![]() |
![]() |
![]() |
Новогодишно украсување |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12345 10> |
Author | |
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
На средина да не го бапнале? ![]() |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Вечерва бев низ центар и ги пројдов скоро сите побитни локации. Мојот коментар за украсувањето е дека е подпросечно, ама доста подобро од лани. Мене и онака не ме интресира многу шминка, туку повеќе суштинските проблеми на градот, па кај мене вакво украсување може да добие пролазна оцена.
Него дали некој поминал на плоштад преку ден? Уште ли е како пазарот во Шутка или конечно се вовел некој ред? |
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
Фамозната елка за која зборевме.
![]() Украси на канделабрите, ништо посебно, и лебдечките топки. ![]() Сликано со мобилен , извинете за (не)квалитетот! |
|
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
|
dejan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Australia Online Status: Offline Posts: 672 |
![]() ![]() |
Bash e ubavo, fala la linea
![]() Ama gledam nedostasuva neshto...kaj se palmite? haha ![]() |
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Во отсуство на повеќе слики на оваа тема една прашање. Дали приметувате дека годинава има ДРАСТИЧНО помалку пукање со петарди споредено со било која друга година од кога памтам за себе? Уствари скоро и да го нема
|
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
Дефинитвно, никогаш не било по тивко. Само се сомневам дека тоа ќе продолжи така. Денес видов 3 деца, секое со кутија петарди во рацете и правеа муабет нешто демек - еј ке не фатат полицајци
![]() Факт е дека има невероватно помалку петарди, не знам на што се должи тоа ама фала му. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gotsomekicks ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Macedonia Online Status: Offline Posts: 305 |
![]() ![]() |
Незнам од кај овој впечаток??? Мене не ми изгледа така. Али барем до сега не сум видел на вести да дадат за некое дете што останало без прсти така да ваљда ОК е... Како и да е, се надевам дека нема да има никакви проблеми утре вечер со оружје и сл.
|
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
![]() не зезај готсо, други години развивам епилепсија пред нова година. Оваа година е стварно далеку помирно. @La Linea петардите неможе да ги искорениме скроз. Но ако биде како оваа година е скроз пристојно. Edited by pbanks - 31-Dec-2007 at 00:00 |
|
![]() |
|
gotsomekicks ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Macedonia Online Status: Offline Posts: 305 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
ти имаш некоја опасна багра во маало тогаш ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Да и јас мислам дека е помирно, ама не само годинава од лани, него кога ќе се земе напредокот спрема тоа што се дешаваше пред 5-6 години, стварно многу напредувале работите на ова поле. Да се надеваме дека така и ќе продолжи
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
eve nekolku dobri slikici od MIA
![]() 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
2 изгледа многу импресивно, најдобро украсено до сега. Штета што е единствената локација во градов што е толку раскошно накитена, се друго е потпросечно
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Како што ќе се шири централната пешачка зона така мислам дека ќе се шири и листата на локации која раскошно ќе се кити за нова година. ![]() BTW покрај оваа година и 2004та беше прилично добра (кога добивме кандидатски статус за ЕУ). Edited by pbanks - 02-Jan-2008 at 18:07 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Него, во врска со петардите и безбедноста: мислам дека оваа новогодишна вечер беше една од најбезбедните до сега. Имаше само два изолирани инцидента со залутани куршуми, и никој сериозно повреден.
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Се надевам дека на следниот градоначелник ќе му дојде памет.... Трифун традиционално се однесува бахато како да славиме нова година во февруари
http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=3BC2363E0BC2D54ABA7A954908D761B7 |
|
![]() |
|
BOJAN ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Sep-2008 Location: SKOPJE Online Status: Offline Posts: 3438 |
![]() ![]() |
Почнаа да ја местат елката вчера вечер, ја донесоа со голем камион, ама ќе треба два-три дена за да ја наместат и да биде во финално издание. Исто така и на делови од Димитрие Чуповски започнаа да местат новогодишни украси, ама и елката и украсите ми заличуваат на минатогодишните
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Спрема мене градот треба да е тип топ од 1 Декември до 31 Јануари... Ете можеби во Јануари би скратил малку но предпразничната атмосфера треба да почнува од 1 Декември. |
|
![]() |
|
гитардемон ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 5424 |
![]() ![]() |
А елката е дрвена или електрична? ![]() ![]() ![]() |
|
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]()
http://www.vest.com.mk/default.asp?id=160964&idg=8&idb=2550&rubrika=Skopje |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12345 10> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |