![]() |
![]() |
![]() |
Веро Центар |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 23456 32> |
Author | |
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Почнува да штрчи и да се дефинира полека границата кон бул. Кочо Рацин
![]() 1 ![]() 2 ![]() |
|
![]() |
|
my Macedonia ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Oct-2008 Location: 🇲🇰🇨🇭 Online Status: Offline Posts: 4094 |
![]() ![]() |
fala pbanks slikite se super
|
|
![]() |
|
BSA* ![]() Newbiе ![]() Joined: 13-Oct-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Bi vi bil blagodaren vokolku znaete da mi kazete koja firma go gradi centarov i kolku vredi izgradbata na istiot?
|
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
![]() Здраво. За жал сите информации околу овој проект се држат во најголема тајност така да барем јас неможам да ти помогнам можеби некој од форумскиве колеги има некое инфо плус Edited by pbanks - 13-Oct-2008 at 10:42 |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Добро барем табла да ставеа, тоа им е законска обврска! Ќе знаевме барем која фирма е изведувач! Кај се надлежните сега да ги репнат со некоја казна за непоставувањето на табла
![]() |
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
Сликано денес...
1. ![]() 2. ![]() |
|
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() Плочите на левата страна се некако скалесто наредени. Ако претпоставиме дека десниот долен дел на објектот соодветствува на истиот на рендерот ми делува дека на левата страна има одредени промени. ![]() |
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
Мене ми делува како да се гради по многу различен проект, затоа што оној голем крилест дел на левата страна од зградат(од рендерот) изгледа како да го изоставиле. Бар не гледам некакви столбови. Ова што пробуваме да нагаѓаме и самите да проценуваме што градат и како се гради покажува колку е цела оваа работа нетранспарентна.
Од друга страна, за волку голем објект (еве да заборавиме дека се чекаше години за да се почне со изградба) има добра динамика на изградба. |
|
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
|
гитардемон ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 5424 |
![]() ![]() |
не многу поврзано прашање: дали во македонија почна да се применува законот кој предвидуваше задолжително користење на кирилицата? (пошто го видов името на веро на латиница, што баш и нема голема логика пошто на грчки би било пак ВЕРО исто како на кирилица...) сепак прашувам тука пошто тука го видов, ако е посуитабилно прашањето за друга тема преместете го, само одговорете ми ако знаете пошто долго време не сум бил дома
|
|
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Колку што јас гледам по градов, абер нема за такво нешто. |
|
![]() |
|
maestro ![]() Senior Member ![]() Joined: 02-Aug-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 505 |
![]() ![]() |
епа има и други маркети како TINEX или пак Ramstore Mall на латиница. Инаку ме изненадува што конечно почнаа да градат со побрзо темпо, а јас не гледам некоја голема разлика од рендерот со карабината, со разлика што од левата страна изгледа го скратиле тоа... море различен бил ![]() и како така „се морало да биде во најголема тајност“. што, да не им го украде некој проектот?? Edited by maestro13 - 21-Oct-2008 at 18:00 |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
поправете ме ако грешам, ама мене изградбава ми личи како да е mirror image на рендерот
![]() туку што се тие столбовите измеѓу нив? мистерии..........нагаѓања ![]() Edited by zabegan - 22-Oct-2008 at 21:04 |
|
![]() |
|
beTon ![]() Senior Member ![]() Joined: 25-Jun-2008 Online Status: Offline Posts: 3893 |
![]() ![]() |
во правоси избеган за ова, јас мислам дека намерно е направено тоа како стакларникот од долгиот дел да излезе(гледа) кон булеварот, слично како рамстор, а така се отвора простор утре да никне висококатница одпозади во спротивно ќе имаат простор само за зеленило доколку долгит дел им е од внатрешна страна. незнам дали утре може да сменат нешто во дупот но на толку скапо платено земјиште мислам дека тоа им е целта, во право време да можат да искористат нешто екстра од локацијата, а може и се лажам но така ми делува.
|
|
![]() |
|
Cibi ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-May-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 167 |
![]() ![]() |
vero super centarot se gradi i vo treta smena.24 casa e pod intenzivna gradba taka da ja mislam ke bide gotova za rekordno vreme.tipuvam na Avgust 2009.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
1
![]() 2 Тука дефинитивно има облина ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Еве уште неколку слики во продолжение на овие од завчера
1 ![]() 2 Еве го влезот во гаражата што укажува дека дефинитивно решението е различно од рендерот каде влезот во гаражата е скроз од другата страна. Но можеби и грешам бидејќи на рендерот со кој располагаме никогаш не му го видовме изгледот кон булеварите ![]() 3 ![]() |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Ништо не ограничува да има повеќе од еден влез во подземниот дел од објектот, но сепак со оглед на староста на рендерот со кој располагаме, шансите се огромни да има значајни измени. Денешни фотки од горе: 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() Edited by Cloverstack - 10-Nov-2008 at 17:45 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Ако е веќе ревидиран проектов да се надеваме барем дека ќе иде повеќе во висина. Мило ми е што се пополнува таа празна локација но доколку напраат некој просечен/подпросечен "мол" многу брзо ќе ни се наметне муабетот со Рамстор.... Дека објектот не е за таму.
|
|
![]() |
|
dacito ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 24-Sep-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 131 |
![]() ![]() |
Али работат турбо
Edited by dacito - 10-Nov-2008 at 21:34 |
|
![]() |
|
BlacK ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 11-Sep-2008 Online Status: Offline Posts: 95 |
![]() ![]() |
Spored renderot ova ne ide mn nad visinata na Ranstore.Najvise kat ili 2.A deka popolnuva edna povrsina sto mislim deka skoro svite gi iritirase popolnuva.Ja bi rekol deka toa e edno dobro mesto za oblakoder (20-25 kata) ama bidna vise.Posle svadba tupani nema
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 23456 32> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |