![]() |
![]() |
![]() |
Соравиа центар |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 910111213> |
Author | ||
Cibi ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-May-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 167 |
![]() ![]() |
|
па може да потсеќа малку на лавиринт, ама зградата е изградена пред повеќе години и австријците не се виновни за тоа.
|
||
![]() |
||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
|
Кој ли гласал 1 за зградава
![]() |
||
![]() |
||
my Macedonia ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Oct-2008 Location: 🇲🇰🇨🇭 Online Status: Offline Posts: 4094 |
![]() ![]() |
|
jas glasav 10 ..od nadvor izgledat ubavo ...toj sto glasal 1 toj si igrad so forumot ili .........?
|
||
![]() |
||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
|
Па да затоа и прашувам. Или некој згрешил или си играл. Стварно не верувам дека некој би и дал 1ца на зградава. |
||
![]() |
||
Raisinloaf ![]() Senior Member ![]() Joined: 31-May-2008 Location: Gevgelija Online Status: Offline Posts: 227 |
![]() ![]() |
|
od mene 10+ za izgledot odnadvor a za vnatre 7+
|
||
![]() |
||
blejdsk ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 05-Feb-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 320 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
maestro ![]() Senior Member ![]() Joined: 02-Aug-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 505 |
![]() ![]() |
|
![]() Е ова е навистина перфектна слика! Браво Блејд! А што се однесува до тој што ставил единица, секој има право на глас нели ![]() ![]() Edited by maestro13 - 18-Oct-2008 at 11:40 |
||
![]() |
||
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
|
Топ слика блејд, ама гледам дека нешто боиве hue-то на сликата е многу накај црвено и ми бодеше очи. Еве го поправено
![]() |
||
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
||
![]() |
||
beTon ![]() Senior Member ![]() Joined: 25-Jun-2008 Online Status: Offline Posts: 3893 |
![]() ![]() |
|
мислам дека сум јас, преку мене гласал еден малку налудничав роднина задскриен некаде во левата хемисфера затоа и велам налет убава зграда и околија кога сето тоа траеше доволно долго како облакодер да се гради без разлика што австријците колку толку ја завршија брзо, значи се си е на место но едно 15 год. подоцна, (исто како градски да го завршат после 30 год.) па затоа и го подржав роднинава па и му дозволив да гласа зо престижното ПРВО место во рангот
|
||
![]() |
||
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
|
Oдлична слика! Превземена од mia.com.mk
![]() |
||
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
|
се прошетав низ соравиа, и освен за ескаларторите, кои ми се доста нејасни и пристапот до нив на третиот кат е доста збунувачки
друг проблем не најдов, ходниците ми се сосема во ред за зграда од ваков тип |
||
![]() |
||
theone ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 05-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
|
i
Edited by theone - 24-Aug-2012 at 00:22 |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
најдобри до сега.... браво theone
![]() |
||
![]() |
||
mitatos ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1739 |
![]() ![]() |
|
Дефинитивно 10-ка за фотките, а за соравија 8 хехех
|
||
"Најлошиот град од градовите е тој што нема ред,мир и сигурност за своите граѓани" (Али ибн Еби Талиб)
|
||
![]() |
||
Б.Ѓ.Т ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 15-Nov-2008 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 311 |
![]() ![]() |
|
tolku cekav zgradava da se naprai i uste nemam otideno,nekako u glava mi e deka uste se nema izgradeno
![]() |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
VIP (најверојатно) ја закити зградава со базна станица
![]() |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
|
баш се прашував за што е таа антената горе, не смета многу но сепак...
|
||
![]() |
||
maestro ![]() Senior Member ![]() Joined: 02-Aug-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 505 |
![]() ![]() |
|
Уффф грозноооооо
![]() |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
мислам дека немаме фотка од овој агол од кој соравиа ми изгледа масивно
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Супер фотка. Страничниот дел изгледа доста убаво.
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 910111213> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |