![]() |
![]() |
![]() |
Категоризација |
![]() |
Post Reply ![]() |
Author | |
bojanbojan40 ![]() Newbiе ![]() Joined: 12-Mar-2010 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() Posted: 14-Jan-2012 at 01:51 |
OCB fala ti i tebe,bas ke mi pomogne i ova
![]() |
|
![]() |
|
bojanbojan40 ![]() Newbiе ![]() Joined: 12-Mar-2010 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Gjoko fala ti mnogu,ne e tolku itno,moze i od ponedelnik ako ne ti e maka,dosta ke mi pomognis
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OCB ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Feb-2011 Location: 54 Online Status: Offline Posts: 921 |
![]() ![]() |
Правилник за условите за категоризација на објектите за вршење на угостителската дејност:
http://www.justice.gov.mk/LDBISReader/DocumentView.aspx?Type=1&Alb=0&ID=11151 (7 MB, .doc) Edited by OCB - 13-Jan-2012 at 19:24 |
|
![]() |
|
gjoko ![]() Senior Member ![]() Joined: 18-Jun-2011 Location: kicevo Online Status: Offline Posts: 6554 |
![]() ![]() |
до времето додека имав надлежност врз оваа дејност(2007 година) ги има службените весници и внатре има буквално се за кои услови треба да ги има кој објект и какви категории.ќе ги побарам,ама од понеделник и ќе ги пишам броевите од сл.весници,а ги има сите скенирани на веб страната на сл.весник на РМ сите од 45-та па наваму.ако има некоја промена е минимална,основните услови се воглавном тие.ако ти е хитно за викендов да одам на работа да копам по папките,ако не ќе пишам идната недела
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Dali moze da mi pomognete da najdam minimalni uslovi za ugostitelski objekt za izdavanje-potocno za Vila.....Golemina na sobite,wc,balkon i slicno....
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |