![]() |
![]() |
![]() |
НЛБ Тутунска банка |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 1314151617 19> |
Author | ||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
|
Сепак не стигнаа до 20 Јануари но овдека нема повеќе од 5-10 дена работа останато
1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() 9 ![]() 10 ![]() |
||
![]() |
||
Б.Ѓ.Т ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 15-Nov-2008 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 311 |
![]() ![]() |
|
dobro toa poplocuvanjeto ne mozea da go napraat radi vremenski uslovi t.e radi snegot.inace ke bea mislam gotovi na vreme ama i 10 dena nishto ne se
![]() |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
|
морам да признаам дека вака кога е веќе при крај повеќе ми лежи од порано (не дека ја обожавам)
но што е со првите два катас на сити плаза, таму ли ќе биде гаражата? |
||
![]() |
||
blejdsk ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 05-Feb-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 320 |
![]() ![]() |
|
Супер си испадна зградичево , има 8 од мене ..))) (кратко и јасно )
|
||
![]() |
||
![]() |
||
ivopfc ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 19-Oct-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
|
zarem ke im ostanat onie dva bilbordi pred zgradata?
|
||
![]() |
||
Б.Ѓ.Т ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 15-Nov-2008 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 311 |
![]() ![]() |
|
pa jas mislam deka ke ostanat
![]() |
||
![]() |
||
UrbanFreak ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-Oct-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1732 |
![]() ![]() |
|
Од мене зградава ќе добие максимум 6, и тоа само ако е добра гаражата. Сепак на таква локација не смееа да си дозволат вакви импровизации и неугледни стилови, а првичната намена - гаража да ја сведат на некои 20% од габаритот. |
||
![]() |
||
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
|
Ух прашање е дали и приближно е 20%
Она што го гледаме се само два спрата од „помалата зграда“. Единствено прашање е колку паркинг простор има под земја... |
||
![]() |
||
UrbanFreak ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-Oct-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1732 |
![]() ![]() |
|
![]() Тогаш ни 6ка не би и дал.
|
||
![]() |
||
maestro ![]() Senior Member ![]() Joined: 02-Aug-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 505 |
![]() ![]() |
|
Дефинитивно 7ца или 8ца од мене!
![]() На почеток воопшто не ми се допаѓаше ова, но со последниве слики од pbanks дефинитвно си го променив мислењето. првата црвена варијанта сигурно беше подобра, но и ова горе-доле е ок. надворешноста не е ништо полоша од рамстор. ![]() |
||
![]() |
||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
|
![]()
Извор: Тотал
Извор: Нетпрес Edited by pbanks - 22-Jan-2009 at 18:34 |
||
![]() |
||
maestro ![]() Senior Member ![]() Joined: 02-Aug-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 505 |
![]() ![]() |
|
![]() Супер вест! ![]() Се надевам дека си го средија и „дворот“ |
||
![]() |
||
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
|
Се надевам дека е точна информацијата за капацитетот од 500 возила, тоа е сосема солиден капацитет.
А цифрата од 30 милиони евра ме багира по малку, вака од око ми изгледа дека тоа е премногу ![]() Edited by Cloverstack - 22-Jan-2009 at 20:06 |
||
![]() |
||
гитардемон ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 5424 |
![]() ![]() |
|
![]() Па добро вели заедно сосе опрема и сите тие таму најсовремени системи. Значи цела опрема за функционирање на банката, не само на градбата. Веројатно тие компјутерите и не се толку ефтини. |
||
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
||
![]() |
||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
|
Абе пак е многу 30 милиони! И мене ме зачуди бројкава. А за капацитетот на возила стварно не ми е јасен. Ако се само тие два ката тогаш повеќе од 50 коли нема шанси. Вероватно и под земја е голем капацитетот.
|
||
![]() |
||
ivopfc ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 19-Oct-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
|
definitivno e premnogu. preuvelicena e cifrata.
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
За која викаш? За цената или за паркингот?
|
||
![]() |
||
Andrej_LJ ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 20-Oct-2008 Location: Ljubljana Online Status: Offline Posts: 2954 |
![]() ![]() |
|
Цифрата од 30 мил Е за ваков објект (седеж на најбрзо растечката наша банка) не е многу. Системот и опремувањето на зградата сигурно чинат многу. Иначе ако има капацитет од 500 возила тоа би било супер. Единствена опција е да има доста подземни нивоа на паркингот. Се сеќава ли некој колку беше длабока дупката на темелите?
|
||
![]() |
||
vardar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Mar-2008 Online Status: Offline Posts: 1106 |
![]() ![]() |
|
Двете
![]() |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
|
Солидно голема сигурно едно 3-4 подземни нивоа |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 1314151617 19> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |