![]() |
![]() |
![]() |
Претставување на нови членови |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 678910 12> |
Author | |
gjoko ![]() Senior Member ![]() Joined: 18-Jun-2011 Location: kicevo Online Status: Offline Posts: 6554 |
![]() ![]() |
поздрав
![]() |
|
![]() |
|
Bubbi ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 03-Jul-2012 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Здраво, нов член на форумов сум, случајно Ве најдов, пред градење сме и највероватно ќе ми требате и тоа многу...
Интересен форум Поздрав
|
|
![]() |
|
gjoko ![]() Senior Member ![]() Joined: 18-Jun-2011 Location: kicevo Online Status: Offline Posts: 6554 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Ines ![]() Newbiе ![]() Joined: 02-Oct-2012 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Zdravo,
Da se prijavam kako nov clen. Imate interesni temi i ve citav odvreme na vreme. Pozdrav |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
добредојде
![]() |
|
![]() |
|
Ines ![]() Newbiе ![]() Joined: 02-Oct-2012 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
blagodaram
|
|
![]() |
|
UrbanFreak ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-Oct-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1732 |
![]() ![]() |
Здраво инес и добредојде.
Одлично што покажуваш интерес и ентузијазам за темите. Само еден добронамерен совет, те молам постирај поголеми фотографии (мислам на поголема резолуција) сепак повеќето постирани фотографии ти се премали. |
|
אל תסתכל בקנקן, אלא במה שבתוכו
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Здраво Урбан,
Благодарам за добредојдето, како и за сугестиите (имав малце проблем при поставување на сликичките). |
|
![]() |
|
Dingo ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 25-Oct-2012 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Здраво, се надевам дека ќе се дружиме убаво на форумов.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
JimmyN ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 25-Dec-2012 Location: Germany Online Status: Offline Posts: 131 |
![]() ![]() |
Zdravo do site
nov sum vo forumov, ama veke nekolku godini go sledam. vi cestitam za forumov, mnogu e informativen narocito za mene sho ziveam vo stranstvo, germanija. a i se custvuvam malku ko doma. pa se reshiv sega da se zaclenam i da postiram i jas neshto. ziveam vo blizina na majnc kaj novoizgradenata crkva, taka da mozam da pridonesam nekoj informaci za nea. isto taka gledam mal nedostik od sliki za prespanskiot region, poteknuvam od tamu znaci mozam i neshto za prespa da dodadam. vi blagodaram za vnimanieto i pozdrav! |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
велкоме на форумов
![]() |
|
![]() |
|
FoSsiL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
![]() ![]() |
Здраво и од мене.. Една молба... Ако би можел да пишуваш на кирилица би било одлично... се надевам дека не би ти претставувало проблем... ако неможеш... здравје еее... бај д веј... дај нешто и од Мајнц да видиме... постои секција за слики на форумот... лесно ќе ја најдеш... па ако не ти е тешко можеш да ни го претставиш Мајнц ... би било убаво Edited by FoSsiL - 25-Dec-2012 at 19:55 |
|
Македонија - Земја на чудата!
|
|
![]() |
|
JimmyN ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 25-Dec-2012 Location: Germany Online Status: Offline Posts: 131 |
![]() ![]() |
здраво
да може и на кирилица, ми беше мака да го сменам. нема проблем, можда примете дека ставив едно видео од црквата во мајнц во истата секција. http://www.build.mk/forum/forum_posts.asp?TID=1618 слики од Мајнц и Висбаден (Wiesbaden; тука живеам) ке постирам исто. |
|
![]() |
|
daci92 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 10-Dec-2012 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1937 |
![]() ![]() |
Здраво дечки ,јас не сум ја забележал темава претходно за да се претставам.
Јас сум Далибор и веќе долго време го следам и сајтот и форумот и пред некое време се решив да се зачленам. Иначе сум од Скопје(Лисиче/Реонски Центар Аеродром) и тука живеам иако имам живеено и во странство. По професија(ако може да се каже без диплома дека ми е професија) сум информатичар (насоки- Мрежи,Хардвер и Веб) и сум студент ![]() Но потекнувам од градежно семејство и имам некаква љубов кон архитектура и градежништо а богами и искуство ![]() Се надевам дека добро ќе се дружиме. Поздрав, Далибор. |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Поздрав
![]() Покрај добра дружба, се надевам ќе има и плодни дискусии ![]() |
|
![]() |
|
daci92 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 10-Dec-2012 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1937 |
![]() ![]() |
и јас исто така иако не сум доволно стручен да дискутирам за нешто од оваа бранша.
|
|
![]() |
|
FoSsiL ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Mar-2009 Location: Аеродром Online Status: Offline Posts: 4699 |
![]() ![]() |
Аеродромче
![]() |
|
Македонија - Земја на чудата!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
хехе па во Лисиче израснав така да повеќе би рекол Лисичанец од Општина Аеродром ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Џоле ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 23-Apr-2013 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 15368 |
![]() ![]() |
Ајде, да се претставам и јас. Се викам Ѓорѓи, и живеам во Скопје Север. Веќе неколку години ви го следам форумов, но денес се решив да се вклучам бидејќи често се возам со велосипед низ Скопје и ги фотографирам објектите во изградба. Исто така, од јануари сум активен и на форумот skyscrapercity, каде што се трудам да ја претставам Македонија и Скопје во поубаво светло.
|
|
За сè има вторпат
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 678910 12> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |