![]() |
![]() |
![]() |
Лумикс |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 3456> |
Author | ||
UrbanFreak ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-Oct-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1732 |
![]() ![]() |
|
Мене искрено нешто во објектов не ми се допаѓа. Дали е тоа мрежата која се гледа, дали грубата метална конструкција незнам. Во секој случај нека се комплетира, нека се отворат содржините во него па ќе коментираме.
|
||
![]() |
||
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
|
Хаха, да знам на што мислиш. Лумикс добро изгледа, али локацијата не ми се допаѓа, иако е во согласност со ДУП-от. Али сеедно, и онака се навикнав 10 години да го гледам таму, веќе не ми е проблем.
Тогаш реков „сега сфаќам каков чир во центарот е лумикс“. ![]() |
||
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
||
![]() |
||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
|
Стварно фали search опцијата на форумов да ги најдам постовите каде што го плукаше Лумикс некаде од времето кога се регистрираше ![]() Инаку веројатно ќе почекаме уште неколку месеци да го средат внатре но мислам дека ќе изгледа супер кога ќе светне и ќе се пополни со содржини. Само.... кога/што/како планираат со платото пред него. Стварно одавна ми е трн во око целиот потег од плоштадот до ГТЦ. |
||
![]() |
||
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
|
Луѓе не знам за вас, ама мене многу ми се допаѓа како изгледа објектов, навистина е уникатен
![]() |
||
|
||
![]() |
||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
|
1
![]() 2 ![]() |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
![]()
Нова Македонија |
||
![]() |
||
blejdsk ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 05-Feb-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 320 |
![]() ![]() |
|
I agree ...
|
||
![]() |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Уште не ми се верува
Очигледно планираат да го поплочат само делот со земја и да изгледа како да е крпено. Би требало цел дел пред ГТЦ, Лумикс па до плоштад да биде ист, со плочки како тие на плоштад можеби или некое подобро решение. Бонус од отварањет на лумикс може да биде конечно решавање на проблемот со дивите продавачи во тој дел. Можеби нема комплетно да го реши проблемот, но дефинитивно нема повеќе тој дел да личи на панаѓур. |
||
|
||
![]() |
||
blejdsk ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 05-Feb-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 320 |
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
UrbanFreak ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-Oct-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1732 |
![]() ![]() |
|
Што значи ова ??!!?
Демек готов е Лумикс?
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
ШТО ЗБОРИШ?! Блејд, какво е чувството?!
|
||
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Luge nije moguce...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Verojatno ste preimetile ,,,skelinjata kaj Lumiks se izvadeni i najvverojatno konecno mu se gleda krajot na ova cudovo.
Ako vidov dobro skalite za vo lumiks gi napraile od drvo ili nesto laminat stavale,,, |
||
![]() |
||
![]() |
||
Cibi ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-May-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 167 |
![]() ![]() |
|
treba pobrzo da se gradi lumiksot,zatoa sto veke nekolku godini stoi vaka ne otvoren i go nagrduva strogiot centar na skopje.
|
||
![]() |
||
gotsomekicks ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Macedonia Online Status: Offline Posts: 305 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Jas neznam sto e tolku slozeno kaj ovoj objekt ,,,pa vakov tip na objekt moze da izgradi za 6 meseca a ne za 6 godini ,ako zememe vo obzir od kakvi materjali se pravi. Neznam stvarno preku glava mi e da go gledam kako tolku dolgo go nagrduva centar
Od koga pocna da se gradi lumiks paralelno vo Dubai za toa vreme napravija 5-6 oblakoderi .. |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Хаха! Истово го реков и јас прееска кога поминав покрај Лумикс. Абе објектов може буквално за 1 месец да се заврши и помалку. Ама ништо не е сменето, само што сега изгледа понечисто од било кога. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
skywings ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 01-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
|
и ја сакам да ја видам готова, ама еве напредува секој ден малку по малку
![]() Edited by skywings - 08-Apr-2008 at 11:18 |
||
![]() |
||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
|
Што бидна со зградава веќе, преку курац....!!!!!
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 3456> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |