![]() |
![]() |
![]() |
ДТЦ Гринго |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123 6> |
Author | |
blejdsk ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 05-Feb-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 320 |
![]() ![]() Posted: 08-Apr-2008 at 20:46 |
Epa luge!! valjda i ova pocnuva da se gradi zatoa sto deneska pominav karsi korner i tamo e ogradeno i se rusat barakite koj se postaveni. Po site izgledi najverojatno ovoj e proektot koj ke bide tamo (vo brethodnite postovi taka bese spomnato)
![]() |
|
![]() |
|
se_manda ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 15-Nov-2007 Online Status: Offline Posts: 259 |
![]() ![]() |
barakite se rusat veke mesec dena,samo so posledniov period im tekna da go ogradat prostorot.valjda ke pocne da se gradi objektov
|
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Abe za kaj zorite vie?! Koi baraki?!
|
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Не ми е јасно каде точно е ова. Може некој да го отцрта на Google Earth?
|
|
![]() |
|
se_manda ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 15-Nov-2007 Online Status: Offline Posts: 259 |
![]() ![]() |
kolku so svativ mislam deka ova e na raskrsnicata kaj soborna so e,kaj taa kafanata,pojma neam kako se vika.nekako doaga pozadi gema.barem taka ja svativ |
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Може да е овде, ама мислам дека не е толку одма на улица како што замислуваме, него дека ќе биде малце повнатре. Со оглед на формата на објектот, и формата на парцелата.
|
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
Изгледа дека сепак не се работи за тој објект за кој збореше блејд. Како и да е еве што не чека карши Ким
1 ![]() 2 ![]() Што да се каже бојата на стаклата навистина ме плаши. Да видиме што ќе излезе од сето ова. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Кога ја видов првата лика и мене ме исплаши бојата на стаклата, па одма видов дека и ти си пишал. Стварно е да се замисли човек, ама како што рекле старите "рендер лаже", така да ќе видиме што ќе ни донесе времето.
|
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
Немам досега видено дека некаде е постиран овој рендер. Се работи за деловен објект што се гради на Партизанска, спроти Корнер. Мислам дека имаме дискутирано за оваа локација, ама неможе да ми текне
![]() |
|
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
![]() Епа ти промакнало ![]() |
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
Епа, барем сликата е по бистра
![]() |
|
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
|
maestro ![]() Senior Member ![]() Joined: 02-Aug-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 505 |
![]() ![]() |
![]() Што знам рендерот и не ми се допаѓа многу. Ај ќе видиме кога (ако) ќе го изградат. |
|
![]() |
|
my Macedonia ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Oct-2008 Location: 🇲🇰🇨🇭 Online Status: Offline Posts: 4094 |
![]() ![]() |
nekoj mi rekol deka tamu pocnale da rabotat dali vistina e ?'' nemojt nekoj da odi da vidi?
|
|
![]() |
|
Vladimir P ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Apr-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 3304 |
![]() ![]() |
Да не е 41°59'54.70"N 21°25'30.55"E
|
|
Клуб на љубители на железниците во Македонија, Macedonian Railways Fan Club
https://www.facebook.com/767277056651521/ |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Не е таа локација Владмир, ова е локацијата која е подолго време оградена нешто погоре од ова што си го обележал позади автобуската станица. А на конкретнава локација која ја посочуваш моментално размонтираат една куќа и се спремаат скроз да ја бутнат. Можеби и тука се "кува" нешто. |
|
![]() |
|
Б.Ѓ.Т ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 15-Nov-2008 Location: skopje Online Status: Offline Posts: 311 |
![]() ![]() |
41°59'55.27"N 21°25'26.83"E eve tuka se naoga.
|
|
![]() |
|
Vladimir P ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Apr-2008 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 3304 |
![]() ![]() |
Дрвената обложувалница ???!!!
Некако не се уклапа со двата соседни објекти кој има на планот ![]() |
|
Клуб на љубители на железниците во Македонија, Macedonian Railways Fan Club
https://www.facebook.com/767277056651521/ |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() Јас мислам дека тој првиот рендер не го претставува проектот за кој дискутираме но од таму почна дискусијата околу него и затоа е така одделена нишката. Значи онаа основа која ти ја приложуваш веројатно се однесува за локацијата за која даде координати погоре но дали и кога ќе се реализира останува да видиме. |
|
![]() |
|
my Macedonia ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Oct-2008 Location: 🇲🇰🇨🇭 Online Status: Offline Posts: 4094 |
![]() ![]() |
znaci vaka:
![]() e ovde 41°59'55.27"N 21°25'26.83"E
a drugata
![]() e ovde 41°59'54.70"N 21°25'30.55"E
e na perviot objekt se raboti (41°59'55.27"N 21°25'26.83"E)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Еве ти го исправив. Вака е поточно
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123 6> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |