![]() |
![]() |
![]() |
Ramada Plaza (Princess) - Gevgelija |
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 141516 |
Author | |
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
порано беше па од тогаш им влече навиката да доаѓаат кај нас да се коцкаат. Друга работа е што кај нас им е се поефтино... пиење, јадење, смештај и се друго што иде со коцкање.
|
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Коцкањето во Грција забрането ли е?
|
|
![]() |
|
UrbanFreak ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 28-Oct-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 1732 |
![]() ![]() |
Мене пологично ми изгледа Дојран да стане некаква коцкарска Мека, но ни ова не е лошо. Ако на Грците им е до коцкање на сама граница, дај тоа ќе им го пружиме. |
|
![]() |
|
pbanks ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Skopje Online Status: Offline Posts: 9141 |
![]() ![]() |
ја не гледам ништо лошово во проектот. Фламинго работи ненормално добро, хотелот е топ многу добро изгледа и од внатре и од надвор. Колку што знам платите се пристојни и за Скопски стандарди што значи дека се суперпристојни за Гевгелија со оглед на животните трошоци во таму. Ако имаат Грците пари за трошење треба да им ги собереме. За брендот сум и јас скептичен но тоа не е ни битно. И Фламинго не е бренд па..... Edited by pbanks - 08-Nov-2007 at 00:10 |
|
![]() |
|
Cloverstack ![]() Admin Group ![]() ![]() Joined: 01-Sep-2007 Location: Скопје Online Status: Offline Posts: 12453 |
![]() ![]() |
Добро, што е финтата со Богородица? Ќе ја прават нешто како коцкарска дестинација? Па дури и да е така, не гледам баш некоја голема логика во овој проект... Скептичен сум, поготово за брендот. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Шератон 100та клапа. Овој пат на ГП Богородица. Информацијава има одреден кредибилитет бидејќи инвеститорот (Турски Princess) ова го најави уште пред година дена. Дали ќе биде Шератон или не незнам а и не ми е гајле ама се надевам дека хотел таму ќе се изгради.
Edited by pbanks - 26-Apr-2008 at 14:41 |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 141516 |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |