![]() |
![]() |
![]() |
Деловно административен објект ДИА |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | |||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() Posted: 08-Mar-2009 at 20:58 |
||
Нова локација заградена на Партизанска карши Градежен факултет
![]() |
|||
![]() |
|||
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
||
Од градежен... ![]() |
|||
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|||
![]() |
|||
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
||
абе ова зградичево ќе го рушат? реставрираат? уште ништо не знаеме?
|
|||
![]() |
|||
ArchiTechTone ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Jan-2009 Online Status: Offline Posts: 280 |
![]() ![]() |
||
Тешко дека го реставрираат, веќе до пола е срушено.... Мислам дека ќе никне ново зградиче за во “транзициска“
![]() |
|||
![]() |
|||
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
||
штета, а баш фино е зградичево
ама џабе се трудам и онака не се вклопува со останатите транзициски |
|||
![]() |
|||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
||
Па тешко дека ќе има некаква реставрација. Еве се гледа дека веќе хилтата пропеала. Висинската квота вероватно е дека ќе биде пополнета компактно како и околните објекти, така да само ќе ја збогатиме нишката транзициони. Вероватно може да си нагањаме само у која боја паковање ќе добиеме срање. Дали плаво, зелено или помаранџесто?!
|
|||
![]() |
|||
46&2 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 04-Jan-2008 Location: Куманово Online Status: Offline Posts: 347 |
![]() ![]() |
||
Завчера забележав дека објектот е срушен до земја ![]() Сега би требало да објават рендери што ќе се гради на таа локација. Според мои претпоставки би требало да биде станбено деловен објект со 6 ката, такви се во околината. Ми се допаѓа што веќе не се практикува надградба на стари куќи туку се рушат целосно и потоа се гради. ![]() |
|||
![]() |
|||
46&2 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 04-Jan-2008 Location: Куманово Online Status: Offline Posts: 347 |
![]() ![]() |
||
Еве тука што не чека ![]() ![]() ![]() Еве само како лошо завршува према споредната улица ![]() Се извинувам за квалитетот на првата слика |
|||
![]() |
|||
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
||
![]() На што мислиш? Иначе екстра тура денеска ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() |
||
Прекратка е , претесна не знам како да се изразам. На маркица од 10 на 10 метри е зацртана 6 катница и плус има преголема закривеност за тој мал габарит. Не знам кој беше само на форумот на едно место зграда спореди со 'парче торта' епа и оваа зграда е таква.
Фала.Турата можеше да биде поекстра и подолга ама уште на страт ми снема сонце ![]() Edited by 46&2 - 19-Sep-2009 at 01:40 |
|||
![]() |
|||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
||
Зградата карши градежен факултет. ДИА се вика изведувачот колку што видов, мораше некако да ја крстам нишкава
![]() Еве и апдејт ![]() |
|||
![]() |
|||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
||
Уште еден аквариум!
А што е она кколичето од лево на рендерот. Дали е ова некаков влез во некој паркинг простор позади зградата?! Прошол некој позади зградава , дали има некое слодобно место или све е градено?! |
|||
![]() |
|||
alexgizh ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 07-Jan-2009 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1976 |
![]() ![]() |
||
Мислам дека тоа е знак за влез во некој паркинг под зградата...
|
|||
![]() |
|||
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
||
Од денес
![]() |
|||
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|||
![]() |
|||
![]() ![]() |
||
Набрзинка од ќошето карши градежен...
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() |
||
И од мене една во лет
![]() |
|||
![]() |
|||
Zoc ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 25-Mar-2009 Online Status: Offline Posts: 101 |
![]() ![]() |
||
Искрено судејки по рендерот на објектот, не ми се допаѓа дизајнот,барем не во тоа опкружување...тие црвените делови како да се непотребно ставени, иако се обидуваат да му дадат некој модерен шмек на објектов ама некако не се вклопуваат на димензиите. Сепак кога ќе биде готов ќе биде полесно да се коментира.
|
|||
![]() |
|||
![]() ![]() |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Vladimir P ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Apr-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 3304 |
![]() ![]() |
||
Фуш зграда
![]() |
|||
Клуб на љубители на железниците во Македонија, Macedonian Railways Fan Club
https://www.facebook.com/767277056651521/ |
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |