![]() |
![]() |
![]() |
„Монте Карло“ - Струмица |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123 4> |
Author | ||||
Tzar_28 ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 07-Jun-2014 Online Status: Offline Posts: 95 |
![]() ![]() Posted: 21-Mar-2015 at 20:52 |
|||
Требало малку акцент да стават на фасадата... инаку ентериерот е добар ...
|
||||
![]() |
||||
Navigator ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-May-2014 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 678 |
![]() ![]() |
|||
Не знам дали (ис)правно градењето на ваков објект во ваква средина, етички и естетски сигурно не е, но ова е најдобриот ресторан во Македонија во кој сум бил, од аспект на екстерна атмосфера и околина. Па и квалитетот на храната и услуга се меѓу подобрите кај нас.
|
||||
![]() |
||||
kultuzin ![]() Senior Member ![]() Joined: 07-Nov-2010 Online Status: Offline Posts: 3811 |
![]() ![]() |
|||
Objekt kako da e graden 1995 i toa vo centar na parkot. Gradba koja nikako ne se vklopuva vo okolinata.
|
||||
![]() |
||||
Tzar_28 ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 07-Jun-2014 Online Status: Offline Posts: 95 |
![]() ![]() |
|||
25.12.2014
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
tiberix ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 15-Aug-2011 Location: Sofia Online Status: Offline Posts: 284 |
![]() ![]() |
|||
На овој топик треба да му се смени иконката... оддамна е завршен и пуштен во употреба објектот.
|
||||
![]() |
||||
milena ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 22-Aug-2011 Online Status: Offline Posts: 184 |
![]() ![]() |
|||
паркот полека почнува да ја губи смислата за постоење, од место за спорт и рекреација стана место за забава! Летото е хаос во паркот ! се узурпира многу зелена површина ! Што се однесува до овој објект, ај веќе тоа што го узурпира просторот не може веќе да се смени, но барем да се погрижеле фасадата да личи на нешто ... Иначе на Струмичани не им е гајле многу што и како се гради, тие сакат и лажен сјај, голтат се како кокошка просо, и лесно се поткупуваат, то а е генетски, абе провинцијала си е провинцијала не знам колку и пари да се има старите навики им останаа исти...
Edited by milena - 05-Feb-2014 at 00:22 |
||||
![]() |
||||
Denko ![]() Senior Member ![]() Joined: 14-Aug-2010 Online Status: Offline Posts: 2271 |
![]() ![]() |
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
bob39 ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 25-Feb-2011 Location: Amsterdam Online Status: Offline Posts: 51 |
![]() ![]() |
|||
Да не знаеш дали да се смееш или да плачеш.
|
||||
Трговски центри= убиство на Скопје
|
||||
![]() |
||||
Skopjanecot ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 31-Oct-2013 Online Status: Offline Posts: 147 |
![]() ![]() |
|||
И мој потпис. p.s. За Струмица ми е ептен криво, пошто размислувам таму да се преселам |
||||
All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident.
Arthur Schopenhauer |
||||
![]() |
||||
Denko ![]() Senior Member ![]() Joined: 14-Aug-2010 Online Status: Offline Posts: 2271 |
![]() ![]() |
|||
|
||||
![]() |
||||
tiberix ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 15-Aug-2011 Location: Sofia Online Status: Offline Posts: 284 |
![]() ![]() |
|||
Денко, детс мај поинт... ја гледаме трепката во туѓото око, а греда во своето не! Еве, сега го спомна Заев и моли се да нема тука негови поддржувачи. Следев една „дискусија“ на фејсбук кадешто една госпоѓа беше искоментирала во однос на градбите во паркот и исчезнувањето на паркот.... па да ви кажам луѓе, нападите кон Скопје 2014 тука на форумов ми се сторија како детска игра во споредба со нападите кон ставот на госпоѓата ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() ![]() |
|||
Имаш добра интуиција! Сопственикот е печалбар од Австралија ![]() Edited by tiberix - 14-Jan-2014 at 08:25 |
||||
![]() |
||||
![]() ![]() |
|||
|
||||
![]() |
||||
kultuzin ![]() Senior Member ![]() Joined: 07-Nov-2010 Online Status: Offline Posts: 3811 |
![]() ![]() |
|||
Инаку мене објектот ми личи како да е граден во 90 тите години од минатиот век и тоа од некој печалбар. Обично се контролирам пред да коментирам нешто без да го видам во живо но мислам дека овој пат можам да си го дозволам тоа.
|
||||
![]() |
||||
![]() ![]() |
|||
Се' оди во неповрат за жал. Ама ако човек каже нешто - одма му се лепат етикети.
|
||||
![]() |
||||
![]() ![]() |
|||
Не се само градбите кон стадионот туку и десно од него гледајќи од овој објект во правец на стадионот.
|
||||
![]() |
||||
![]() ![]() |
|||
Mnogu ubavo... i strumickiot park dobiva nesakani gosti?! Od edna obicna letna bavca dobivme ubava tvrda gradba na sprat! Za drugite gradbi kon stadionot i da ne zboruvam.
Ova e edinstvenata seriozna zelena povrsina vo Strumica, koja poleka pocnuva da se unistuva. Na zdravje. Edited by Denko - 13-Jan-2014 at 17:30 |
||||
![]() |
||||
![]() ![]() |
|||
![]() |
||||
![]() ![]() |
|||
No, koga gradot se siri, a se siri na drugata strana, toa treba planski da se pravi. |
||||
![]() |
||||
Шпер ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 13-Jun-2009 Location: Струмица Online Status: Offline Posts: 310 |
![]() ![]() |
|||
Од денес
![]() Фотографија на Сречко Гунчев |
||||
![]() |
||||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123 4> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |