![]() |
![]() |
![]() |
Помали спортски сали |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 23456 14> |
Author | |||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
||
Денеска зопчнува изградба на салата во Струга....
![]() МИА ФОТО |
|||
![]() |
|||
гитардемон ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 5424 |
![]() ![]() |
||
Оваа ќе биде од 145-те или од 35-те? Бидејќи ми изгледа малку поразлична, но сепак повторно како хангар, само со еден издаток овој пат. Како и да е, одлично што се градат сали, за тоа вечно пати државава. Ај да видиме дали ќе се направи нешто во Битола, каде единствената сала каде што играат и РК и КК Пелистер се распаѓа, а друга сала нема. Сигурно и другите градови имаат слични па и поголеми проблеми, но јас сум оттаму, и за таму знам, па затоа се жалам, да не ме сфатите грешно
![]() |
|||
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|||
![]() |
|||
vardar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Mar-2008 Online Status: Offline Posts: 1106 |
![]() ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
vardar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Mar-2008 Online Status: Offline Posts: 1106 |
![]() ![]() |
||
За поздравување што ќе се градат пошто постоечките се катастрофа, само ептен се едноставни ... хангар ... барем да личеа ко осумте базени што ги најавуваат. Edited by vardar - 25-Mar-2009 at 08:01 |
|||
![]() |
|||
Makedonij ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 08-Apr-2009 Location: Celje - Виница Online Status: Offline Posts: 2190 |
![]() ![]() |
||
Еве една од источна страна, Спортската сала е пуштена во употреба на 23.05.2007 година. Има
капацитет од 1200 седишта. Има 4 соблекувални со тушеви, подно и фен
греење, вентилација.
Спортска сала Виница ![]() ![]() Спортски објекти во Виница [http://www.opstinavinica.gov.mk/files/190/sportski_kompleks_vinica.pdf] Edited by Makedonij - 16-Apr-2009 at 10:32 |
|||
![]() |
|||
гитардемон ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 5424 |
![]() ![]() |
||
Ова е од владините сали? (тие стандардизираните?) Не ми изгледа како таква. Многу ми се допадна, особено одвнатре, а и цел комплекс е прва класа, само стадионот сака малку работа. Гледам дека сликата е од imageshack, кажи ми дали можи да ја украдам за Википедија, т.е. дали си ја сликал ти, или е од општинскиот сајт? (бидејќи ја видов во позадина на pdf документот, само со полош квалитет) И да не знаеш како се вика салата?
|
|||
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|||
![]() |
|||
Makedonij ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 08-Apr-2009 Location: Celje - Виница Online Status: Offline Posts: 2190 |
![]() ![]() |
||
Nee e moja, no imam nekolku lični koji ke gi vmetnam sam vo Eng, Mak i Slo wiki,inaku slikata e od stranata na opština Vinica,taka da ke imaš problem so nea na wiki. ![]() Meslam deka imeto e samo Sportska sala Vinica,sega za sega,no ke se pozanimam! |
|||
![]() |
|||
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
![]() ![]() |
||
Сликите од владата не се јавен домен, тие се сопственост на државата (или општината), освен ако ги ослободиле во јавниот домен (т.е. ако не е стриктно назначено).
Би сакал да напишам статија за оваа сала, само тешко дека има податоци и информации за неа било каде (капацитет, година на изградба и слично). Ако имаш податоци би било добро да ги споделиш со нас. А како ќе ги ставиш на Википедија, нема статија за овие (ако ти треба помош да креираш нова, кажи ми). |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() ![]() |
||
Stranata e copy right, a eve ti naslov-adresa,so nekoja informacia.ako gi trgneš,stavi edna pod Vinica.
http://www.opstinavinica.gov.mk/mak/index.asp?id=190 Edited by Makedonij - 17-Apr-2009 at 10:22 |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() |
||
http://tera.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=6532:2009-04-16-16-21-00&catid=48:2008-10-22-13-36-33&Itemid=106 Ова училиште имаше сала во подрумот висока 2 метра и 20 сантиметри. Замислете сега вие! Edited by гитардемон - 17-Apr-2009 at 21:41 |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() ![]() |
||
Штом стигнавме од он.нет да постираме слики... |
|||
|
|||
![]() |
|||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
||
http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=34252E0D79075E40A7C95B7B3B003BF6 |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() |
||
http://sitel.com.mk/?ItemID=802DBFB8C847514886F1F505E9EDA1AA |
|||
|
|||
![]() |
|||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
||
@лсл на салата кај тебе и ставаат прозорци. Можеш да штракнеш деновиве кога ќе си во пролаз
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() |
||
Ај баш ќе штракнам, ама цело е од околу дрва па немам добар поглед. Инаку ги изградија бочните ѕидови све со цигли, па после на некои места ги креа циглите и отворија дупки за мали вентилациони прозорчиња. А ианку големите прозори воопшто не се ни почнати да се поставуваат. ППошто се вика салата 8-ми септеври, очекувам на истоимената дата да биде готова.
|
|||
![]() |
|||
![]() ![]() |
||
Салата "8-ми септември" во Кисела Вода.
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() |
||
Убави дрва лсл
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
||
![]() |
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 23456 14> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |