![]() |
![]() |
![]() |
Скопје - ноќни фотки |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12345 22> |
Author | |
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
mi se dopaga 10-kata, se gledaat Sv. Dimitrija, stokovna, MNT, Karposovo vostanie i del od evrejskiot memorijal na edno mesto
|
|
Architects create dreams...politicians create nightmares
|
|
![]() |
|
волан ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Dec-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 192 |
![]() ![]() |
Еве ја втората серија од серијалот - Скопско кале - сутон и ноќ ... ноќни фотки ...
21. ![]() 22. ![]() 23. ![]() 24. ![]() 25. ![]() 26. ![]() 27. ![]() 28. ![]() 29. ![]() 30. ![]() 31. ![]() 32. ![]() 33. ![]() 34. ![]() 35. ![]() 36. ![]() 37. ![]() 38. ![]() 39. ![]() 40. ![]() |
|
волан
|
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
17,29,30
![]() |
|
![]() |
|
волан ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Dec-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 192 |
![]() ![]() |
Еве ја третата дваеска од сериалот на - Скопско кале - сутон и ноќ ... ноќни фотки ...
41. ![]() 42. ![]() 43. ![]() 44. ![]() 45. ![]() 46. ![]() 47. ![]() 48. ![]() 49. ![]() 50. ![]() 51. ![]() 52. ![]() 53. ![]() 54. ![]() 55. ![]() 56. ![]() 57. ![]() 58. ![]() 59. ![]() 60. ![]() |
|
волан
|
|
![]() |
|
dejan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Australia Online Status: Offline Posts: 672 |
![]() ![]() |
Едно големо браво од мене Волан!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Дејан ... благодарам .... фотаографиите се пред се наменети за оние кои го сакаат Скопје а моментално не се во него ... праќај линкови на твоите пријатели во Австралија ... до оние кои го сакаат Скопје ... на форумот има многу фотографија ... младиве деца се неуморни ...
|
|
волан
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Еве ја четвртата последна серија од серијалот - Скопско кале - сутон и ноќ ... ноќни фотки ...
61. ![]() 62. ![]() 63. ![]() 64. ![]() 65. ![]() 66. ![]() 67. ![]() 68. ![]() 69. ![]() 70. ![]() 71. ![]() 72. ![]() 73. ![]() 74. ![]() 75. ![]() 76. ![]() 77. ![]() 78. ![]() |
|
волан
|
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
65,74... многу моќно
![]() |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Волан, и покрај тоа што фотографиите се направени на вообичаени места за фотографирање, сепак си успеал да направиш неколку навистина одлични и уникатни фотографии, кои имаат потенцијал да се пробијат меѓу најрепрезентативните за градов!
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Cloverstack
инаку сега дури сваќам дека не сум сликнал ни една фотка накај Чаир, Стара чаршија и Скопска црна гора ... штета ... тогаш бев на свадба и го крадевв моментот ... но сепак премалку време сликав ... а ноќта беше убава за фотографирање ... многу тешко начекував повеќе возила во движење - за да се добие ефектот на траките ... како и да е со дел од фотките и мене ме бендисуваат ... инаку ова беше мое само трето или четврто снимање на ноќни фотки ... кои сметам имаат посебна драж ако ги погодиш ... во последно време имам многу малку време да се дружам со фото-апаратот ... Edited by волан - 28-Jul-2008 at 16:08 |
|
волан
|
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
45, 52, 65, 74, 20... Добро 20 не баш, ама мене лично многу ми се свиѓа
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Ми станаа опсесија ноќните фотки низ Скопје ... пред некој ден бев на кафе на кејот покрај Вардар и искористив прилика за мала серија на фотки покрај Вардар и неговите мостови ... за жал не го понесов големиот статив - сликав со малиот ... без статив ноќни фотки е невозможно да се направат ...
о ![]() 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() 9 ![]() 10 ![]() Се надевам дека открив некој нов агол на Скопје во летните ноќи ... |
|
волан
|
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Некако се протнав до една од терасите на кулата до општината во кисела вода. Ништо не успеав да сликнам, па би апелирал некој со сталак и со попрофесионален апарат да проба кога ќе има повеќе време. Еве една слика мутна од првомајска.
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
важно си се обидел ...
|
|
волан
|
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Кулата нуди одличен поглед за ноќни фотки, поготово према центар. Ама тие сељаците од зградата најгоре ја закључиле вратата. И тоа па уште стаиле некој катанец,....прв пут гледам таков!!!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Феноменално
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Supervisor ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-Jan-2008 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 1220 |
![]() ![]() |
Карпош the best
|
|
NewYork-London-Paris-Moscow-Tokyo-Skopje
|
|
![]() |
|
blejdsk ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 05-Feb-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 320 |
![]() ![]() |
Novo Lisice
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
beTon ![]() Senior Member ![]() Joined: 25-Jun-2008 Online Status: Offline Posts: 3893 |
![]() ![]() |
(од лево кон десно) СивиДом, НапредБојс, ДаунТаун, КенефМаало и нормално сред село Стадионче! Поздрав до асноМци оние што преживеале а и оние што заминале! |
|
![]() |
|
beTon ![]() Senior Member ![]() Joined: 25-Jun-2008 Online Status: Offline Posts: 3893 |
![]() ![]() |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12345 22> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |