![]() |
![]() |
![]() |
Телеком арена (арена Филип II Македонски) |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 1516171819 209> |
Author | |
Plugger ![]() Senior Member ![]() Joined: 15-Sep-2008 Online Status: Offline Posts: 378 |
![]() ![]() |
Da ve prasham samo sto se slucuva so kineskiot zid pozadi Severnata tribina? Sto ustvari treba da bide toa?? Rekoa deka ke bide Hotel pa ke se gradele stanovi tamu znae nekoj sto ke se sluci so toa mesto?? Posto apla go rushi pogledot na stadionot a i tamu nema kola kaj da parkirash . |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Во тек е судска процедура.
Сите се надеваме дека ќе се сруши комплетно. |
|
![]() |
|
my Macedonia ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Oct-2008 Location: 🇲🇰🇨🇭 Online Status: Offline Posts: 4094 |
![]() ![]() |
da ne znaete do kade e stadionot ... nekoja nova fotka ........
|
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
Mitatos, Cloverstack, вие сте единствените што знам дека некогаш пратиле слика од стадионот. Дали знаете дали можам да влезам и да побарам да сликам? Прават проблеми за една фотка?
|
|
Помогнете во Македонската Википедија - Слободна енциклопедија!
|
|
![]() |
|
mitatos ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 06-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1739 |
![]() ![]() |
Jas togas koga slikav ne mi praveja problem,ali mi zemaa klucevi sto imav nesto takvo i upaljac ,a za drugo ne pravea problemi ,se razbira dokolku nemas karta moze da ti pravat problem,a ako e sloboden vlez togas nisto ,sve e normalno, megutoa stadionot e zatvoren treba da nacekas nekoja utakmica ili pak da slikas od podaleku
![]() Edited by mitatos - 09-Oct-2008 at 18:01 |
|
"Најлошиот град од градовите е тој што нема ред,мир и сигурност за своите граѓани" (Али ибн Еби Талиб)
|
|
![]() |
|
Raisinloaf ![]() Senior Member ![]() Joined: 31-May-2008 Location: Gevgelija Online Status: Offline Posts: 227 |
![]() ![]() |
Aj nekoja slika do kade e stignata izgradbata na stadionot?
|
|
![]() |
|
La Linea ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07-Nov-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 2067 |
![]() ![]() |
Последната што е објавена на оваа нишка е последното што го имаме - верувам дека ако некој направи нема да чека ни секунда да ја постира. Сите сме подеднакво возбудени околу изградбата на северната трибина, и се надевам дека до крајот на неделава ќе можам да сликнам неколку слики, но не зависи се од мене.
|
|
|
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
La Linea види назад има и од мене слики. Ја да си кажам гледам ти промакнале.
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Извини лсл за мојот пропуст, ќе го припишам на моето периодично посетување на форумот летово(ако тогаш се случило) зошто не ми текнува.
А можеби, ама можеби , ќе одам и ќе сликам со апаратот на една другарка Nikon D60 ![]() Има и wide angle, и auto bracketing па ќе може и да се направат опасни HDR слики што сеуште ги усовршувам. |
|
|
|
![]() |
|
lslcrew ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14-Jan-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 10988 |
![]() ![]() |
Вечер во емисијата "Јади Бурек" на "Наша ТВ" ќе гостува директорот на ЈПССДП на РМ. Инаку денеска почнал да се шушка проектот лево десно, па така да можно е да добиеме некоја копија, а можно е и вечер гостинот за изнесе некои детаљи. Инаку се планира некој споменик на Александар Македонски тамо некаде над деловниот простор и двајца војници од фалангата со прекрстени копја и под копјата да искачаат играчите на терен. Кој може вечер нека направи неколку SnapShotovi!
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 01-Jul-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 7859 |
![]() ![]() |
де бе де што се фатиле сите за Александар, претеруваат
|
|
Architects create dreams...politicians create nightmares
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Нема крај на глупостите што можат да ги смислат нашиве...
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Абе зашто не сте сликале бе од емисија?! Па имаше детални рендери!! Само како што ми кажаа, на телевизија не ги покажале рендерите од внатрешноста. Ај ваљда деновиве ќе стигнеме до тие рендери.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Јас не бев дома, а и сликата од телевизор сигурно нема да ги покаже тие детали. Можеби ако исконтактираме со скај нет ?
|
|
|
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Па крајно време е нешто повеќе да биде објавено на сајтот на ЈПССДП
![]() Нема никаков трошок ниту некаква голема работа... Инаку линеа, јас од јужна сум сликал само на напревари. Бев и во ЈПССДП и пробав да добијам дополнителни информации и дозвола за фотографирање, за да направам еден вид репортажа. Бев многу љубезно и културно примен (прв пат да ми се случи такво нешто по нашите државни институции), но не завршив работа затоа што сепак бирократските процедури сеуште ни се вистински лавиринти, дури и кога се работи за такви мали но општокорисни работи... Edited by Cloverstack - 10-Oct-2008 at 03:34 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Вечер у 21ч има реприза на наша тв (не скајнет) од емисијата на јанко. Кој може нека фати снапшотови!
|
|
![]() |
|
Raisinloaf ![]() Senior Member ![]() Joined: 31-May-2008 Location: Gevgelija Online Status: Offline Posts: 227 |
![]() ![]() |
Abe Makedonska rabota inaku me interesira dali koga ke bidat zavrseni i dvete pomali tribini celosno ke se stava pokriv ili ovoj na Juzna ke ostane a samo na novite tribini ke ima nov pokriv?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Комплетно изграден и кеомплетно реновиран и јужна и теренот, сначи све комплет со све фасада со сите нишани ќе биде 2011 година.
|
|
![]() |
|
my Macedonia ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09-Oct-2008 Location: 🇲🇰🇨🇭 Online Status: Offline Posts: 4094 |
![]() ![]() |
mnogu dobro taka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maestro ![]() Senior Member ![]() Joined: 02-Aug-2008 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 505 |
![]() ![]() |
минатата недела на Миленко шоу Брацо збореше како тоа требало да биде спортско - рекреативен центар за Вардар, ама демек кога он бил болен тој бившиот газда на Вардар склучил некои договори за продажба, па тоа излегло двојно повеќе од што требало и така натака. и дека секоја пара што влегувала во вардар одела за изградба на тој објект се готово до 2011? ок, еве го, за речиси две и пол години. а јужната рекоа дека ќе била готова до јули наредната година, ама не ми изгледа многу веројатен тој датум. Edited by maestro13 - 10-Oct-2008 at 17:23 |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 1516171819 209> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |