![]() |
![]() |
![]() |
Корнер |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 4567> |
Author | |
maestro ![]() Senior Member ![]() Joined: 02-Aug-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 505 |
![]() ![]() |
![]() Мислиш на оној ред со прозорци што после го пресекоа итн?? Најмногу поради тоа не ми се допаѓа овој проект! |
|
![]() |
|
46&2 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 04-Jan-2008 Location: Куманово Online Status: Offline Posts: 347 |
![]() ![]() |
Дали приметувате дека сеуште го нема штрчалото (горе десно) само тоа ме нервираше од рендерот |
|
![]() |
|
maestro ![]() Senior Member ![]() Joined: 02-Aug-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 505 |
![]() ![]() |
![]() Ова премногу НЕ ми се допаѓа! Ај што не одговара за оваа локација, туку има и ужасен рендер! ![]() Ама, пошто рендерот не мора да биде мерило за тоа каков ќе излезе објектот, ќе видиме кога ќе излезе... |
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Почнаа да редат скелиња. Објектов дефинитивно штрчи и не одговара на просторот се надевам дека барем изгледот ќе излезе нормален
![]() |
|
![]() |
|
GreatMakedon ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 13-Nov-2007 Online Status: Offline Posts: 186 |
![]() ![]() |
taka ti se cini
![]() |
|
![]() |
|
gotsomekicks ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Macedonia Online Status: Offline Posts: 305 |
![]() ![]() |
Абе мене така ми се чини, или ептен успорија со изградбата??
![]() |
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
![]() Еве од денеска, малце е мутно, не е до апаратот, до шофершајбната е! ![]() Edited by lslcrew - 25-Jun-2008 at 12:43 |
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
blejdsk ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 05-Feb-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 320 |
![]() ![]() |
Update ....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
UrbanFreak ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-Oct-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1732 |
![]() ![]() |
И мене ми е ОК рендерот. Секако дека локацијата е доста атрактивна и жално ќе биде ептен да го усерат, но ова дефинитивно не е лош рендер. Да се надеваме дека како и секогаш во живо ќе биде само поубав. |
|
![]() |
|
gotsomekicks ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Macedonia Online Status: Offline Posts: 305 |
![]() ![]() |
И мене ми се свиѓа проектов. Со оглед на тоа дека тој дел ептен беше тапа, ова мислам дека супер ќе ни дојде. И луѓе доволно е заоблена зградава не зезајте... |
|
![]() |
|
dejan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Australia Online Status: Offline Posts: 672 |
![]() ![]() |
Ahh ![]() ![]() |
|
![]() |
|
blejdsk ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 05-Feb-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 320 |
![]() ![]() |
Ke vidite deka zakon ke ispadne koga ke se zavrsi ,,,samo uste da gi sredat toa vulkan ,,i pope i ostanatite baraki podolu ,i toj prostor ke zalici na nesto
|
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Ама пак ќе повторам дека требаше да биде малце позаоблена какоТБ и како Гема!!!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Ај да се надеваме дека ќе излезе бољи у живо!!!
|
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
На овие рендери ми изгледа по ок него на тој стариот. Можеби во живо ќе биде уште подобро. Во оваа фаза само на тоа може да се надеваме. А дефинитивно гледам дека има допирни точки со Инвест Банка.
Иначе дејан, сега кога ги видов овие рендери, мене ми се свиѓа баш делот што ти не го сакаш ![]() Мада ме буни како се вклопува накај Порта Буњаковец... Се плашам дека ќе испадне лошо. Edited by Cloverstack - 16-Mar-2008 at 13:42 |
|
![]() |
|
dejan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Australia Online Status: Offline Posts: 672 |
![]() ![]() |
Jas go sakam mnogu, neznam zasto ne vi se dopagja.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Малце ми е некако штура зградава.
1.Не им го бива тоа штрчалото од десно 2.Требало да биде позаоблена. Нешто како гема и како ТБ-HQ. 3.Распоредот на фасадата е некако многу бит-пазарски. |
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
![]() Едит: и тие малите прозорци, измеѓу големите застаклени површини ми ја прават зградава некако наџиџана... ![]() Edited by La Linea - 16-Mar-2008 at 13:11 |
|
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 4567> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |