![]() |
![]() |
![]() |
City View Resort |
![]() |
Post Reply ![]() |
Author | |
KraFT ![]() Newbiе ![]() ![]() Joined: 19-Oct-2008 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() Posted: 05-Jul-2010 at 09:20 |
Викендов скокнав до Сопиште ме заинтересираа двата проекта. - Споменатите два проекта во билтенот на општината воопшто не се поврзани со фрлањето лопата од градоначалникот иако не само што сликата се става во контекст на двата проекта туку и е со текст посебно напишано дека се темелите од Дајмонд.
Сликата од текстот е од проектот na инвеститорот "Мартинили".
Еве ја панорамата од тоа место а горните два проекта незнам каде ќе се, иако не би требало да се далеку од овде.
![]() ![]() Edited by KraFT - 05-Jul-2010 at 09:22 |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Ми промакнал последниов пост, а баш се мислев како да се раздвојат проектите
![]() Епа најдобро ова да биде нишка за „Станбено-деловен комплекс Сопиште“, а кога ќе стартуваат другите два проекти, релевантните делови да ги ископираме и таму ![]() |
|
![]() |
|
kire85 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27-Nov-2007 Location: Düsseldorf Online Status: Offline Posts: 400 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Dexter26 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Nov-2010 Online Status: Offline Posts: 2035 |
![]() ![]() |
![]() Па доцниш едно година дена, ако не и повеќе, јас ги помнам тие згради уште од 2011 година, а ако добро помнам, завршени беа во 2012, барем однадвор, одвнатре не знам каква е ситуацијата. |
|
![]() |
|
kire85 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27-Nov-2007 Location: Düsseldorf Online Status: Offline Posts: 400 |
![]() ![]() |
Изгледа како сеуште да има градежни активности или барем да не е завршен, па затоа прашав. |
|
![]() |
|
Џоле ![]() Moderator Group ![]() ![]() Joined: 23-Apr-2013 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 15368 |
![]() ![]() |
Ми се чини дека станува збор за истиот комплекс. Изграден е некаде околу 2017 година:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() https://www.facebook.com/CityViewCondominium/photos/?ref=page_internal |
|
За сè има вторпат
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |