo Karev, GUC ili Gjorgji Dimitrov) Edited by mirakuliks - 15-Apr-2011 at 15:58 |
|
![]() |
|
Macedonian ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 25-Jun-2009 Online Status: Offline Posts: 78 |
![]() ![]() |
МАКЕДОНЕЦ си кога кавал ќе ти ја распара душата кога зурла ќе ти го раскине срцето.
|
|
![]() |
|
Supervisor ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-Jan-2008 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 1220 |
![]() ![]() |
Значи ќе проаѓа и на Партизанска па према Ново Лисиче и обратно. Инаку баш на Партизанска видов 4 еднокатни што значи дека ќе се зголемат од досегашните два на оваа линија
![]() |
|
NewYork-London-Paris-Moscow-Tokyo-Skopje
|
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
![]() кога ќе престанат новинариве да не уепуваат со наслови пред да го прочитаме текстот ![]() инаку, назад на темата, ако нешто најмногу ме фрустрира со двокатниве автобуси, е тоа што градот ќе претрпе импровизации сега и во идните изградби и новости, само поради тоа што ќе треба да бидат земени в предвид двокатниве автобуси еве, ги сечат гранките по булевариве, во ред тоа не е проблем, напротив добро е, но кога ќе помислам зошто ги исекле ми е мака ![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 3940414243 90> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |