![]() |
![]() |
![]() |
SP Planet |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123 5> |
Author | |
gorco ![]() Senior Member ![]() Google Maps: Regional Expert Joined: 22-Oct-2009 Online Status: Offline Posts: 642 |
![]() ![]() Posted: 14-Dec-2009 at 14:57 |
Гаражното решение можело да биде и подобро... се врти круг внатре непотребно, а влезот е исто така ... ШКЉ.
Се друго е ОК |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Де бе Македониј, зарем објектов го сметаш за врвно достигнување? 10-ка е сепак највисоката можна оценка...
|
|
![]() |
|
Makedonij ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 08-Apr-2009 Location: Celje - Виница Online Status: Offline Posts: 2190 |
![]() ![]() |
Фала брат
|
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Скопски пазар |
|
![]() |
|
Makedonij ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 08-Apr-2009 Location: Celje - Виница Online Status: Offline Posts: 2190 |
![]() ![]() |
10 од мене, супер. Ако може само да прашам во чија сопственост е тај СП.
![]() |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Еве фотки од внатрешноста. Се брзав па набрзинка спукав неколку само колку да доловам како е внатре.
1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() |
|
![]() |
|
гитардемон ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 5424 |
![]() ![]() |
Хмм, иако не сум од Скопје, тоа што го опишавте дека во овој дел од градот немало објекти од ваков тип кај мене значеше да му дадам седумка. Инаку вака би рекол шестка, иако нема нешто што ми пречи многу, нема ни нешто што ме влечи многу... Онака материјалот ист како во пола Скопје, а исти и прозорците. Значи оценка плус за локацијата.
|
|
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|
![]() |
|
maestro ![]() Senior Member ![]() Joined: 02-Aug-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 505 |
![]() ![]() |
Има 8ца од мене.
Се на се, интересен објект. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Па скликни внатре некогаш
![]() |
|
![]() |
|
Insomnia ![]() Newbiе ![]() Joined: 13-Jan-2009 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Odlicen e objektot kako objekt,ali nekako kogai da vlezam e tapa i prazno...se prasuvam kako ke im izleze matematikata ,kako i da e 9 mil evra ne e malce para
|
|
![]() |
|
GreatMakedon ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 13-Nov-2007 Online Status: Offline Posts: 186 |
![]() ![]() |
9 od mene... eden od najubavite 'na oko' gradbi vo ponovo vreme
![]() |
|
![]() |
|
mitatos ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1739 |
![]() ![]() |
7 od mene , mi se dopaga kako proekt, a izvedbata ne mi e bas po kejf
![]() nekako mi lici na eftina roba ,zboram za nadvoresniot izgled. |
|
"Најлошиот град од градовите е тој што нема ред,мир и сигурност за своите граѓани" (Али ибн Еби Талиб)
|
|
![]() |
|
gotsomekicks ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Macedonia Online Status: Offline Posts: 305 |
![]() ![]() |
Јас му давам 9ка. Доста висока оцена но сметам дека:
1) објектот е убав, можеби има пропусти али испадна и подобар од НЛБ. 2) најголема причина за мојата 9ка е всушност локацијата. Тој дел заедно со влезот во градов ми се катасрофа, ако ништо друго ова за нијанса го подобрува впечатокот. Се надевам дека ќе следат уште вакви објекти таму. ![]() |
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
тука се надевам дека нема да се зезнеме. Јас само видов влез во паркинг (кој го евидентирав на слика) на кој пишува дека паркирањето е бесплатно, но немам претстава колкав е капацитетот. Со оглед на основата на објектот, доколку паркингот нема 2 ката можеби малку премногу го испофаливме објектот по тој основ. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() Па добро сега, го оценуваме објектот, а не неговото новогодишно украсување... А за паркингот pbanks видел поубаво и он спомна дека е решен па оставам он попрецизно да те демантира за тоа. |
|
![]() |
|
beTon ![]() Senior Member ![]() Joined: 25-Jun-2008 Online Status: Offline Posts: 3893 |
![]() ![]() |
5ка со кромид од мене зошто го сардисаа пазарчето, нај крш локација во градот имаше! се е добро но пристапот, паркингот, терасата и кичерајското новогодишно осветлување, не ме ми дозволуваат да бидам повеликодушен! на нај бош раскрсницата во СК избраа за локација, нормално таму нема место пикавец да фрлиш не па паркинг да најдеш, терасата можеле поинвентивно да ја изведат со нешто што би завршило како настрешница, а и вака како што е можеле бар оградата да ја стокмат по амбициозно и канделабрите се премногу стандард, а за новогодишното осветлување на објектот што да се каже на толку камен фрлање не можеле да си дозволат ништо поспектакуларно од завесата?! рекламите се посебна приказна! |
|
![]() |
|
UrbanFreak ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-Oct-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1732 |
![]() ![]() |
6ка од мене. Како дополнителен минус на горенаведените е промашениот бизнис концепт, премал објект.
+ Интересен и соодветен за локацијата |
|
![]() |
|
vardar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Mar-2008 Online Status: Offline Posts: 1106 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Б.Ѓ.Т ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 15-Nov-2008 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 311 |
![]() ![]() |
sve e veke kazano da ne se povtoruvame i od mene edna sedmica,dobro e i sto ima parking.
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123 5> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |