![]() |
![]() |
![]() |
Хипериум |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234 7> |
Author | |||||||||||||||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
||||||||||||||
новиве рендери ветуваат иако не се баш во голема резолуција па неможе убаво да се видат. Веројатно повеќе ќе ми се допаднат од оној првичниот за кој и бев скептик дека ќе биде (тоа веројатно бил валиден проект кога МИДА планирал сам да си го гради целиот комплекс).
|
|||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
||||||||||||||
|
|||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
my Macedonia ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Oct-2008 Location: 🇲🇰🇨🇭 Online Status: Offline Posts: 4094 |
![]() ![]() |
||||||||||||||
aaaa sega znam kade e ako ne se lazam http://maps.google.com/maps?hl=de&rls=com.microsoft:*:IE-SearchBox&rlz=1I7GZFA&resnum=0&q=kasarna%20skopje&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wl
|
|||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
my Macedonia ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Oct-2008 Location: 🇲🇰🇨🇭 Online Status: Offline Posts: 4094 |
![]() ![]() |
||||||||||||||
aaa izvinite toa e greska
![]() |
|||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
||||||||||||||
Колку е добро кога си имаме работа со сериозен инвеститор. Транспарентност на прво место
![]() Се потрудив да најдам оригинал рендери од сајтот на словенечката фирма која го дизајнирала проектов но за жал сајтот им е under construction. Сепак мислам дека успеав да "изрипувам" добри рендери од таблата на градилиште Единствено нешто што не ми се допаѓа е висината. Му фалат на објектов уште 1-2 ката 1 Лична карта на објектот ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 Еве и една слика за почеток од градилиштето. За жал МИДА сеуште не работи на проширување на својот објект како што се надевав ![]() ![]() Edited by pbanks - 12-Oct-2008 at 14:08 |
|||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||
mnogu mi se topagat ova .... pbanks ako ne bese ti vo forumt ovde nisto ce nemase
![]() |
|||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
gotsomekicks ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Macedonia Online Status: Offline Posts: 305 |
![]() ![]() |
||||||||||||||
Еве нешто повеќе од градилиштето:
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() |
|||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||
Месец ипол од последната фото сесија на готсо а прогресот е одличен
![]() |
|||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
Vladimir P ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Apr-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 3304 |
![]() ![]() |
||||||||||||||
![]() ![]() |
|||||||||||||||
Клуб на љубители на железниците во Македонија, Macedonian Railways Fan Club
https://www.facebook.com/767277056651521/ |
|||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||
Стабилно темпо држат со оглед на временските услови што беа до скоро време. Само приметувам и тука, а и на други градилишта дека градата некако прво еден дел цел кат па дури тогаш се почнува другиот дел и така каскадно. Слично како кај веро,
|
|||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
Vladimir P ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Apr-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 3304 |
![]() ![]() |
||||||||||||||
Грабат добро
![]() ![]() |
|||||||||||||||
Клуб на љубители на железниците во Македонија, Macedonian Railways Fan Club
https://www.facebook.com/767277056651521/ |
|||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
gotsomekicks ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Macedonia Online Status: Offline Posts: 305 |
![]() ![]() |
||||||||||||||
Еве и фотки од мене од 03.02.2009:
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() Edited by gotsomekicks - 04-Feb-2009 at 15:44 |
|||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||
Овдека истовремено се работи на нов сегмент од автосалнот на МИДА како што ме информираше еден пријател кој работи таму. Сепак не се работи за комплетирање на проектот со кој располагаме. Дали се работи за трајна измена на тој проект или пак за некоја нова меѓуфаза не знаеше да ми каже.
|
|||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
||||||||||||||
gotso те нема те нема и кога конечно реши да сликнеш се погоди у ист ден со Владимир
![]() |
|||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||
Што е најтрагично вчера сликав, али ме мрзеше да ги префрлам на ПЦ... памет за другпат
![]() |
|||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||
Ова е сликано од дворот на електро факултетот...
![]() ![]() |
|||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
maestro ![]() Senior Member ![]() Joined: 02-Aug-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 505 |
![]() ![]() |
||||||||||||||
Стварно добро дотуркале во рок од неколку месеци.
![]() Како што рече pbanks, малку пречи што е мала висината ма објектот, ама тоа не изгледа одлично. |
|||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||
Малиот дел од МИДА каде што беше Волво е отстранет.
1 ![]() 2 ![]() |
|||||||||||||||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234 7> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |