![]() |
![]() |
![]() |
Телеком арена (арена Филип II Македонски) |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 116117118119120 209> |
Author | |
N23 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Feb-2011 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2159 |
![]() ![]() |
Срамотилаци, исполитизиран текст. Ел Мадригал е изграден 1923, реновиран 1952 и 2005. Не се работи за некој стадион значаен, ова е мало место. А овде се збори за Градски, едиснтвениот репрезентативен објект кај нас. Шпанците имаат десетици такви. Од вакви новинари пропаѓа новинарството. Јас знам 20-тина се срушија во Африка и Ј. Америка хаха
![]() |
|
![]() |
|
Pametnjakovic ![]() Newbie ![]() Joined: 27-Feb-2011 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Источна трибина
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() Утре ке ги ставам и другите слики! П.С На Западна се ставени сите носачи Edited by Pametnjakovic - 27-Feb-2011 at 16:53 |
|
СКОПЈЕ ОБЕДИНЕТО ЗА - ВАРДАР!
|
|
![]() |
|
Goran ![]() Senior Member ![]() Joined: 09-Jul-2009 Online Status: Offline Posts: 195 |
![]() ![]() |
Zdr na site po barajne na poveke clenovi na ovaj forum otvoriv nov topik opsto fudblska infrakstrutura i fudbal vo Makedonija.
Mozete da go najdete pod niska ostanati temi Opsto Stadioni vo Makedonija (FUDBAL) |
|
![]() |
|
zokidac ![]() Newbiе ![]() Joined: 24-Aug-2009 Location: MKD Online Status: Offline Posts: 13 |
![]() ![]() |
pocnale so premackuvanje na betonot
![]() ne znam dali ova e odamna napraveno ama za prv pat zabelezuvam stocinja na sklopuvanje na severna ![]() ![]() ![]() izvor: rabotnicki.com Edited by zokidac - 06-Mar-2011 at 06:25 |
|
![]() |
|
Buliwyf ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27-Mar-2010 Online Status: Offline Posts: 473 |
![]() ![]() |
![]() Не ми делува како да се работи за јужна повеќе наликува на северна. Најверојатно таму поставиле нови столчиња на преклоп. Најверојатно си мислел на северна ![]() Edited by Buliwyf - 06-Mar-2011 at 00:02 |
|
![]() |
|
N23 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Feb-2011 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2159 |
![]() ![]() |
На северна се, ова е делот каде единствено од цела трибина има столчиња на преклоп. Се работи за целиот централен дел.
|
|
![]() |
|
zokidac ![]() Newbiе ![]() Joined: 24-Aug-2009 Location: MKD Online Status: Offline Posts: 13 |
![]() ![]() |
sum zabegal so kompasot, da na severna mislev
|
|
![]() |
|
Buliwyf ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27-Mar-2010 Online Status: Offline Posts: 473 |
![]() ![]() |
Еве по некој детал од внатрешноста на трибините можете да видите на видеово од ФК Работнички:
Edited by Buliwyf - 06-Mar-2011 at 12:11 |
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Sansa utre koj saka da slika da vleze vo stadionot
- Директорот на Агенцијата за млади и спорт Диме Спасов и претседателот на Федерацијата на училишен спорт Александар Туфекчиевски ќе го означат почетокот на училишните лиги во фудбал и ќе присуствуваат на свечена презентација на спортската опрема наменета за училиштата. (Фудбалска арена Филип Втори/11:00) |
|
![]() |
|
Djole88 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-May-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 611 |
![]() ![]() |
Во сабота во 14ч играат Вардар - Тетекс, така да ако некој оди нека сликне
|
|
![]() |
|
Dragan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2009 Location: Tetovo Online Status: Offline Posts: 1172 |
![]() ![]() |
Од местото каде што беа војводите
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zoc ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 25-Mar-2009 Online Status: Offline Posts: 101 |
![]() ![]() |
Слики од денес. Убаво време па бев на прошетка до парк и сликнав пар фотки од стадионов.Не бев во можност да сликам во поширок агол но сепак мислам дека може да се долови до каде е со објектов.
1.Источна трибина накај Јужна ---------------\ ![]() 2.Источна трибина накај Северна ---------------\ ![]() 3.Преод меѓу Северна и Источна ---------------\ ![]() 4.Источна внатре ---------------\ ![]() 5.Западна внатре ---------------\ ![]() 6.Преод меѓу Западна и Јужна внатре ---------------\ ![]() 7.Преод меѓу Источна и Јужна внатре ---------------\ ![]() 8.Источна ---------------\ ![]() 9.Источна- Моментот се мајсторите „што работат“ ![]() ![]() 10.Западна- се работи на покривот ---------------\ ![]() 11.Преод меѓу Западна и Јужна ---------------\ ![]() Edited by Zoc - 12-Mar-2011 at 21:36 |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
еве и од мене од денес
![]() инаку не знам колку вреди да коментирам за тоа, ама многу ми боде очи ивицата на покривот која е гола и се познаваат врвовите на носачите, а тоа мене лично ми дава ефект како покривот да е некое ефтино тенеќе (а знаеме дека не е) па би сакал да го средат и тоа, во најмала рака барем малку д се заобли линијата на ивиците од покривот и зошто направија таков распар редослед на столбовите на западна и источна и зошто на истите трибини столбовите се навлезени повнатре одколку тие на јужна и северна ![]() Edited by zabegan - 12-Mar-2011 at 23:01 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Драган, Зоц, Забеган,
![]() |
|
![]() |
|
гитардемон ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2008 Online Status: Online Posts: 5424 |
![]() ![]() |
Сликиве се супер, Zoc е особено за пофалба!
Само после овие слики и последната трошка надеж дека ќе стават семафор ми исчезна. |
|
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Гитар, и пред ова некако изгледаше како просторот да е кнап и дека нема баш многу простор за поголем семафор. Е сега едино дали постои алтернатива семафорот да биде поставен висечки на кровните носачи? Или па некоја друга опција? Како и да е добра боцка за семафорот.
|
|
![]() |
|
kultuzin ![]() Senior Member ![]() Joined: 07-Nov-2010 Online Status: Offline Posts: 3811 |
![]() ![]() |
Можеби ќе го стават да виси во средината на стадионот како на Шалке Арена или на комерцбанк арената во Франкфурт. Ова знам дека е малку веројатно но е многу атрактивно и практично решение, кое веројатно потекнува од НБА салите.
|
|
![]() |
|
UrbanFreak ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-Oct-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1732 |
![]() ![]() |
Прекрасна тура и прекрасен напредок на стадионот. Речиси е готов.
![]() |
|
![]() |
|
ovaj_stariov ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-May-2008 Location: Prilep Online Status: Offline Posts: 1321 |
![]() ![]() |
Kako sto gledam po slikite aktivno se raboti,treba da ocekuvame za brzo vreme i postavuvanje na stolcinja.
Inaku sega otkako gitar spomna za semaforot pocnav da preslistuvam po niskava za nekoja stara vest,za nekakva najava,no ne najdov. Edinstvena nadez e deka ke ne iznenadat i ke go zakcat da visi na pokrivot ili na zapadna ili na istocna. |
|
build.mk, гради форумска историја
|
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Рамката за семафорот се поставува, јасно е на сликата. Не ли го приметувате?
![]() ![]() И на другата трибина. ![]() Браво за сликите за сите што пуштивте. Забеган тоа што ти личи кровот така ќе се опфати со фасадата кога ќе се прави одоколу. Edited by lslcrew - 13-Mar-2011 at 01:49 |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 116117118119120 209> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |