![]() |
![]() |
![]() |
А1 Арена (Спортски центар „Борис Трајковски“) |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 56789 33> |
Author | ||
vardar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Mar-2008 Online Status: Offline Posts: 1106 |
![]() ![]() |
|
ФАЛА
![]() |
||
![]() |
||
гитардемон ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 5424 |
![]() ![]() |
|
fala!
nego ako se tolku napredni nashite da klavat i da trgat podlogi togash kje mozhat da ja naprat komotno i za hokej salata... isto kako vo amerika-denes hokej, utre basket... a za odlepi zalepi linii, kje mu bidi mnogu teshko to kako procedura... ama kje vidime da ne se zhalam... sega zasega semaforot e samo problem, drugoto me radva kolku tolku |
||
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
||
![]() |
||
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
|
Да наредиш посебна подлога за ракомет и да ја прилагодиш салата за хокеј се две многу различни работи. Првото е релативно лесно, а второто е практично невозможно ако не било предвидено при самото проектирање на салата (а колку што памтам, опција за хокеј во салава немам сретнато ниту еднаш до сега)
Што би било толку тешко и комплицирано??? Edited by Cloverstack - 17-Apr-2008 at 13:54 |
||
![]() |
||
гитардемон ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 5424 |
![]() ![]() |
|
можи да претервам ако речам дека сите имат ист менталитет ама сакав да кажам дека тешко ке го сфатат то зошто да одлепват залепват, ко можи да седат линиите засекогаш нацртани (значи босанско црногорски микс на менталитети = македонски, ем ги мрзи, ем не му текнува) си го сакам премиерот ама боксер е, па не му е гаjле какви линии има на теренот, и онака од рингот не се гледат
![]() ![]() а за хокеj... мечтаам од мал, зато рандом го тропнав ![]() ![]() нешто неповрзано: сега имаме репрезентациjа за хокеj на трева, арно ама оти немаме трева за хокеj, играт по сали децата (има и за jуниори репрезентациja), па можи да стани дом и на та репрезентациjа салава (и пак да се игра хокеj во салава, шо нé носи на моето) ![]() ![]() |
||
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
||
![]() |
||
vardar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Mar-2008 Online Status: Offline Posts: 1106 |
![]() ![]() |
|
Еј треба да отвориме тема коментар на годината.....еве го мојот прв предлог
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
гитардемон спомна карате федерација па ѕирнав малце....еве неколку слики (иначе ги броев редовите (знам имам проблеми
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edited by vardar - 17-Apr-2008 at 16:02 |
||
![]() |
||
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
|
Ќе се сложиме дека ако салата од внатре изгледа како на рендеров, ќе биде многу тешко да не се поврати. Што е со боиве?! Ваљда нема да го бојат паркетот?
А околу тоа со линиите - тоа е смешен проблем. Не е ни проблем, ова не е првата повеќенаменска сала, сигурно си има добро решение околу тоа. И не треба да викаме фала, треба да викаме КОНЕЧНО ВИ ТЕКНА. Башка не испадна на крај како што треба со капацитетот. |
||
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
||
![]() |
||
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
|
На рендеров се 8 реда столчиња на монтажните, ама на сликите се помалку...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
JoAnS ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 18-Apr-2008 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
|
Prvo edno zdravo na site forumdzii.......
![]() Sakam da se nadovrzam na parking prostorot na salava......ke se pravi katna garaza na 600 parking mesta, taka?A salava ke sobira okolu 8000 gledaci. Presmetkava malku ne mi e jasna.....? Sekako ne treba da ima ist broj na parking mesta kako i sedista u salata....ali sepak si ima nekoi standardi i presmetuvanja na vakvi podvizi (ne gi znam tocno), ama barem znam da kazam deka ova e mnogu mal broj, pogotovo ako veke se pravi katna garaza barem neka go iskoristat prostorot kako sto treba.
A nesto sto stvarno mi ubode oci....bese enterietot na salava. Nema zborovi.....patriotizmot go pocituvam ama ne do ovaa mera.....Mozam slobodno da kazam kic, premnogu jaki boi za tolku golem prostor i alal da im e uspeale so dve boi da napravat teret za oci.
|
||
![]() |
||
JoAnS ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 18-Apr-2008 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
|
Od tolku kritiki zaboraviv da go pofalam eksterierot.......top e u sekoj slucaj
![]() |
||
![]() |
||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
|
JoAnS добредојде на форум!!! Форумов слабо стои со девојки, па еве малку да ја зајакнеме поубавата половина!!!
![]() |
||
![]() |
||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
|
JoAnS како прво здраво
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
![]() она за коментаро мој беше позитивно кажано или да го сфатам ко навреда? ![]() а ајде да видиме дали машкото око има различна перцепција за архитектура од женското ![]() |
||
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
![]() Не знам за кој твој коментар мислиш, ај појасни ми па ке ти одговорам на прашањето.
![]() |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
VARDAR SAID:
за ова праев муабет за vardar ![]() Edited by гитардемон - 18-Apr-2008 at 20:31 |
||
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Мислиш за линиите на терениот?Пошто јас зборев општо за боите, не за тие линии....ако се сваќаме......пошто се заглавивме малку глеам
![]() |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
ммм абе не праев муабет за тебе... ама ајде ќе го заборајме ќе речиме дека за линиите на теренот беше работата
![]() |
||
|
||
![]() |
||
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
|
Здраво Јоанс.
![]() |
||
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Прво добредојде
![]() За паркингот од каде да се почне...за капацитеот и ден денес колку што знам нема ОФИЦИЈАЛНА цифра, ако ги прелисташ странициве ќе видиш 600/650/700/720 која е точната бројка
![]() ![]() Него спомна катна гаража....мислам ја баталија или се уште е во игра????
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
НАЈ НАЈ ПОЗИТИВНО (иако е навреда се утепав смеејки)
![]() ![]() |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 56789 33> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |