![]() |
![]() |
![]() |
Станбени објекти со противпожарни скали во Скопје? |
![]() |
Post Reply ![]() |
Author | |
ToniB ![]() Newbie ![]() Joined: 26-Mar-2016 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 28 |
![]() ![]() Posted: 28-Mar-2016 at 21:51 |
Здраво. Се надевам дека не го згрешив потфорумот за ова прашање.
Сакам да прашам. Дали некој знае каде во Скопје има станбени згради со противпожарни скали? Ги знам оние зградите спроти гимназијата ЈБТ во центар, но ме интересира дали има некои згради со противпожарни скали во американски стил? Вака нешто. ![]() Ми е потребно да лоцирам ваков објект во Скопје за фото/видео проект. Благодарам. |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
![]() можда највидлив пример ти е хотелот Холидеј ин |
|
Architects create dreams...politicians create nightmares
|
|
![]() |
|
Navigator ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-May-2014 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 678 |
![]() ![]() |
Партизанска во Карпош 3
Исто и во Аеродром, во зградите позади Скопски Пазар/Веро, со тоа што скалите се затскриени. |
|
![]() |
|
Џоле ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 23-Apr-2013 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 15368 |
![]() ![]() |
Уште една понова, во Тавталиџе. Денес веќе е населена.
https://www.google.com/maps/@41.9989425,21.3955534,3a,75y,149.26h,106.43t/data=!3m6!1e1!3m4!1sgQ064VEQu9aUexKb4bZsCg!2e0!7i13312!8i6656 |
|
За сè има вторпат
|
|
![]() |
|
ToniB ![]() Newbie ![]() Joined: 26-Mar-2016 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 28 |
![]() ![]() |
Благодарам за сите предлози.
Оваа последнава на Џоле е најблиску до тоа што барам. Благодарам уште еднаш за помошта. |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |