![]() |
![]() |
![]() |
SP Planet |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 2345> |
Author | |
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Толку ![]() |
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Поставив анкета
![]() Позитивно - квалитетна изведба - решен паркинг Негативно - дизајнот на објектот (воопшто неинспиративен според мене) - контрадикторно но повторно паркинг (зборувам за можноста коли да се паркираат на тротоарот) - големината (за објект од ваков тип) Од мене една 5ка |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
ја му давам 6-ка со истите замерки на пбанкс, единствен аргумент што ми паѓа на памет е дека е ОК во споредба со се друго што видовме во градов
![]() |
|
![]() |
|
ovaj_stariov ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-May-2008 Location: Prilep Online Status: Offline Posts: 1321 |
![]() ![]() |
7 од мене,дури и се мислев за 8
Баш ми се бендисува објектов |
|
build.mk, гради форумска историја
|
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
6
Позитивно - големината на објектот го прави впечатлив, и колку што можам да заклучам од сликите изгледа како да е изработен квалитетно Решен проблемот со паркинг, вака или така. Негативно - алуминиумските профили кои веќе ми станаа поодвратни од бекатонки |
|
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Мене ми е симпатичен дизајнот, а со оглед на тоа што се работи за периферија на град мислам дека апсолутно задоволува. Исто така евидентна е и квалитетната изведба за објект од ваков тип.
Од ограничените информации со кои располагам се мислев меѓу 6 и 7 и превагна накај 7, веројатно ради информацијата од pbanks дека е решен паркингот (а за пропустот со тротоарите - тоа сепак може и накнадно да се корегира). Признавам малце на тешко срце ја давам 7-ката, но мислам дека 6-ка би било уште понеправедно. ![]() |
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Glasanjevo mi dojde nekako iznenadno, pa taka brzopleto malku glasav.
+ Golemina Nov centar na toj del od gradot Ajde i ja -reshen parking - Lichi na salon za koli |
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
А што оценка даде?
![]() |
|
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
7
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Б.Ѓ.Т ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 15-Nov-2008 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 311 |
![]() ![]() |
sve e veke kazano da ne se povtoruvame i od mene edna sedmica,dobro e i sto ima parking.
![]() |
|
![]() |
|
vardar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Mar-2008 Online Status: Offline Posts: 1106 |
![]() ![]() |
![]() |
|
UrbanFreak ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-Oct-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1732 |
![]() ![]() |
6ка од мене. Како дополнителен минус на горенаведените е промашениот бизнис концепт, премал објект.
+ Интересен и соодветен за локацијата |
|
![]() |
|
beTon ![]() Senior Member ![]() Joined: 25-Jun-2008 Online Status: Offline Posts: 3893 |
![]() ![]() |
5ка со кромид од мене зошто го сардисаа пазарчето, нај крш локација во градот имаше! се е добро но пристапот, паркингот, терасата и кичерајското новогодишно осветлување, не ме ми дозволуваат да бидам повеликодушен! на нај бош раскрсницата во СК избраа за локација, нормално таму нема место пикавец да фрлиш не па паркинг да најдеш, терасата можеле поинвентивно да ја изведат со нешто што би завршило како настрешница, а и вака како што е можеле бар оградата да ја стокмат по амбициозно и канделабрите се премногу стандард, а за новогодишното осветлување на објектот што да се каже на толку камен фрлање не можеле да си дозволат ништо поспектакуларно од завесата?! рекламите се посебна приказна! |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
![]() Па добро сега, го оценуваме објектот, а не неговото новогодишно украсување... А за паркингот pbanks видел поубаво и он спомна дека е решен па оставам он попрецизно да те демантира за тоа. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
тука се надевам дека нема да се зезнеме. Јас само видов влез во паркинг (кој го евидентирав на слика) на кој пишува дека паркирањето е бесплатно, но немам претстава колкав е капацитетот. Со оглед на основата на објектот, доколку паркингот нема 2 ката можеби малку премногу го испофаливме објектот по тој основ. |
|
![]() |
|
gotsomekicks ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Macedonia Online Status: Offline Posts: 305 |
![]() ![]() |
Јас му давам 9ка. Доста висока оцена но сметам дека:
1) објектот е убав, можеби има пропусти али испадна и подобар од НЛБ. 2) најголема причина за мојата 9ка е всушност локацијата. Тој дел заедно со влезот во градов ми се катасрофа, ако ништо друго ова за нијанса го подобрува впечатокот. Се надевам дека ќе следат уште вакви објекти таму. ![]() |
|
![]() |
|
mitatos ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1739 |
![]() ![]() |
7 od mene , mi se dopaga kako proekt, a izvedbata ne mi e bas po kejf
![]() nekako mi lici na eftina roba ,zboram za nadvoresniot izgled. |
|
"Најлошиот град од градовите е тој што нема ред,мир и сигурност за своите граѓани" (Али ибн Еби Талиб)
|
|
![]() |
|
GreatMakedon ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 13-Nov-2007 Online Status: Offline Posts: 186 |
![]() ![]() |
9 od mene... eden od najubavite 'na oko' gradbi vo ponovo vreme
![]() |
|
![]() |
|
Insomnia ![]() Newbiе ![]() Joined: 13-Jan-2009 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Odlicen e objektot kako objekt,ali nekako kogai da vlezam e tapa i prazno...se prasuvam kako ke im izleze matematikata ,kako i da e 9 mil evra ne e malce para
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 2345> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |