![]() |
![]() |
![]() |
Општинска зграда Дебар |
![]() |
Post Reply ![]() |
Author | |
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() Posted: 03-Dec-2010 at 04:44 |
|
|
![]() |
|
Мартин ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 04-Jan-2009 Online Status: Offline Posts: 366 |
![]() ![]() |
Убавица!?
![]() |
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
+1 |
|
![]() |
|
Dave Gahan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27-Oct-2008 Location: 42°0′N,21°26′E Online Status: Offline Posts: 986 |
![]() ![]() |
![]() Може во јануари конкурс за „Багер на годината“ да се организира? Плодна беше годинава... |
|
MAKE CAPITALISM HISTORY
|
|
![]() |
|
Andrej_LJ ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 20-Oct-2008 Location: Ljubljana Online Status: Offline Posts: 2954 |
![]() ![]() |
Без да звучи претенциозно, би рекол дека вакви објекти има со лопати да ги ринеш низ Скопје, та сега Дебар не ме зачудува многу. Инаку освен БАГЕР НА ГОДИНАТА, би требало и конкурсов да се прошири и кон пофалба на 2010 во неколку категории. Задолжително терба да организираме ваков конкурс, со што би станале видни преференците на македонците кон објекти од различни категории и намени.
|
|
"Тaм, където глупостта е образец, разумът е безумие." Гьоте
|
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Деновиве кога ќе имам време да сликам, ќе обзнанам еден објект кој општинскава зграда во Дебар навистина ја прави убавица и повторни го поместува нормите на кич и невкус. Се работи за „убавец“ кој ќе не пречекува на влезот на Скопје од правец Куманово. Џабе би било да зборувам понатаму, сликите ќе кажат се.... наскоро... |
|
![]() |
|
гитардемон ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Feb-2008 Online Status: Offline Posts: 5424 |
![]() ![]() |
Јас мислам дека сериозно треба да организираме настан златен багер! Ај не настан од јавен карактер (може да има последици по сите нас во оваа луда држава), ама барем едно гласање за најголемите повраќаници од објекти во државава.
|
|
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Епа ајде да отвориме нишка и да ги сумираме номинациите. Мора да се работи за објекти кои се ЗАВРШЕНИ оваа година
|
|
![]() |
|
Дарко ![]() Newbie ![]() Joined: 12-Jul-2009 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Од пепелта израсна убавица....аахахаххахахахха
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Еве и една поголема слика од „убавицава“, за покомплетен впечаток
![]() |
|
![]() |
|
UrbanFreak ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-Oct-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1732 |
![]() ![]() |
Би и дал 2, само поради тревникот и дрвцата пред општината.
|
|
![]() |
|
Buliwyf ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27-Mar-2010 Online Status: Offline Posts: 473 |
![]() ![]() |
Повеќе ми наликува на некој мини приватен факултет
![]() |
|
![]() |
|
<Fresno> ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 13-Jun-2010 Online Status: Offline Posts: 1161 |
![]() ![]() |
![]() Ми го зема зборот ![]() |
|
![]() |
|
Makedonij ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 08-Apr-2009 Location: Celje - Виница Online Status: Offline Posts: 2190 |
![]() ![]() |
![]() ![]() Може локација?? Edited by Makedonij - 04-Dec-2010 at 16:06 |
|
ЈАС ГО РАЗБИРАМ СВЕТОТ КАКО ПОЛЕ НА КУЛТУРЕН НАТПРЕВАР...ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ
|
|
![]() |
|
dacito ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 24-Sep-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 131 |
![]() ![]() |
Не знам зошто вакви коментари, ама веројатно се од луѓе кои во животов немаат отидено во Дебар?! Сте биле некогаш во Дебар??? Епа ако не сте биле, да ви кажам дека во Дебар нема ништо освен оваа зграда. Градот е ептен сиромашен, и објектов таму одскокнува од целата околина, ама буквално одскокнува. Леѓето таму така си ја викаат, затоа што така си ја доживуваат оваа зграда, и според мене се во право. Немаат со што да го споредуваат, тоа е тоа!
Edited by dacito - 06-Dec-2010 at 11:47 |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |