![]() |
![]() |
![]() |
Авиокомпании и линии |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 127128129130131 244> |
Author | ||
kultuzin ![]() Senior Member ![]() Joined: 07-Nov-2010 Online Status: Offline Posts: 3811 |
![]() ![]() |
|
Povtorno nisto o "mojata" destinacija Baden Baden Karlsruhe. So ogled deka na toj aerodrom Ryanair e odomakinet mislam deka toa im e edna od sansite za vrska so Skopje.
|
||
![]() |
||
Obedineta Makedonija ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 23-Aug-2011 Location: Macedonia Online Status: Offline Posts: 1744 |
![]() ![]() |
|
Don't Worry, Stay Tuned ![]() |
||
Создаваме за да имаме, а и тоа што го имаме треба да го чуваме такво какво што е !!!!
|
||
![]() |
||
kultuzin ![]() Senior Member ![]() Joined: 07-Nov-2010 Online Status: Offline Posts: 3811 |
![]() ![]() |
|
Cekam cekam ne e Problem. Do tolku sum dosaden za ovaa destinacija sto ako se sluci ke se falam deka e po moja zasluga ![]() |
||
![]() |
||
avijacijamk ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Jan-2013 Location: Macedonia Online Status: Offline Posts: 364 |
![]() ![]() |
|
Само едно знам...Приштина е во невоља а со позитивните вибрации и за Рајанер.... Приштина is going down во 2016
![]() |
||
![]() |
||
ehrlich ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 31-May-2012 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 1365 |
![]() ![]() |
|
БРАВО!!! Колку се радувам за сите овие линии, Берлин, бидејќи ми е омилен град и барем еднаш годишно го посетувам, Братислава уште ја памтам од апсолвентската и се заколнав дека ќе отидам уште еднаш, а Копенхаген убав град кој не сум го посетил, сепак, уште сега отпочнувам планови за посета
![]() |
||
![]() |
||
markoboj ![]() Newbie ![]() Joined: 20-Mar-2011 Location: Praha Online Status: Offline Posts: 33 |
![]() ![]() |
|
Денес 7 часа возев Прага - Нуремберг - Прага. Не сакам да се жалам, ама лошо е. Со Братислава иста приказна. ЧСА чешки аеролиниии, ќе бидат скапи, пак преку Нуремберг ќе се оди. Отиде сонот за Прага - Скопје, неповратно..... Или можеби Razanair ќе влезе, оти нема многу опции
![]() ![]() ![]() |
||
„Шчо напраифме и шчо требит да праиме за однапред?“ Мисирков
|
||
![]() |
||
one1 ![]() Senior Member ![]() БАНИРАН Joined: 13-Mar-2013 Online Status: Offline Posts: 416 |
![]() ![]() |
|
За што се радуваш дека Приштина "is going down во 2016"? Јас би рекол потребен ни е итно автопат до Косовска граница да можеме и ние да користиме линкови што ги нема од Скопје како што и тие граѓани користат од СКопје . Ама балканскиот идиотизам налик овој твој коментар Edited by one1 - 02-Dec-2015 at 23:25 |
||
![]() |
||
avijacijamk ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Jan-2013 Location: Macedonia Online Status: Offline Posts: 364 |
![]() ![]() |
|
Edited by avijacijamk - 02-Dec-2015 at 23:53 |
||
![]() |
||
mirakuliks ![]() Senior Member ![]() Joined: 06-Feb-2010 Location: New York Online Status: Offline Posts: 831 |
![]() ![]() |
|
one1 изградбата на автопатот Скопје-Приштина ќе донесе други многу поголеми економски придобивки. Јас сум сигурен дека ако Косово почне да го гради автопатот спрема граница, и ние ќе го изградиме делот од Ск до граница многу лесно и релативно евтино бидејќи воглавно тешкиот терен е на косовска страна.
|
||
![]() |
||
FoSsiL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
![]() ![]() |
|
Ако?
Косово веќе го гради автопатот до македонска граница... |
||
Македонија - Земја на чудата!
|
||
![]() |
||
mirakuliks ![]() Senior Member ![]() Joined: 06-Feb-2010 Location: New York Online Status: Offline Posts: 831 |
![]() ![]() |
|
Не бев сигурен дали е почнат или не ако е почнат, тогаш нека го завршат прво. |
||
![]() |
||
FoSsiL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
![]() ![]() |
|
А зошто да чекаме да го завршат, кога ние нашиов може да го почнеме во исто време и да го завршиме за година-две максимум. 11 километри се од скопска обиколница до косовска граница. Барем тој дел да го изградиме, а за влезот во Скопје ќе му ја мислиме после ако ништо друго, јес да за 5 километри не знам зошто да одложуваме.
|
||
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Државата не е заинтересирана кратко и јасно. Бараа јавно приватно партнерство да изгради смешни 11км.Да беа паметни до сега ќе направеа стратегија да користиме од Косово ама не се |
||
![]() |
||
alexsend ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 11-May-2011 Location: Скопје, Центар Online Status: Offline Posts: 2086 |
![]() ![]() |
|
А таа една патарина према Косово колку само пари ќе носи...
|
||
Јас Скопје никогаш не сум го замислувал вака.
|
||
![]() |
||
Obedineta Makedonija ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 23-Aug-2011 Location: Macedonia Online Status: Offline Posts: 1744 |
![]() ![]() |
|
Ej, дајте бе олабавете нишката со нешто што нее врзано со Авиокомпаниите или Линии, коментирајте на инфраструктура.
|
||
Создаваме за да имаме, а и тоа што го имаме треба да го чуваме такво какво што е !!!!
|
||
![]() |
||
rukio ![]() Newbiе ![]() Joined: 27-Dec-2014 Location: Prilep Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
|
http://www.dnevnik.mk/?ItemID=57F879F6F0B1204398CAC0A5FEF45596 Ништо засега од национален авиопревозник,ќе почекаме уште некое време
![]() |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
![]() Edited by Obedineta Makedonija - 05-Dec-2015 at 16:11 |
||
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
А кај е Копенхаген?
|
||
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Ја немаат Update направено на апликацијата со Копенхаген на мапата, ама во систем си е ![]() |
||
|
||
![]() |
||
one1 ![]() Senior Member ![]() БАНИРАН Joined: 13-Mar-2013 Online Status: Offline Posts: 416 |
![]() ![]() |
|
За да влезе ВМРО со нивното вечно владеење во бизнисов. Видоа какво парам парче прави ВизЕр и сакаат место ВизЕр да инсталираат нивни центар и притоа со тек на време да го избркаат ВизЕр. Само не знам какви ќе бидат тие авиони, таа безбедност, тие еден куп акредитации а да не зборуваме за создавање на реноме во овој бизнис. Национален авиопревозник НЕ Е ТАКСИ КОМПАНИЈА. |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 127128129130131 244> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |