![]() |
![]() |
![]() |
Тетово |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234 6> |
Author | |
spool ![]() Newbiе ![]() Joined: 02-May-2010 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Абе нејќем да ставам офф топици,ама више ка си запнал дека не е уреден ќе ти дадем контра аргументи дека баш тој дел кј што викаш нема ништо изградено , моментално е у ваза на изградба. Плус сликата со кејот на Пена е стара, сеа има поголемо осветлуење и 2-3 кафиќа, што стварно наликуе на кеј у Скопје, само у поминимална варијанта.
Иначе фала за пофалните зборои за сликеве. Стварно се потрудив по некој редослед да ги стаем и мислим успеав у тоа. Edited by spool - 02-May-2010 at 13:09 |
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Дечки имаме засебна нишка за уредувањето на кејот на Пена, па доколку сакате може да ја прошириме таму дискусијата па и нас кои не сме од Тетово подетално да не запознаете со состојбите и моменталниот развој
http://www.build.com.mk/forum/forum_posts.asp?TID=306 |
|
![]() |
|
Dragan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2009 Location: Tetovo Online Status: Offline Posts: 1172 |
![]() ![]() |
Еве нешто пак од Тетово
![]() ![]() ![]() Кулите близначки ![]() ![]() ![]() ![]() Кулите близначки добија нова современа сестра ![]() |
|
![]() |
|
leonid23 ![]() Senior Member ![]() ![]() БАНИРАН Joined: 30-Nov-2009 Location: Strumitza Online Status: Offline Posts: 579 |
![]() ![]() |
![]() Тетово Edited by leonid23 - 23-May-2010 at 06:19 |
|
![]() |
|
Dragan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2009 Location: Tetovo Online Status: Offline Posts: 1172 |
![]() ![]() |
Еве нешто поново
![]() |
|
![]() |
|
Buliwyf ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27-Mar-2010 Online Status: Offline Posts: 473 |
![]() ![]() |
Убава фотографија Драган.
Само си требал да се качеш на покривот,за да доловиш поубава панорама
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Еве нешто по булеварот Илинденска, не ми замерај те на сликите каде има дамки, не ми беше оперена колата
![]() ![]() 1. ![]() 2. ![]() 3 ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() последниве две слики од нет само за да го доловим ефектот 14. ![]() 15. ![]() |
|
![]() |
|
macedonia ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Feb-2008 Location: Lerinsko Online Status: Offline Posts: 754 |
![]() ![]() |
Wow look at all those new buildings, Tetovo looks like a very prosperous city
![]() |
|
![]() |
|
гитардемон ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 5424 |
![]() ![]() |
As far as Macedonian cities go, it sure is.
![]() |
|
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|
![]() |
|
Anti-NGO ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 16-Jul-2009 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Ѓаќи на лего коцки - која атракција. Веднаш доаѓам Nothing personal |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Сакате уште еве стамбени згради од ''постар тип ''
![]() 1. ![]() 2. ![]() 3 ![]() Почнуваме со згради 4. ![]() 5. ![]() Зградава е осамена во овој дел од градов околу неа нема други згради од радиус од 400-500 метир, инаку многу е во лоша состијба не е реконструирана од ратот уште се познаваат дупките од куршиму ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() Edited by Dragan - 01-Sep-2010 at 17:23 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Еве ги воените згради односно поранешните воено стамбени згради на поранешната војска, се наоѓаат на булеварот Благоја Тоска ги има околу 15-тина
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() Еве го стамбениот блок Ќешељ, го сочинуваат една долга зграда во форма на буквата 'Г'' после неа ида 2 згради исто така долги, и завршува со една зграда што иде во височина односно што личи на кула 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Zlatko ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 23-Oct-2010 Location: Tetovo Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Si mi ja fatil tikvatau edna slika kaj crven krs zgradite kaj detska radost so se upikani
![]() |
|
Semper Fidelis-Semper Fi-Sekogas Verni
Vi Veri Veniversum Vivus Vichi |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Златко да успеемо да се качимо горе на покрив од кулите близначки супер ќе биде да извадимо еден панорамски поглед од тоа место
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gorco ![]() Senior Member ![]() Google Maps: Regional Expert Joined: 22-Oct-2009 Online Status: Offline Posts: 642 |
![]() ![]() |
@Dragan,
ти си FotografDragan ? |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Не ама понекогаш ми доаѓа таке убавина кога слукувам односно како нешто ме тера
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Стамбениот комплекс карши пазарот( дел од комплексонт)
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() Edited by Dragan - 10-Dec-2010 at 18:05 |
|
![]() |
|
M@RKO ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 13-Dec-2010 Location: Tetovo Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
супер са сликиве ај некој од тетово што е да слика тоа кружњакот нов или како се вика литературно тоа што го изградија кај културен дом
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234 6> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |