![]() |
![]() |
![]() |
Соравиа центар |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 56789 13> |
Author | ||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
|
Ми се свиѓа одразот на облачното небо... Одлична фотка!
![]() Ти ја направи? |
||
![]() |
||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
|
Blejd добра слика. Тука се приметува колку поубаво личи белото стакло, него зеленото.
|
||
![]() |
||
blejdsk ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 05-Feb-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 320 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
maestro ![]() Senior Member ![]() Joined: 02-Aug-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 505 |
![]() ![]() |
|
Добро бе луѓе, зошто освен во дневник никаде на друго место немам видено реклама за отворање??
Да не настанала некоја промена или не знам што? Навистина слабо рекламирање. OFF TOPIC: Во „Меана„ можете да го видите цртежот за Соравија што ви го ветив ![]() |
||
![]() |
||
maestro ![]() Senior Member ![]() Joined: 02-Aug-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 505 |
![]() ![]() |
|
и ја видов реклама во Дневник. Инаку, отворањето поточно е во 21:00 ![]() |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
|
ни Нострадамус не можеше да предвиди кога Соравиа ќе биде отворена
![]() ![]() |
||
Architects create dreams...politicians create nightmares
|
||
![]() |
||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
|
Значи официјално отварање во среда 1.10.2008
![]() Има реклами по весници |
||
![]() |
||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
UrbanFreak ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-Oct-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1732 |
![]() ![]() |
|
![]() Fashin Group е франшизинг трговска компанија која во Македонија ги работи Mango, Bitsiani, Springfiled, Goledn Point, Okaidi, Geox, Bata...... |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Bitsiani е грчка компанија, од кај сега автријци го држат?!
Ај малку разјасни ја Fashion Group. Ова е нешто како узречица или стварно постои некој заеднички договор под ова име?! |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
не знам, ама прееска случајно вртев канали и на МТВ налетав на Детска евровизија и у тој момент поминуваше еден кајрон: „нов bitsiani во тц соравија - наскоро“ или нешто слично. |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
ако не се лажам скоро имаше информација дека повеќето (или сите) дуќани на Fashion Group кои се расштркани по ГТЦ ќе се релоцираат во Соравиа центарот. Колку што знам и Bitsiani го држат тие. |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
новост: наскоро нов дуќан на bitsiani во соравија
![]() |
||
![]() |
||
Ганчо ![]() Newbiе ![]() Joined: 02-Jan-2008 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
|
Најгорните се наводно земени од Мобилком Австрија (ВИП)
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
супер, тогаш уште од одма зградата ќе свети секоја вечер ![]() да не знае некој случајно (па и неофицијално) кои се закупците?? |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Колку што јас знам скоро цела зграда веќе има закупци |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Е, сега, горните делови остануваат празни додека не дојде некој заинтересиран за откуп на деловен простор?
![]() |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
а ако де ништо не реков ![]() |
||
![]() |
||
Cibi ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-May-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 167 |
![]() ![]() |
|
не сум ти го отворил профилот иначе малку шега беше тоа.
![]() |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 56789 13> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |