![]() |
![]() |
![]() |
Телеком арена (арена Филип II Македонски) |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 131132133134135 209> |
Author | |
N23 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Feb-2011 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2159 |
![]() ![]() |
![]() Сигурно нема секој ден секое ново столче да го сликаме. Од тоа што видов денес не е работата отидена спектакуларно далеку. Еве го монтираа лед-дисплејот плус едната капија од јужна е целосно дислоцирана. ![]() |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Хммм... Како може северната трибина да има поголем капацитет од јужната трибина, кога северната има повеќе „загубена“ површина (помали но повеќе влезови, повеќе патеки за движење на гледачите, коментаторски студија), а во ложата и особено кај новинарските места, „густината“ на столчињата е многу помала? |
|
![]() |
|
bojanbole ![]() Groupie ![]() Joined: 27-Mar-2011 Location: Macedonia Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
se somnevam deka ekranive ke se vklopat so zamislenata fasada ko sto vikaat od vladava da menja boi kako alianz ama ajde
|
|
![]() |
|
ovaj_stariov ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 02-May-2008 Location: Prilep Online Status: Offline Posts: 1321 |
![]() ![]() |
Sto znam mene ova so ekranive nadvor mi izgleda kako privremena merka barem vaka na slikite deluva deka mnogu strcat.Mislam deka koga ke se pocne so eksterierot ke mu go najdat mestoto.
|
|
build.mk, гради форумска историја
|
|
![]() |
|
IN_MOTION ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 11-Jul-2009 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 204 |
![]() ![]() |
Супер ке бидат екраните, а и местото им е погодено
![]() |
|
![]() |
|
stratus ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 19-Aug-2010 Location: Bitola/Skopje Online Status: Offline Posts: 755 |
![]() ![]() |
![]() Од ССЦ со малку подобар квалитет |
|
![]() |
|
krale ![]() Senior Member ![]() БАНИРАН Joined: 28-Dec-2009 Online Status: Offline Posts: 1487 |
![]() ![]() |
Фантастично. Браво.
|
|
![]() |
|
sedat ![]() Newbiе ![]() Joined: 12-Mar-2011 Location: struga Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
mislam deka slikava e a malku stara, bi bilo dobro sega da napravis ista vakva fotografija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Denko ![]() Senior Member ![]() Joined: 14-Aug-2010 Online Status: Offline Posts: 2271 |
![]() ![]() |
Od slikata na "stratus" se gleda kako objektot koj e zalepen do "Severna" ubavo e vklopen vo izgledot na stadionot. Napravete sporedba so objektite pod ili podobro kazano do "Juzna" ke vidite deka istite strcat i izgledaat kako da se divogradba odnosno voopsto ne se vklopuvaat vo celinata.
|
|
![]() |
|
bojanbole ![]() Groupie ![]() Joined: 27-Mar-2011 Location: Macedonia Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
ruzni mi se i edniot i drugiot, gledale sto pogolema povrsina da izvlecat na izgled ne se gledalo
isto kako sto u sutka ima dzamija so supermarket, ovie supermarketi ne mu stojat ic na stadionov ama ajde da veruvame deka fasadata koa ce se stavi ce bide mn poubav |
|
![]() |
|
HugoGoulding ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 05-Feb-2011 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1304 |
![]() ![]() |
Леле дај нека го срушат тоа зградиштето грдо кај Северна трибина, го унаказува цел стадион
![]() |
|
![]() |
|
Buliwyf ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27-Mar-2010 Online Status: Offline Posts: 473 |
![]() ![]() |
Не знам дали има фанови на jamiroquai на форумов, али еве сега прилика да се види цела акустика и амбиент на комплетно новата "музичка арена". Јас ќе причекам некој подобар настан
![]() За мониторите што ги поставуваат на влезовите имам мало незадоволство поради конструкцијата, која делува како да си на бензиска или некој штанд, мислев дека тоа ќе изгледа попривлечно и поприкладно. Но сепак ќе причекаме на финалниот изглед. |
|
![]() |
|
toasumjas ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 25-Jun-2010 Location: Skopje/ljubljan Online Status: Offline Posts: 434 |
![]() ![]() |
еве некој слики и од мене, за жал не ме пуштиа внатре незнам дали дека бев со куче или дека имаше утакмица.
Пристигнаа првите смафори или екрани или бим ови или како сакате: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
N23 ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 03-Feb-2011 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2159 |
![]() ![]() |
Баш вчера коа проаѓав под лед-дисплејот на плоштад, железната конструкција ми изгледаше иста со онаа на градски, а сеа се потврди со тоа што го поставија и истиот лед-дисплеј. А ко што гледам и вратите ги поставиле, а вака од прва изгледаат помали од претходните.
|
|
![]() |
|
Pametnjakovic ![]() Newbie ![]() Joined: 27-Feb-2011 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Слушам градски, ренова ке го отвара?
|
|
СКОПЈЕ ОБЕДИНЕТО ЗА - ВАРДАР!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() Ако си слушнал за Ренова-Барса тогаш е тоа првоаприлска шега. ![]() |
|
![]() |
|
toasumjas ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 25-Jun-2010 Location: Skopje/ljubljan Online Status: Offline Posts: 434 |
![]() ![]() |
Ја мислам дека си е старата врата ваљда ќе приметев да беше нова. На другиот влез на јужна нема никакви врати.
|
|
![]() |
|
Pametnjakovic ![]() Newbie ![]() Joined: 27-Feb-2011 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Имам слушнато за тоа, зборам за друго, само незнам со кој ке игра.
|
|
СКОПЈЕ ОБЕДИНЕТО ЗА - ВАРДАР!
|
|
![]() |
|
Buliwyf ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27-Mar-2010 Online Status: Offline Posts: 473 |
![]() ![]() |
Не верувам дека Ренова би ја имала таа чест, не гледам реални причини тоа да е така, бидејќи не им е домашен граунд. Во најмала рака тоа би биле Вардар(како најстар клуб на градски) или Работничи, бидејќи се единствените кои моментално градски им е домашен стадион. Иако нигде не се спомна дека ќе има било каков натпревар на самиот чин на отварањето (освен ако има редовно фудбалско коло па Ренова да е гостин
![]() Кој знае со ваква транспарентност и за најотворени настани кога немаме повеќе инфо, не останува ништо друго освен да нагаѓаме. Те Платини ќе го отварал те нема да имало ништо позначајно... ![]() Edited by Buliwyf - 17-Apr-2011 at 18:24 |
|
![]() |
|
ZZZZ ![]() Newbiе ![]() Joined: 01-Jul-2009 Online Status: Offline Posts: 0 |
![]() ![]() |
Na Google Earth ima postaveno 3D model na stadionot i ima oznaka build.mk, ne znam koj go postavil ali stvarno izgleda super daleku podobar od 3d modeli na nekoi drugi stadioni.
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 131132133134135 209> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |