build.mk Homepage
Forum Home Forum Home > Active Forum Users
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Active Forum Users


In total there are 157 Active Users online, 155 Guest(s), 2 Member(s), 0 Anonymous Member(s)
Refresh Page 
Username Last Active Active OS/Browser Location IP
Guest 1 Today at 14:41 915 minutes Unknown Unknown Writing Reply [Access Denied]
Скопје "street level"
IP Logged
Guest 2 Today at 14:41 20 minutes Unknown Unknown Active Users IP Logged
Guest 3 Today at 14:41 0 minutes Windows NT 4 Firefox Viewing Topic
Совет за прозорци
IP Logged
Guest 4 Today at 14:41 37 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Споменици и скулптури (општо)
IP Logged
Guest 5 Today at 14:41 0 minutes Unknown Unknown Writing Reply [Access Denied]
Градска инфраструктура (општо)
IP Logged
Guest 6 Today at 14:41 915 minutes Unknown Unknown Viewing Member Profile [Access Denied] IP Logged
Guest 7 Today at 14:41 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Охрид - град на УНЕСКО
IP Logged
Guest 8 Today at 14:41 316 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Административна зграда на ЕЛЕМ на ул. Македонија
IP Logged
Guest 9 Today at 14:40 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Моделарство, макетарство и колекционерство
IP Logged
Guest 10 Today at 14:40 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Гаражни објекти (општо)
IP Logged
Guest 11 Today at 14:40 700 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Зеленило
IP Logged
Guest 12 Today at 14:40 1 minutes Windows Vista Firefox 3 Viewing Topic
Скопје - ноќни фотки
IP Logged
Guest 13 Today at 14:40 40 minutes Mac OS X Safari Viewing Topic
Веро Центар
IP Logged
Guest 14 Today at 14:40 6 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Мал Ринг
IP Logged
Guest 15 Today at 14:40 0 minutes Linux Safari Viewing Topic
Скопје 2014
IP Logged
Guest 16 Today at 14:40 0 minutes Mac OS X Safari Writing Reply [Access Denied]
Станбени и станбено-деловни згради (општо)
IP Logged
Guest 17 Today at 14:40 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Булевар Борис Трајковски (Првомајска)
IP Logged
Guest 18 Today at 14:40 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Колективен квалитет на живеење
IP Logged
Guest 19 Today at 14:40 10 minutes Unknown Unknown Writing Reply [Access Denied]
Double Tree Hilton - Skopje
IP Logged
Guest 20 Today at 14:40 22 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Кино „Манаки“ - Битола
IP Logged
Guest 21 Today at 14:40 15 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Цветен пазар
IP Logged
Guest 22 Today at 14:40 3 minutes Windows NT 4 Firefox Viewing Topic
Вардарска Долина
IP Logged
Guest 23 Today at 14:39 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Гранични премини и царински терминали
IP Logged
Guest 24 Today at 14:39 153 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Вести
IP Logged
Guest 25 Today at 14:39 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Подземна улица (К.Ј.Питу - Илинденска)
IP Logged
Guest 26 Today at 14:39 815 minutes Unknown Unknown Viewing Index
Инфраструктура
IP Logged
Guest 27 Today at 14:39 0 minutes Windows NT 4 Safari Viewing Topic
Космологија
IP Logged
Guest 28 Today at 14:39 907 minutes Search Robot Google Viewing Topic
Буџет(и) - Скопје
IP Logged
Guest 29 Today at 14:39 7 minutes Windows NT 4 Safari Viewing Index
Проекти
IP Logged
Guest 30 Today at 14:39 5 minutes Search Robot Google Viewing Topic
Деловен објект на местото на старата Народна банка
IP Logged
Guest 31 Today at 14:39 650 minutes Search Robot Yahoo Viewing Topic
Меѓуградски автобуски превоз
IP Logged
Guest 32 Today at 14:39 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Погодете го градот - Guess the city
IP Logged
Guest 33 Today at 14:39 0 minutes Unknown Unknown Writing Reply [Access Denied]
Гевгелија
IP Logged
Guest 34 Today at 14:39 0 minutes Windows Vista Firefox 3 Viewing Index
Пешачки зони и паркови
IP Logged
Guest 35 Today at 14:39 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Скопје 2014
IP Logged
Guest 36 Today at 14:39 913 minutes Unknown Unknown Viewing Index
Административни
IP Logged
Guest 37 Today at 14:38 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Попова Шапка
IP Logged
Guest 38 Today at 14:38 911 minutes Unknown Unknown Writing Reply [Access Denied]
Саат Кула - Скопје
IP Logged
Guest 39 Today at 14:38 19 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Македонски железници низ слика и видео
IP Logged
Guest 40 Today at 14:38 0 minutes Windows NT 4 Safari Viewing Topic
Начини и цени за градење надворешни ѕидови
IP Logged
Guest 41 Today at 14:38 0 minutes Windows NT 4 IE Viewing Topic
Зоолошки градини во Македонија
IP Logged
Guest 42 Today at 14:38 103 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Скопје - панорами
IP Logged
Guest 43 Today at 14:38 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Спoменик нa плoштaд Maкедoнијa
IP Logged
Guest 44 Today at 14:38 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Станбени и станбено-деловни згради (општо)
IP Logged
Guest 45 Today at 14:38 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Скопски сообраќај (општо)
IP Logged
Guest 46 Today at 14:38 912 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Порта Македонија
IP Logged
Guest 47 Today at 14:38 2 minutes Linux Safari Viewing Topic
Станбено деловен објект Маџир Маало (ЗСФ КОМ)
IP Logged
Guest 48 Today at 14:37 0 minutes Windows NT 4 Safari Viewing Topic
Алтернативни еколошки видови на градба
IP Logged
Guest 49 Today at 14:37 0 minutes Unknown Unknown Writing Reply [Access Denied]
Архитектурата во современата кинематографија
IP Logged
Guest 50 Today at 14:37 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Sky City (Џеваир облакодери и трговски центар)
IP Logged
Guest 51 Today at 14:37 0 minutes Windows NT 4 Safari Viewing Topic
Архитекти и проектантски бироа - помош
IP Logged
Guest 52 Today at 14:37 911 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Инфраструктура (општо)
IP Logged
Guest 53 Today at 14:37 700 minutes Unknown Unknown Writing Reply [Access Denied]
Св. Климентов Универзитет на Плаошник
IP Logged
Guest 54 Today at 14:37 911 minutes Search Robot Google Viewing Topic
Мал Ринг
IP Logged
Guest 55 Today at 14:36 4 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Министерство за финансии (Југобанка)
IP Logged
Guest 56 Today at 14:36 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Споменик на паднатите Херои
IP Logged
Guest 57 Today at 14:36 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Урбано дивјаштво
IP Logged
Guest 58 Today at 14:36 49 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Инспиративни урбани пејсажи од светот
IP Logged
hcitrS Today at 14:36 0 minutes Windows NT 4 Safari Viewing Topic
Станбено деловен објект Маџир Маало (ЗСФ КОМ)
IP Logged
Guest 59 Today at 14:36 0 minutes Windows NT 4 IE Viewing Topic
Јарболи и знамиња
IP Logged
Guest 60 Today at 14:35 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Адора Flatiron - Кисела Вода
IP Logged
Guest 61 Today at 14:35 0 minutes Windows NT 4 Safari Forum Index IP Logged
Guest 62 Today at 14:35 164 minutes Unknown Unknown Viewing Member Profile [Access Denied] IP Logged
Guest 63 Today at 14:35 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Музејски комплекс „Македонска Борба“
IP Logged
Guest 64 Today at 14:35 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Нуклеарна електрана?
IP Logged
Guest 65 Today at 14:35 0 minutes Windows NT 4 Firefox 3 Writing New Post [Access Denied]
Discussions in English
IP Logged
Guest 66 Today at 14:35 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Помош за GIS Software / Shapefile
IP Logged
Guest 67 Today at 14:35 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Црква на Плоштад Македонија
IP Logged
Guest 68 Today at 14:34 0 minutes Windows NT 4 Safari Viewing Topic
Реконструкција на пругата Битола - Лерин
IP Logged
Guest 69 Today at 14:34 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Градење куќа во Македонија - услови и комбинации
IP Logged
Guest 70 Today at 14:34 11 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Веро Центар
IP Logged
Guest 71 Today at 14:34 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Авиосообраќај (статистики)
IP Logged
Guest 72 Today at 14:34 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Телеком арена (арена Филип II Македонски)
IP Logged
Guest 73 Today at 14:34 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Кратово
IP Logged
Guest 74 Today at 14:34 9 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Спoменик нa плoштaд Maкедoнијa
IP Logged
Guest 75 Today at 14:34 0 minutes Unknown Unknown Writing Reply [Access Denied]
Образовни институции (општо)
IP Logged
Guest 76 Today at 14:34 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Контроверзна архитектура
IP Logged
Guest 77 Today at 14:34 0 minutes Unknown Unknown Writing Reply [Access Denied]
Улогата на архитектурата во општеството
IP Logged
Guest 78 Today at 14:33 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Телеком арена (арена Филип II Македонски)
IP Logged
Guest 79 Today at 14:33 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Телеком арена (арена Филип II Македонски)
IP Logged
Guest 80 Today at 14:33 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Соравиа центар
IP Logged
Guest 81 Today at 14:33 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Електрични локомотиви
IP Logged
Guest 82 Today at 14:33 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Википедија нишка за побарување на материјали
IP Logged
Guest 83 Today at 14:33 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Спортски центар Пандев - Струмица
IP Logged
Guest 84 Today at 14:33 14 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Skopje City Mall
IP Logged
Guest 85 Today at 14:32 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Аеродроми
IP Logged
Guest 86 Today at 14:32 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Река Вардар
IP Logged
Guest 87 Today at 14:32 0 minutes Unknown Unknown Writing Reply [Access Denied]
Претставување на нови членови
IP Logged
Guest 88 Today at 14:32 2 minutes Unknown Unknown Forum Index IP Logged
Guest 89 Today at 14:32 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Погодете го градот - Guess the city
IP Logged
Guest 90 Today at 14:32 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Телеком арена (арена Филип II Македонски)
IP Logged
Guest 91 Today at 14:32 0 minutes Windows NT 4 Safari Viewing Topic
Гозо и Малта
IP Logged
Guest 92 Today at 14:32 160 minutes Unknown Unknown Access Denied IP Logged
Guest 93 Today at 14:32 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Скопје после земјотресот
IP Logged
Guest 94 Today at 14:32 82 minutes Search Robot Google Viewing Topic
Спoменик нa плoштaд Maкедoнијa
IP Logged
Guest 95 Today at 14:31 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Пешачки зони и помали плоштади (општо)
IP Logged
Guest 96 Today at 14:31 0 minutes Unknown Unknown Writing Reply [Access Denied]
Старо Скопје
IP Logged
Guest 97 Today at 14:31 2 minutes Linux Safari Viewing Topic
Станбено деловен објект Маџир Маало (ЗСФ КОМ)
IP Logged
Guest 98 Today at 14:31 8 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
ДЦ-10
IP Logged
Guest 99 Today at 14:31 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Од регионот (општо)
IP Logged
Guest 100 Today at 14:30 0 minutes Unknown Unknown Writing Reply [Access Denied]
Вандализам и примитивизам
IP Logged
Guest 101 Today at 14:30 18 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Зграда за јавна администрација и ФДУ
IP Logged
Guest 102 Today at 14:30 23 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Стари мостови во Македонија
IP Logged
bakigvg Today at 14:30 9 minutes Windows NT 4 Safari Viewing Topic
Меѓуградски автобуски превоз
IP Logged
Guest 103 Today at 14:29 903 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Бензински пумпи
IP Logged
Guest 104 Today at 14:29 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Кавадарци
IP Logged
Guest 105 Today at 14:29 0 minutes Linux Safari Viewing Topic
Урбани велосипедски патеки - Скопје
IP Logged
Guest 106 Today at 14:29 0 minutes Windows NT 4 Safari Viewing Topic
Construction companies in Macedonia
IP Logged
Guest 107 Today at 14:29 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Од светот
IP Logged
Guest 108 Today at 14:29 14 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Пешачки зони и помали плоштади (општо)
IP Logged
Guest 109 Today at 14:29 9 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Станбени и станбено-деловни згради (општо)
IP Logged
Guest 110 Today at 14:29 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Автопат Демир Капија - Смоквица
IP Logged
Guest 111 Today at 14:29 14 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Инспиративни урбани пејсажи од светот
IP Logged
Guest 112 Today at 14:29 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Споменици и скулптури (општо)
IP Logged
Guest 113 Today at 14:28 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Инспиративни урбани пејсажи од светот
IP Logged
Guest 114 Today at 14:28 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Моторни гарнитури
IP Logged
Guest 115 Today at 14:28 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Жолта лента
IP Logged
Guest 116 Today at 14:28 0 minutes Mac OS X Safari 1 Forum Index IP Logged
Guest 117 Today at 14:28 3 minutes Windows NT 4 Safari Viewing Topic
Начини и цени за градење надворешни ѕидови
IP Logged
Guest 118 Today at 14:28 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Моделарство, макетарство и колекционерство
IP Logged
Guest 119 Today at 14:28 0 minutes Windows NT 4 IE Viewing Topic
Продажба на автомобили во МК
IP Logged
Guest 120 Today at 14:28 0 minutes Unknown Unknown Writing Reply [Access Denied]
Northern Transit Road in Skopje
IP Logged
Guest 121 Today at 14:27 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Споменици и скулптури (општо)
IP Logged
Guest 122 Today at 14:27 25 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Урбанистички планови (општо)
IP Logged
Guest 123 Today at 14:27 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Македонски народен театар (Стар театар)
IP Logged
Guest 124 Today at 14:27 901 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Инвестбанка
IP Logged
Guest 125 Today at 14:27 2 minutes Windows Vista Firefox 3 Viewing Topic
Македонска Каменица
IP Logged
Guest 126 Today at 14:26 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Плоштад Скендербег
IP Logged
Guest 127 Today at 14:26 9 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Велосипедски патеки и пунктови
IP Logged
Guest 128 Today at 14:26 0 minutes Windows NT 4 Safari Forum Index IP Logged
Guest 129 Today at 14:26 0 minutes Windows NT 4 Safari Writing New Post [Access Denied]
Комерцијални
IP Logged
Guest 130 Today at 14:26 0 minutes Windows NT 4 Safari Viewing Topic
Реконструкција на пругата Битола - Лерин
IP Logged
Guest 131 Today at 14:26 0 minutes Windows NT 4 Unknown Viewing Topic
Проблем со летните тераси
IP Logged
Guest 132 Today at 14:26 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Претставување на нови членови
IP Logged
Guest 133 Today at 14:25 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Булевар Илинден
IP Logged
Guest 134 Today at 14:25 0 minutes Windows NT 4 Safari Viewing Topic
Легализирање на доградба
IP Logged
Guest 135 Today at 14:25 18 minutes Windows XP Safari Viewing Topic
Сообраќајни правила, етика и казни
IP Logged
Guest 136 Today at 14:25 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Патна мрежа (општо)
IP Logged
Guest 137 Today at 14:25 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Наука и технологија (општо)
IP Logged
Guest 138 Today at 14:25 8 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Возен парк (ЈСП - ЛАЗ)
IP Logged
Guest 139 Today at 14:25 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Булевар Илинден
IP Logged
Guest 140 Today at 14:25 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Скопје 2014
IP Logged
Guest 141 Today at 14:25 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Базни станици и електромагнетно "загадување"
IP Logged
Guest 142 Today at 14:25 0 minutes Unknown Unknown Writing Reply [Access Denied]
Старо Скопје
IP Logged
Guest 143 Today at 14:25 0 minutes Linux Safari Viewing Topic
Адора Flatiron - Кисела Вода
IP Logged
Guest 144 Today at 14:24 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Обнова на манастирот Трескавец
IP Logged
Guest 145 Today at 14:24 4 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Споменици и скулптури (општо)
IP Logged
Guest 146 Today at 14:24 0 minutes Linux Safari Forum Index IP Logged
Guest 147 Today at 14:23 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Вандализам и примитивизам
IP Logged
Guest 148 Today at 14:23 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Инфраструктура (општо)
IP Logged
Guest 149 Today at 14:22 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Бензински пумпи
IP Logged
Guest 150 Today at 14:22 0 minutes Windows NT 4 Safari Viewing Topic
Винарија Стоби
IP Logged
Guest 151 Today at 14:22 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Скопски сообраќај (општо)
IP Logged
Guest 152 Today at 14:22 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Споменик на паднатите Херои
IP Logged
Guest 153 Today at 14:22 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Погодете го градот - Guess the city
IP Logged
Guest 154 Today at 14:21 11 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Музејски комплекс „Македонска Борба“
IP Logged
Guest 155 Today at 14:21 0 minutes Unknown Unknown Viewing Topic
Река Вардар
IP Logged

This data is based on users active over the past twenty minutesThis page was generated in 0.250 seconds.

Copyright ©2007 - 2018  build.mk

Коментарите на форумот претставуваат лично мислење на нивните автори и не претставуваат официјален став на build.mk.