![]() |
![]() |
![]() |
Стаклара...? |
![]() |
Post Reply ![]() |
Author | ||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() Posted: 14-Aug-2010 at 16:44 |
|
Дечки... Може ли да ми каже некој каде во Скопје сеуште работи стакларски дуќан, да може човек да отиде со мерки и да му исечат стакло? Овој во маало ми го затворија и не ми текнува каде има други...
Благодарам однапред. |
||
![]() |
||
alexgizh ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 07-Jan-2009 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1976 |
![]() ![]() |
|
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
|
||
![]() |
||
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
|
Не сум поминал подолго време овде но мислам дека стакларава уште работи. Некој од аеродром може да потврди: стакларата до Зегин позади Веро во Аеродром.
41°59'5.28"N 21°28'10.13"E |
||
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
||
![]() |
||
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
|
Тоа е стакларата што ми беше во маало и е затворена барем 2-3 години ![]()
фала Линеа, оваа веќе ми ја препорачаа ќе одам понеделнички. Во секој случај дополнителни предлози се добредојдени ![]() |
||
![]() |
||
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
|
41°58'35.61"N 21°26'24.52"E
Стаклар Јавор (зашто стаклара, а се вика по дрво ни мене не ми е јасно ![]() Edited by lslcrew - 14-Aug-2010 at 20:39 |
||
![]() |
||
medo ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 24-Dec-2007 Online Status: Offline Posts: 217 |
![]() ![]() |
|
Стакларски дуќан има и на ул. Рузвелтова, после раскрсницата Симпо на едно 100 m од десна страна или карши цвеќарница Мели.
|
||
![]() |
||
Vladimir P ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Apr-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 3304 |
![]() ![]() |
|
Тафталиџе пазар
|
||
Клуб на љубители на железниците во Македонија, Macedonian Railways Fan Club
https://www.facebook.com/767277056651521/ |
||
![]() |
||
UrbanFreak ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-Oct-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1732 |
![]() ![]() |
|
Имаше стаклара и на Ленинова кај што се врти за задниот влез на Буњаковец трговскиот. |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |