![]() |
![]() |
![]() |
Концепти за Аеродромот во Охрид |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Author | |
FoSsiL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
![]() ![]() |
Да не има некој да ми позајми некој посилен компјутер?
|
|
Македонија - Земја на чудата!
|
|
![]() |
|
FT ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 22-Jun-2010 Location: Kocani Online Status: Offline Posts: 574 |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ајде бе малку нека се активира овој подфорум. |
|
![]() |
|
my Macedonia ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Oct-2008 Location: 🇲🇰🇨🇭 Online Status: Offline Posts: 4094 |
![]() ![]() |
Se povekje mi se dopagjaat vasite koncepti
![]() |
|
![]() |
|
N23 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Feb-2011 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2159 |
![]() ![]() |
![]() Само браво ќе кажам! |
|
![]() |
|
Konstrukt ![]() Senior Member ![]() ![]() БАНИРАН Joined: 03-Mar-2011 Online Status: Offline Posts: 124 |
![]() ![]() |
браво браво - ми се допага првиот, имајте на ум дека освен што треба да биде дноставен треба да биде подложен на надградба, мислам дека правоаголниот облик е најсоодветен за ова
|
|
![]() |
|
krale ![]() Senior Member ![]() БАНИРАН Joined: 28-Dec-2009 Online Status: Offline Posts: 1487 |
![]() ![]() |
Мене ми се допаѓа кајчето
![]() И за надградба не е проблем, може уште едно кајче до него ![]() А и 4 моста не се многууу луѓе.. Па треба да се има во предвид peak интервалот - значи без разлика што во просек може има 2 лета неделно, во летниот период може многу нормално да се појави ситуација да има 4 авиона во ист момент. Посебно ако се разработат евтините летови и чартерите. |
|
![]() |
|
fichot ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-Feb-2010 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2602 |
![]() ![]() |
Супер концептов. Само тие двете „П“-а и фонтаната (постојат и некружни фонтани) не ми се вклопуваат во генералниот дизајн. Инаку - топ.
Ова во скечап е правено? Ако да, тогаш би ти советувал да си инсталираш VRay како плагин. Профи рендери праи. Сега малце ќе одиш да прошеташ дур да излезе рендеро, ама сепак, ако ти е ќеиф вреди да почекаш. |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |