![]() |
![]() |
![]() |
Live WebCAMs |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Author | |
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Неможеш!!! Џабе ти стои горе 800 како параметар кога сликата што ја враќа пак е 768, провери у параметри на сликата ќе видиш!!! |
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
![]() хах.. имаш право. Која е поентата тоа е демек максимална резолуција? Не дека нешо ни менува 768 е ОК и сосема доволно блиску до 800 |
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
А што па мора да биде 800?!
Три резолуции се. Ако пишеш нешто друго те враќа на најблиската. |
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Навика... Не ми кажа од кај ги ископа варијаблите? Преку снепшот на камерата дава само димензии и сешн варијабла. Да не беше вака порано па го смениле? |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Еве конкретно од каде http://62.162.103.242/sample/control.html
А овде прочепкај си, има доста ствари http://62.162.103.242/ п.с. Не пробувај со дифолт пасворди, на пасува! |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Првата страна што ти ја пишав, откога ќе стиснеш Snap, ќе идеш да ја видиш сликата сама во нов прозор, во фијрфокс го има на "десно копче, па прикажи ја сликата". Кога ќе ти биде сликата само, тогаш горе ќе ги видиш параметрите.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
jasno, jasno no kako voopsto stigna do ova? barase webview livescop? |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Абе ја прво нормално преку идивиди и случајно сликав со Снап, и гледам горе линкот друг, онака го прочепкав линкот.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
aaa ok gotovo se razbravme... |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Космофон поставил 4 камери во Маврово, ама биле достапни само за 3G корисниците на нивната мрежа! Има можност за две резолуции и јасно биле видливи временските услови!
Е сега останува уште да и посветам на услугава некој саат па да ја имаме достапна и тука на форумов! ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Ова е адресата за веб-камерата. mavrovo.cosmofon.com.mk Ама за жал може да се пристапи само внатрешно од мрежата на космофон! Педерска работа!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Камерата од детското игралиште во населба Аеродром...
http://78.157.2.177/ username: user password: aerodrom |
|
![]() |
|
maestro ![]() Senior Member ![]() Joined: 02-Aug-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 505 |
![]() ![]() |
Ова е игралиштето од Ново Лисиче? Има едно вакво слично спроти градинката кај осмолетката Пулевски, ама не ми личи на тоа. ![]() |
|
![]() |
|
FoSsiL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
![]() ![]() |
кај MZT салата има 3 камери, на посебни бандери, насочени кон улиците. Татко ми ми рече дека има и на други раскрсници ставано
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Не такви камери! Ако е така има во сите супермаркети, банкомати и во чекалните низ клинички. Може ако работеше некој од нас у МВР па да имамве пристап до тие камери! ![]() |
|
![]() |
|
FoSsiL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
![]() ![]() |
aha epa neznam izbrisi go togas, jas samo taka za informacija, i ovoj Edited by FoSsiL - 30-Aug-2009 at 17:47 |
|
![]() |
|
my Macedonia ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Oct-2008 Location: 🇲🇰🇨🇭 Online Status: Offline Posts: 4094 |
![]() ![]() |
rabopti kaj vas ovaj link ili samo kaj mene ima nekoj problem
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
ima nekoj problem nekolku dena vekje! Se deshavalo i porano!
|
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
|
Dexter26 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Nov-2010 Online Status: Offline Posts: 2035 |
![]() ![]() |
Закон работа:
http://www.idividi.com.mk/extras/live/kamera_makedonija.asp Снимка во живо од плоштад Македонија, на која што може да се гледа развојот на Скопје 2014. Камерата може да се поместува преку Интернет во временски период од 60 секунди. |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |