![]() |
![]() |
![]() |
Карпош унија (Акчелик Градба) - Аеродром |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 6789> |
Author | |
Emilija ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 03-Jul-2024 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7 |
![]() ![]() |
Dali si plakjaat penali za toa?
Ja sakam da kupam tamu, pa prasuvam dali se e vo red bidejki dolgo vreme se pravi zgradata… |
|
Emilija.aaa20
|
|
![]() |
|
Dejan77 ![]() Newbiе ![]() Joined: 04-Jul-2024 Online Status: Offline Posts: 12 |
![]() ![]() |
Kaj mene vo dogovorot stoi Otkomvri 2024 ova e zagrizivacki ako e kaj vas 2023.
|
|
![]() |
|
Sofija ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 21-Mar-2024 Online Status: Offline Posts: 5 |
![]() ![]() |
За жал кај мене во договорот не стои дека треба да плаќаат пенали.Така да ќе си чекам година време
|
|
![]() |
|
Sofija ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 21-Mar-2024 Online Status: Offline Posts: 5 |
![]() ![]() |
Ја го купив уште кога беше само план а таму беа бараките, мислам дека беше април 2022 и веројатно се преценија со рокот за изградба.
|
|
![]() |
|
Emilija ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 03-Jul-2024 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7 |
![]() ![]() |
Jas sega bev kaj niv za 1 stan i mi rekoa deka mora samo kes da se kupi, nemoze preku stanben kredit. Vie kako go kupivte stanot? I tvrdat deka ke bide do Nova godina.
Ama za kes neznam kako ke se kupi bilo koj stan…. |
|
Emilija.aaa20
|
|
![]() |
|
stef4o ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 20-Oct-2015 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 21563 |
![]() ![]() |
05.07.2024
Од задната страна има сеуште работа на фасадата,голем дел сеуште не е почнат,во приземје се монтираат профили и стакла за деловниот простор.По катови сеуште се носи паркет,плочки... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Carpe diem
|
|
![]() |
|
Dejan77 ![]() Newbiе ![]() Joined: 04-Jul-2024 Online Status: Offline Posts: 12 |
![]() ![]() |
Ke ja zavrsat zgrdata koga ke vidime,demek useluvanje Dekemvri ama me plasat imotnite listovi imaat nekoja kavga vnatre vo Fabrika Karpos.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Aries ![]() Newbiе ![]() Joined: 19-Aug-2024 Online Status: Offline Posts: 3 |
![]() ![]() |
Здраво, нова сум на форумот сакав да купам стан овде, исто ми кажаа дека не може да се стави хипотека и да се плаќа со кредит. Или кеш или да сме ставеле хипотека на друг имот? Одговорот е дека становите им биле продадени и дека го раскинале договорот со банките а овој стан останал? Сомнително ептен.. да не има некој инфо околу ова?
Фала |
|
![]() |
|
stef4o ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 20-Oct-2015 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 21563 |
![]() ![]() |
Денешни,се работи поинтензивно на фасадата од задната страна,едниот дел веќе е завршен
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Carpe diem
|
|
![]() |
|
Florentina ![]() Newbiе ![]() Joined: 22-Aug-2024 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1 |
![]() ![]() |
Po koja cena? Mene mi rekoa deka site se prodadeni.
|
|
![]() |
|
Aries ![]() Newbiе ![]() Joined: 19-Aug-2024 Online Status: Offline Posts: 3 |
![]() ![]() |
1500ЕУР последен стан на поткровје, јас се откажав зошто ми немаше ништо логика во приказната и кога им побарав документи за градбата и предбелешка не ми ни вратија а кажаа дека ќе ми обезбедат. Штета баш зошто целата работа ми фрла сомнеж на нив како фирма и за другите објекти, што не мора да значи дека е случај.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Koj e vo moznost da prati novi sliki od objektov da vidime kako ide dinamikata ili pak se ide bavno so 4 majstori na objekt.
|
|
![]() |
|
kiriOK ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 11-Apr-2012 Location: Tamworth,UK Online Status: Offline Posts: 1023 |
![]() ![]() |
Ваква хармонична композиција ретко се гледа
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Повели,од тоа што сум имал прилика да видам периодов се работи поинтензивно,на фасадата имаат повеќе мајстори а во внатрешноста не знам до каде се сеуште им се доставува паркет,плочки на некои катови се поставуваше цементна кошулка. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Carpe diem
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Informacija nekoja koga bi bila zgradata gotovo?Planot bese Juni pa Oktomvri pa Dekemvri trci lazi nema da bide ni Juni 25 starsna rabota.
|
|
![]() |
|
Apstrakten ![]() Newbiе ![]() Joined: 17-Jul-2023 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 8 |
![]() ![]() |
Pocetok na 2026
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Od sigurni izvori a lazat pocetok na 2025.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
На терен се работи на фасадирање на последната ламела од источна страна
Во внатрешноста е почнато со лепење плочки,но не се секаде во иста фаза во делови од објектот до скоро сеуште се ставаше гипс картон Од предната страна на некои катови се подготвува поставување стакло-балконска ограда ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Carpe diem
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 6789> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |