![]() |
![]() |
![]() |
Детална авто карта на MKD |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123 |
Author | ||
Denko ![]() Senior Member ![]() Joined: 14-Aug-2010 Online Status: Offline Posts: 2271 |
![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
phenomenon ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 26-Oct-2010 Location: Kumanovo Online Status: Offline Posts: 2691 |
![]() ![]() |
|
Ги нема обележани: Велес, Младо Нагоричане, Страцин, Ранковце, Злетово, Липково, Романовце, Илинден, Арачиново и да не набројувам понатаму.
Ретардирани да не ја правеа картата, на к.. да ги надене Септимиј Север. Нека ја погледнат оваа авто-карта на Хрватска, па нека споредат со нивната мизерна таканаречена карта. Потоа, што е можно поскоро нека се фрлат од Џеваир кулите... http://ontheworldmap.com/croatia/large-detailed-tourist-map-of-croatia.jpg Edited by phenomenon - 19-May-2020 at 17:49 |
||
開始されていないだけの戦いが失われ、
|
||
![]() |
||
гитардемон ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 5424 |
![]() ![]() |
|
Го коментирав коментарот пред мене кој се иссмеваше со тоа дека напишале „Република Северна Македонија“, па не ми беше јасно што точно треба да стои? |
||
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
||
![]() |
||
Théoden ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 31-May-2018 Location: Р. Македонија Online Status: Offline Posts: 580 |
![]() ![]() |
|
Во обид да не излезам надвор од пошироката тематиката на билд.мк само ќе прашам: зошто на форумов си ги чукаме главите за сите криминално изменети урбанистички планови, за криминално приватизирано јавно земјиште, за местени тендери, за дивоградби, измами при изведба на градежни дејствија итн? Сѐ
си е тоа „официјално“, но тоа не значи и правично и правилно и не значи дека треба да кренеме раце и да речеме „тоа е“. Грешките треба да се исправаат и треба да се сносува одговорност.
|
||
![]() |
||
ehrlich ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 31-May-2012 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 1365 |
![]() ![]() |
|
![]() ![]() Инаку, на истиот дел кај што е најдена картата, која е крш, има можност за пребарување на сите регионални патишта, кои се поделени по делници (секции), и за секое од нив постои пдф документ за должина и е претставена на карта, а воедно ги има и спојките на таа делница, исто така, во посебен пдф документ. Овој момент е баш пријатно изненадување и навистина не знам како со овој момент можеле да ја утнат картата. |
||
![]() |
||
Denko ![]() Senior Member ![]() Joined: 14-Aug-2010 Online Status: Offline Posts: 2271 |
![]() ![]() |
|
Kartata e smesna. eli gradovi i opstinski centri gi nema a stavile sela so po nekolku kuki...
![]() |
||
![]() |
||
Marxentric ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27-Apr-2020 Location: Paionia Online Status: Offline Posts: 334 |
![]() ![]() |
|
Картата е грда исто колку што е грда референцата "Северна". Овој Велес изгледа џоа црна дупка е, си изел и самиот себе но и А3 делницата што води кон него ја изел, па никаде ја нема и се појавува после 50 км.
|
||
![]() |
||
гитардемон ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 5424 |
![]() ![]() |
|
Ах да, познатите вековни Тасос и Александруполи. Извини, требаше да напишам Дедеагач. Како Ениџевардар и Ѓумурџина, чисто македонско.
|
||
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123 |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |