![]() |
![]() |
![]() |
Инспиративни урбани пејсажи од светот |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 51525354> |
Author | |
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
46&2 феноменален серијал од Лондон
![]() |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
46&2 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 04-Jan-2008 Location: Куманово Online Status: Offline Posts: 347 |
![]() ![]() |
Уште од Лондон
![]() Edited by 46&2 - 22-Dec-2009 at 21:25 |
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
Уште една од Малме, Шведска
![]() |
|
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
|
46&2 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 04-Jan-2008 Location: Куманово Online Status: Offline Posts: 347 |
![]() ![]() |
Да ја оживееме малце темава
![]() Еве нешто тазе од Лондон, автор downfallen (човеков има неверојатни слики) ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Еве две и од соседниот Малме кој заедно со Копенхаген ја прават една од поголемите европски метрополитански зони (3та по големина во северна Европа после Хамбург и Санкт Петербург)
![]() Неизбежниот Turning Torso ![]() Edited by pbanks - 16-Oct-2009 at 16:10 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() мислам дека не е тренд, туку повторно... култура на живот... Спорт, активен живот, живот во природа.... многу подобро ми звучи од спортски кладилници, играчници или вечно дремење на кафе. Додуше тие сето тоа го анулираат кога ќе испијат по 3 кила алкохол навечер и ќе го спржат џигерот до 40 годишна возраст. |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
не знам зошто, но на народиве од северна и средна европа им е голем тренд да одат на излет на ливадите во огромните дворови на некои од познатите дворци
е сега јбг, кај нас нема ливади, ама имаме парк ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Копенхаген
![]() Edited by pbanks - 17-Oct-2009 at 17:13 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Хонг Конг
![]() ![]() |
|
![]() |
|
igorius ![]() Senior Member ![]() Joined: 13-Nov-2008 Online Status: Offline Posts: 187 |
![]() ![]() |
slikata ili fotografijata
![]() ..ete od mene Venecija so mozebi najubaviot plostad na svetov...mozda sum nostalgicen duri 4 pati ja imam poseteno ama navistina e prekrasna... ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() Точно е, тоа е најшироката градска улица во светот (не урбан автопат). Сликата е ![]() |
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
9 de Julio Avenue, Buenos Aires. Според некои податоци, најшироката улица во свет
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ел_ченто ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 17-Jun-2009 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Сан Франциско
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Ќе си ја погазам на момент препораката од првиот пост (за постирање по можност 1-2 слики) бидејќи налетав на феноменален серијал слики од Њујорк и глупаво е да го постирам на рати. Од 125 слики ги издвоив овие 8 како најимпресивни. Одличнo користење на ХДР
![]() 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() Токио е ![]() |
|
![]() |
|
dejan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Australia Online Status: Offline Posts: 672 |
![]() ![]() |
Tokyo
![]() Москва - државниот универзитет ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
Осака, Јапонија
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Токио
![]() Edited by Cloverstack - 30-Apr-2009 at 03:11 |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 51525354> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |