![]() |
![]() |
![]() |
Кривичен суд - Скопје |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 7891011 14> |
Author | ||
Block ![]() Senior Member ![]() БАНИРАН Joined: 18-Dec-2011 Location: Карпошово Online Status: Offline Posts: 377 |
![]() ![]() |
|
И што бидна?
ги ставија боговите или не? |
||
![]() |
||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
|
![]() ![]() А баш мислев да напишам коментар вчера како има неколку проекти за катни гаражи кои се сосема пристојни, пред се овој, адвокатска улица и Макпетрол. |
||
![]() |
||
xnx ![]() Senior Member ![]() Joined: 05-Apr-2009 Online Status: Offline Posts: 1943 |
![]() ![]() |
|
haha.... go imam videno najnoviot proekt za garazava i mislam deka definitivno ova ke bide najbaroknoto izdanie od site do sega... toa e neviden kich so 300 gluposti i crtezi od anticki bogovi....
Edited by xnx - 26-Mar-2012 at 09:13 |
||
![]() |
||
N23 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Feb-2011 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2159 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
fichot ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-Feb-2010 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2602 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
4skopje ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 22-Feb-2011 Online Status: Offline Posts: 284 |
![]() ![]() |
|
Katna garaza.
Edited by N23 - 22-Mar-2012 at 22:14 |
||
![]() |
||
antiuser ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Jun-2011 Online Status: Offline Posts: 204 |
![]() ![]() |
|
Луѓе,што е објектот што се гради одма до судов ?
|
||
![]() |
||
N23 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Feb-2011 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2159 |
![]() ![]() |
|
1.
2. |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
FCB ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 26-Jul-2011 Location: USA Online Status: Offline Posts: 29 |
![]() ![]() |
|
![]() Нели овде треба да има статуи? Незнам зошто го имаат оставено тој дел. Не верувам дека имаат направено грешка. Ако знае некој нека пише, баш ме интересира како ке ги сместат статуите. Edited by FCB - 12-Mar-2012 at 04:12 |
||
![]() |
||
gjoko ![]() Senior Member ![]() Joined: 18-Jun-2011 Location: kicevo Online Status: Offline Posts: 6554 |
![]() ![]() |
|
од задна страна кривичниот беше излепен со гипскартонски табли и скоро спремен за малтерисување
![]() |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
|
1
![]() 2 ![]() 3 ![]() |
||
![]() |
||
toasumjas ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 25-Jun-2010 Location: Skopje/ljubljan Online Status: Offline Posts: 434 |
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Dave Gahan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27-Oct-2008 Location: 42°0′N,21°26′E Online Status: Offline Posts: 986 |
![]() ![]() |
|
Фала...се убив од барање прошлата недела, ми требаа за работа...во Македониија ги увезува некоја фирма од Прилеп, ама немаше многу технички информации на нивниот вебсајт...
|
||
MAKE CAPITALISM HISTORY
|
||
![]() |
||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
Dave Gahan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27-Oct-2008 Location: 42°0′N,21°26′E Online Status: Offline Posts: 986 |
![]() ![]() |
|
http://www.ytong.rs/rs/content/proizvodi.php - во недостаток на наш застапник со асален вебсајт.... За лошата акустика на термоблокот имаа замена со посебен тип блокови за прегради меѓу станови.... И мене ми личат дека се овие Ytong блокови и баш ме чуди затоа што до сега се' градеа во бункер стил - бетон од подрум до кров... |
||
MAKE CAPITALISM HISTORY
|
||
![]() |
||
Damjanovski ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 14-Sep-2010 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
|
Cloverstack е во право, се работи за YTONG блокови. Со 20 cm YTONG добивате изолација како да сте ставиле 80 cm класична црвена цигла но сепак за подобра изолација на надворешната старана се става стиропор. Исто така сеизмички се покажале подобри од црвените цигли. Единствен недостаток кај YTONG циглите е дека немаат толку добра звучна изолација.
Од сликите на Cloverstack се гледа дека доста квалитетно е изработено (нема многу скршеници кај блоковите и поради тоа само малку малтер е користен за да се покријат тие делови). |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
YTONG se 99.9%
|
||
![]() |
||
toasumjas ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 25-Jun-2010 Location: Skopje/ljubljan Online Status: Offline Posts: 434 |
![]() ![]() |
|
Ја мислам дека се работи за ципурекс. Се сече со пила и9 е многу лесен за работа а е и лесен за транспорт. Можда грешам?
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 7891011 14> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |