![]() |
![]() |
![]() |
Есен - Зима |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234 5> |
Author | |
ovaj_stariov ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-May-2008 Location: Prilep Online Status: Offline Posts: 1321 |
![]() ![]() |
Бетон тргнија втората слика,грциве ќе ни го затворат форумов
![]() |
|
build.mk, гради форумска историја
|
|
![]() |
|
beTon ![]() Senior Member ![]() Joined: 25-Jun-2008 Online Status: Offline Posts: 3893 |
![]() ![]() |
само нека пробаат ај да се повторам пак за оние кои ја загинале или не ја фтасале мојата недоумица од крајот на првата страна
|
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
Јас лично немам ниедна слика од последниот снег во 2008. Таа вечер прв пат сликав низ град после онаа сесија што ја пратив со Кале и плоштадот во Автокоманда, но тогаш немаше снег. Ама толку беше ладно што едвај чекавме да стигнеме до крај на ул. Македонија и да бегаме кон најблиското парно, па за жал не сликнав никаков снег.
Edited by La Linea - 29-Dec-2008 at 21:12 |
|
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
|
beTon ![]() Senior Member ![]() Joined: 25-Jun-2008 Online Status: Offline Posts: 3893 |
![]() ![]() |
здравје ќе да има некаде на нет расфрлано креативни кадри од пред новогодишниот снег, па најверојатно ќе се најде нешто! инаку цела Македонија тивко побеле за миг! навистина ретко добри кристали имаше наоколу со оглед дека беше прилично студено, така добро светеа да мислев дека сум во опкружен со здробено стакло одоколу! навистина фали бар една фотка за да се долови оваа сцена која ме затекна во расчекор вечерта на 26 декември! |
|
![]() |
|
vardar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Mar-2008 Online Status: Offline Posts: 1106 |
![]() ![]() |
@mitatos
Ми промакнала оваа серија некако, сите се добри ама двеве ептен се јаки
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mitatos ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1739 |
![]() ![]() |
mene ova 2-rava od ovie 2-te sto si gi izbral mi pravi kejf
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"Најлошиот град од градовите е тој што нема ред,мир и сигурност за своите граѓани" (Али ибн Еби Талиб)
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
еве две три мои слики од првиот снег во 2009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
![]() ![]() Си нашол добра локација за фотографирање |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
штета што се брзав и немав време да неправам повеќе и поквалитетни фотки
патем излегов во град, имав шанса да направам милиопн фотки, но баксуз, заборавив дека батериите ми се при крај ![]() |
|
![]() |
|
Vladimir P ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Apr-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 3304 |
![]() ![]() |
Дали ќе не изненади и оваа година зимата ???
![]() ![]() ![]() ![]() 03-01-2008 |
|
Клуб на љубители на железниците во Македонија, Macedonian Railways Fan Club
https://www.facebook.com/767277056651521/ |
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
Мене ми е убаво Скопје во зима и покрај калот и тешкотиите при возење. Убави слики Владимир
|
|
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
|
mitatos ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1739 |
![]() ![]() |
Vladimir ova vtorata fotka na crno bela ufff
![]() Eve na sto mislev po konkretno : ![]() Edited by mitatos - 03-Jan-2009 at 16:29 |
|
"Најлошиот град од градовите е тој што нема ред,мир и сигурност за своите граѓани" (Али ибн Еби Талиб)
|
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
да имаш право но сепак за мене е една од најубавите позиции за сликање во Скопје и тоа во секое годишно време. Мене никогаш не ми здосадува да гледам слики од таму. Штета што светилките што ги монтираа за илуминација на крошните при последната реконструкција (некаде во периодот 1996-2000) не работат инаку ќе беше многу специфично и за ноќни фотографии. Edited by pbanks - 03-Jan-2009 at 17:46 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
pbanks@ ubavo si go zabelezal toa, i ja bash na toa se mislev, togas bese Risto Penov gradonacalnik , no i ubava nokna atmosfera imase niz taa pateka
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
па би било жачмо да не ги поправат се што треба е да ги сменат светилките и да ги очистат решетките |
|
![]() |
|
Vladimir P ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Apr-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 3304 |
![]() ![]() |
Се сложувам, но можда малку на плаво ![]() И истото место вечерва ![]() |
|
Клуб на љубители на железниците во Македонија, Macedonian Railways Fan Club
https://www.facebook.com/767277056651521/ |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Слабо соиме со слики од птичја перспектива за време снегови! Досега ретко сум начекал таква фотка! И во оние смогови, калови и магли над Скопје може да се најде и нешто убаво, ако се начека добар агол!
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
lsl pa aj da dogovorime da slikame od nekade ako imas ti ideja ja sum za
![]() |
|
|
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234 5> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |