![]() |
![]() |
![]() |
Претставување на нови членови |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12345 12> |
Author | |
FoSsiL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
![]() ![]() |
so da kazam.go sledam forumov dolgo vreme.sega kako clen.se vikam kristijan.pozdrav |
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Добредојде
Си требало порано да се активираш чим така ![]() |
|
![]() |
|
dimme.von.macedonia ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 30-Jun-2008 Location: Hrvatska Online Status: Offline Posts: 78 |
![]() ![]() |
Hmm, eve ponesto i od mene, dolgo vreme sum na forumov, nemate poim koku dolgo vreme barav vakvo sto na internet, bidejki sum od dijasporata, pa nemam prigoda da bidam upaten sto se zbiva vo mojata taktkovina. Build.com.mk e odlicna ideja, i super odraboten!
Inaku ne sum arhitekta, tuku turistički manager vo ranite 20-seti ![]() Srdačan pozdrav iz Hrvatske! ![]() |
|
The beauty comes from within.
|
|
![]() |
|
Dragan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2009 Location: Tetovo Online Status: Offline Posts: 1172 |
![]() ![]() |
Zzzzzz to all ja sum Dragan
![]() |
|
![]() |
|
Makedonij ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 08-Apr-2009 Location: Celje - Виница Online Status: Offline Posts: 2190 |
![]() ![]() |
Поздрав до сите. Јас сум обичен простак, кој го кажува своето мисленје и мисленјето на мене сличните, ногу ме интересираат реконструкциите шо се случуват во Македонија а поготово црквите и старата архитектура и се шо е градено со камен!
Ај се пишеме. Edited by Makedonij - 13-Sep-2010 at 10:57 |
|
ЈАС ГО РАЗБИРАМ СВЕТОТ КАКО ПОЛЕ НА КУЛТУРЕН НАТПРЕВАР...ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ
|
|
![]() |
|
mama ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 12-Jul-2009 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
zdravo, slucajno go najdov forumov, golem pozdrav super e
|
|
mama
|
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Поздрав мама, добредојде
![]() |
|
![]() |
|
Gradjevinarstvo.eu ![]() Newbiе ![]() Joined: 22-Oct-2009 Location: Beograd Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Поздрав свима од Владе из Београда
|
|
![]() |
|
vardar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Mar-2008 Online Status: Offline Posts: 1106 |
![]() ![]() |
Добредошол
![]() |
|
![]() |
|
Vladimir P ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Apr-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 3304 |
![]() ![]() |
Поздрав име
![]() |
|
Клуб на љубители на железниците во Македонија, Macedonian Railways Fan Club
https://www.facebook.com/767277056651521/ |
|
![]() |
|
Gradjevinarstvo.eu ![]() Newbiе ![]() Joined: 22-Oct-2009 Location: Beograd Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Хвала пријатељи
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Поздрав Владо из Београда
![]() |
|
![]() |
|
The Man ![]() Senior Member ![]() Joined: 06-Oct-2009 Online Status: Offline Posts: 135 |
![]() ![]() |
Здраво дечки, веќе недела-две демнам на форумов и можам да ве окарактеризирам како најпрофесионалниот и најдобро осмислениот форум во Македонија. Не е битно дека сме мала заедница, се е многу добро организирано и мерак ми е ги разгледувам темите (нишките, но некако не ми се допаѓа преводот). Наскоро запливувам во градежничките води, во план ни е куќа да градиме напролет... па ќе ве бомбардирам со прашања.
![]() |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Добредојде и благодарност за убавите зборови
![]() Слободно да бомбардираш со прашања, но и со сопствени сознанија и искуства ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
@The Man здраво и од мене
![]() И јас се спремам да почнувам со куќа на пролет така да сигурно ќе имаме искуства да размениме ![]() |
|
![]() |
|
The Man ![]() Senior Member ![]() Joined: 06-Oct-2009 Online Status: Offline Posts: 135 |
![]() ![]() |
За жал моите сознанија и искуства до сега единствено се поврзани со корупцијата која што владее во одредена општина во Скопје. Додека пак наведените рокови за издавање на документи од нивна страна се научна фантастика. Изгледа треба да додадат една нула на крајот (5 дена -----> 50 дена). Но не е тука местото за ваква дискусија, ќе продолжиме во соодветните нишки, решение мора да се бара затоа што навистина не сакам да бидам условуван од овие малоумни полтрони. |
|
![]() |
|
axel ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 08-Dec-2009 Location: kumanovo Online Status: Offline Posts: 3654 |
![]() ![]() |
pozdrav decki ja sum new ovdeka< id="gwProxy" ="">< ="jsCall;" id="jsProxy" ="">
|
|
![]() |
|
axel ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 08-Dec-2009 Location: kumanovo Online Status: Offline Posts: 3654 |
![]() ![]() |
inaku forumov e odlicen< id="gwProxy" ="">< ="jsCall;" id="jsProxy" ="">
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() поздрав и не се срами да споделиш некаков развој од Куманово ![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12345 12> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |